CountryTraceRoute

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
826 TOPLAM İNDİRME
0.46 MB DOSYA BOYUTU

CountryTraceRoute ile istediğiniz IP adreslerinin paketlerini takip edebilir ve sürelerini ölçebilirsiniz.

CountryTraceRoute programı, IP adresleri ve diğer bilgiler üzerinden route takip etme işlemlerini en kolay yoldan yapabilmenizi sağlayan ücretsiz ve kolay kullanımlı programlar arasında yer alıyor. Özellikle IP üzerinden gönderilen paketlerin yollarını takip edebilen ve transit gecikmelerini ölçebilen program sayesinde çok daha etkili bir şekilde ağ ve internet yönetimi gerçekleştirebilirsiniz.

Program herhangi bir kurulum gerektirmediği için Windows kayıt defteri üzerinde iz bırakmıyor ve böylece başka bilgisayarlarda da direkt olarak taşınabilir diskler üzerinden çalıştırabilirsiniz. IP adresleri, host adları, ülkeler, ortalama zaman ve diğer detaylar üzerine raporlar sunabilen program, aynı zamanda bu raporların çeşitli formatlarda kaydedilmesini ve sonradan incelenmesini de destekliyor.

IP adreslerini ana ekranda hemen girebiliyor ve işlemlere başlayabiliyorsunuz ancak maalesef hangi portların kullanılacağına dair bir belirleme yapmak mümkün değil. Ancak sonuçlar içerisinde arama gerçekleştirmek, aynı zamanda klavye kısayollarından faydalanmak program içerisinde oldukça sorunsuz.

Elbette pahalı ve profesyonel yazılımlarda bulunan pek çok özelleştirmeden yoksun olarak karşımıza çıkıyor ancak hızlı ve acil işlemler için kullanılabilecek kaliteli ve anlaşılır ağ yönetimi uygulamalarından bir tanesi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PingPlotter Freeware

    PingPlotter Freeware ile hafif ağ sorunlarınızı giderebilir, tanılayabilir ve ağ bağlantılarınızı izleyebilirsiniz.
  • PingPlotter Pro

    PingPlotter Pro ile hafif ağ sorunlarınızı giderebilir, tanılayabilir ve ağ bağlantılarınızı izleyebilirsiniz.
  • PingPlotter Standart

    PingPlotter Standart ile hafif ağ sorunlarınızı giderebilir, tanılayabilir ve ağ bağlantılarınızı izleyebilirsiniz.
  • NetAudit

    NetAudit, ağ yöneticilerinin kullandığı ping, whois ve traceroot gibi komutları bir araya getiren ağ yönetim programı.
  • NetShareMonitor

    NetShareMonitor, yerel ağ üzerinde paylaştığınız dosya ve klasörleri korumanız için geliştirilen ücretsiz bir ağ yazılımıdır.
  • Networx

    Networx, ağ bağlantınız üzerindeki dosya akışını ve hızını takip edebileceğiniz ücretsiz bir ağ bağlantısı uygulamasıdır.
  • BlueAuditor

    BlueAuditor, Bluetooth ağ güvenliğini görüntülemeye ve denetlemeye yarayan Bluetooth ağ güvenlik denetleyicisidir.
  • Colasoft Capsa Free

    Ağ trafiğinizi yönetirken sorunları kolayca tespit etmek ve çözüm bulmak için bu ağ yönetimi uygulamasını kullanabilirsiniz.