Country Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
379 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Country Friends, Farmville'den sonra oynayabileceğiniz en iyi çiftlik simülasyon oyunu.

Country Friends, Gameloft’un mobilin yanı sıra masaüstü platformda açtığı ücretsiz ve gerek menüleri gerekse de oyun içi diyaloglarıyla Türkçe çiftlik simülasyonu oyunu. Şehir hayatından uzaklaşıp kendimizi sevimli hayvanlarla vakit geçireceğimiz çiftlik hayatını yaşamaya başlıyoruz.

İster arkadaşlarımızla beraber (hem arkadaşlarımız bizim çiftliği ziyaret edebiliyor, hem de biz onlara yardım edebiliyoruz) istersek te tek başımıza kendi çiftliğimizi kurmak için gece gündüz demeden faaliyette olduğumuz oyunda ekin ekiyor, hasat ediyor ve satarak geçimimizi sağlıyoruz.

Oyunda hayvanlar en büyük destekçimiz. Sadece onların etinden sütünden yararlanmıyor, daha çabuk hasat etmek, siparişlerimizi ulaştırmak, en taze ürünleri sunmak ve diğer işlerimiz için sevimli hayvanlardan yardım alıyoruz. Onlardan tam verim alabilmek için tabii ki de çiftliğimizi rahatlıkla yaşayabilecekleri cennet gibi bir yere dönüştürmemiz gerekiyor.

Erkan Calp

Country Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Country Friends, Gameloft'un Türkçe ve ücretsiz çiftçilik simülasyonu oyunu.

Country Friends, Gameloft imzasını taşımasıyla mağazada öne çıkan çiftçilik simülasyonu oyunu. Android telefon ve tabletinizde Farmville’den sonra oynayabileceğiniz en iyi çiftlik oyunu diyebilirim.

Stres dolu şehir yaşamanı bir kenara bırakıp kendimizi huzur dolu, hayvanlarla vakit geçirdiğimiz çiftlik hayatına attığımız simülasyon oyunlarıdan birisi olan Country Friends’de kendi çiftliğimizi oluştururken yardım aldığımız onlarca hayvan bulunuyor. Daha hızlı hasat etmemizi sağlayan köstebekler, siparişlerimizi dünyanın her yerine ulaştıran kuşlar ve etinden sütünden yararlandığımız hayvanlar bize yardım için varlar.

Çiftliğimizi tek başımıza güzelleştirebilmenin yanı sıra arkadaşlarımızı da çiftliğimize davet edebiliyoruz. Onlarla birlikte ürün yetiştirebiliyor ve satabiliyoruz. Ayrıca haftalık olarak düzenlenen etkinliklerde yarışarak çiftliğimizi daha hızlı büyütmemizi sağlayan ödüller kazanabiliyoruz.

Erkan Calp

Country Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Country Friends, arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz Türkçe çiftçilik simülasyonu oyunu ve ücretsiz.

Country Friends, iPhone ve iPad’inizde Farmville gibi uzun soluklu çiftçilik simülasyonu oyunları olmazsa olmazlarınız arasında ise kesinlikle indirmeniz gereken bir yapım. Gameloft tarafından hazırlanan ve hem ücretsiz hem de tamamen Türkçe olarak karşımıza çıkan oyunda stresli yaşamı bir kenara bırakıp huzur dolu, sevimli hayvanların yaşadığı çiftlik hayatına geçiyoruz.

Animasyonlarla süslenmiş son derece kaliteli görsellerinin yanında çiftlik hayatına adapte olmamızı sağlayan müzikler eşliğinde oynadığımız çiftçilik simülasyonu oyununda ister tek başımıza istersek arkadaşlarımızla birlikte çiftliğimizi kurabiliyoruz. Çiftliğimizi dilediğiniz gibi şekillendirme şansına sahibiz ve yetiştirip satabildiğimiz çok sayda ürünümüz bulunuyor.

Oyunda çiftliğimizi oluştururken yardımımıza koşan çok sayıda hayvan mevcut ve her hayvanın ayrı bir iyiliği dokunuyor bize. Örneğin; köstebekleri daha hızlı hasat etmek için kullanıyoruz. Siparişlerimizi dünyanın herhangi bir noktasına ulaştırma görevi kuşlarda. Tavuk, koyun ve niceleri taze besin sunmak için yanımızdalar.

Erkan Calp

Country Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Country Friends, kendi çiftliğinizi kurma fırsatı sunan simülasyon oyunu ve ücretsiz.

Country Friends, Gameloft’un Windows Phone platformuna da çıkardığı çiftçilik simülasyonu. Ücretsiz ve Türkçe olmasının yanında animasyonlarla desteklenmiş yüksek kalitede ve rengarenk görselleri ve çiftlik hayatına uyum sağlamamıza yardımcı olan müzikleriyle dikkat çeken oyunda dilersek kurduğumuz çiftliğe arkadaşlarımızı çağırabiliyor, onlarla birlikte çiftliğimizi geliştirebiliyoruz.

Windows Phone platformunda Farmville kadar etkileyici bir çiftlik simülasyonu diyebileceğim Country Friends’de klasik ekin ek, yetştir, hasat et ve satın dışına biraz çıkıyoruz. Etrafmızda ürünlerimizin dünya geneline ulaşmasını sağlayan, daha hızlı hasat etmemize yardımcı olan, en taze ürünleri sunarak organik ürün satışlarımıza katkıda bulunan onlarca sevimli dostumuz var. Tabii ki arazimizi kişiselleştirerek hayvanlarımızla birlikte tadını çıkarabileceğimiz çiftlik yaratma şansına sahibiz.

Oyunda hem biz arkadaşlarımızın çiftliğinin gelişmesine katkıda bulunabiliyoruz, hem de onlar bizim çiftliğimize ziyarete gelip gelişmesine yardımcı oluyorlar. Arkadaşlarımızla beraber ürün yetiştirip satışını yapabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2020: My Country

    2020: My Country, popüler şehir kurma ve yönetme oyunu.
  • Friends vs Friends

    Eşsiz grafikleri ile birlikte keyif alacağınız Friends vs Friends, arkadaşlarınızla beraber FPS'in doruklarını yaşamanızı hedefliyor.
  • UNO Friends

    UNO Friends, Windows 8 için Türkçe dil destekli uno kart oyunudur.
  • Words With Friends

    Words With Friends, dünya genelinde en çok oynanan ücretsiz kelime bulma oyunu.
  • Country Codes 2.7.1

    Bu programla ülkelerin tüm bilgilerine ulaşabileceğiniz gibi, ulaştığınız bu bilgileri kopyalayarak saklayabilirsiniz.
  • Feudal Friends

    Efe Uygaç'ın da kurucuları arasında yer aldığı Keep Games, yeni strateji oyunu olan Feudal Friends'i piyasaya sürdü.
  • TRIVIAL PURSUIT & Friends

    TRIVIAL PURSUIT & Friends, Gameloft imzasını taşımasıyla öne çıkan sosyal ağ destekli soru cevap oyunu.
  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush Friends Saga, bilgisayar ve mobil cihazlarda (Android iOS) ücretsiz oynanabilen şeker patlatma oyunu