Cover

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,556 TOPLAM İNDİRME
18.87 MB DOSYA BOYUTU

Cover, Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarlarda çalışan ve Windows Store üzerinden edinilebilen bir çizgi roman okuyucudur.

Cover, bir tür çizgi roman ve e-kitap okuyucudur. 

Windows Store ile birlikte birçok programı kolayca bulabiliyor ve hemen bilgisayarınıza yükleyebiliyorsunuz. Bunlardan bir tanesi olan Cover, kendisini bir çizgi roman okuyucu olarak tanımlıyor ve ana odak noktasına çizgi romanları koyuyor. Yukarıda yer alan fotoğraflardan da rahatça görebileceğiniz gibi oldukça düzenli bir arayüze sahip olan program, böylelikle sahip olduğunuz her içeriğe kolayca erişmenize yarıyor.

CBZ/ZIP, CBR/RAR, 7Z/CB7, CBT, PDF, EPUB gibi metin formatlarının yanı sıra JPEG, PNG, GIF, BMP, WEBP gibi fotoğraf uzantılarını da gösterebilen Cover, birçok işinizi aynı anda görebiliyor ve farklı işler için de kullanılabiliyor. Dropbox ve One Drive desteği sunan program, böylelikle çizgi romanlarınızı bulut sunucularda saklamanızı ya da burada tuttuğunuz romanları hemen görüntülemenizi sağlıyor. Çizgi roman okuyucularının isteyebileceği onlarca farklı özellik sunan Cover, e-kitap okumak isteyenler için de en iyi uygulamalardan bir tanesi olarak mağazalardaki yerini alıyor.

Ramazan Tugay Kahraman

Cover

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,173 TOPLAM İNDİRME

Cover, Android telefon ve tabletlerinizin kilit ekranlarını düzenleyerek istediğiniz şekilde kullanmanıza imkan tanıyan ücretsiz ve kullanışlı bir Android uygulamasıdır.

Cover, henüz beta aşamasında olan bir uygulama olmasına rağmen pek çok kişinin dikkatini çeken yararlı Android uygulamalarından bir tanesi. Uygulamayı kullanarak Android cihazlarınızın kilit ekranlarını daha fonksiyonel hale getirebiliyorsunuz. Uygulamanın ana fikri olan doğru zamanda doğru uygulama cümlesinden yola çıkarsak, uygulama ile birlikte evde, işte, arabada vb. gibi farklı yerlerde farklı kilit ekranları kullanabiliyorsunuz.

Örneğin iş için cihazınızın üzerinde kullandığınız uygulamaları kilit ekranında görüntüleyerek kolayca erişebilirsiniz. Fakat aynı uygulamalara evde kullanmıyorsanız, ev için farklı bir kilit ekranı oluşturabilirsiniz. Oldukça yararlı bir uygulama olan Cover, modern ve şık bir tasarıma sahip.

Android cihazlarınızın sahip olduğu standart kilit ekranını değiştirerek kendi düzenlediğiniz kilit ekranlarını kullanmanızı sağlayan uygulamada, kilit ekranına belirlediğiniz uygulamarı ekleyerek istediğiniz an kolayca ulaşabilirsiniz.

Özellikler:

  • Doğru zamanda doğru uygulamalara kolay erişim
  • Uygulamalar arasında direkt olarak geçiş
  • Akıllı ayarlamalar
  • Kullandığınız uygulamalardaki yenilikleri hızlıca kontrol etme

Kendiniz için kişisel kilit ekranları oluşturbileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz Android uygulaması Cover'ı mutlaka indirerek denemenizi tavsiye ederim. Uygulama henüz beta aşamasında olduğu için karşılaşacağınız sorunları geliştiriciye bildirmeniz uygulamanın ilerleyen süreçte daha iyi olmasına fayda sağlayacaktır.

Uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Barış YANIK

Cover

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Cover uygulaması sayesinde fotoğraflarınıza farklı filtreler ekleyerek onlara farklı bir atmosfer kazandırabilirsiniz.

Cover temel olarak fotoğraf çekmekten keyif alan ve çektiği fotoğraflara farklı efektler katarak onları farklılaştırmak isteyen kullanıcıları hedef alan bir uygulamadır. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama sayesinde sıradan görünen fotoğraflarınıza bile göz alıcı efektler ekleyerek onlara bambaşka bir hava katabilirsiniz.

Cover’da yer alan efektler ve filtrelerden bazıları;

  • 10 temel filtre
  • 10 nostaljik filtre
  • 10 siyah-beyaz temalı filtre
  • 10 çizgi film temalı filtre
  • 40 farklı şekil
  • 60 retro artwork

Uygulama her ne kadar sorunsuzca çalışıyor olsa da bazı eksiklikleri mevcut. Bunlardan bir tanesi kullanıcıların kendi metin içeriklerini yaratamıyor olması. Fotoğrafınıza güzel fontlu bir yazı yazacaksınız diyelim, bu yazıya siz karar veremiyorsunuz. Uygulamada hazır kalıplar mevcut ve bunlardan bir tanesini seçmek zorundasınız.

Yine de Cover fotoğraf çekmekten keyif alan kullanıcıların oldukça işine yarayacak kapsamlı bir fotoğrafçılık uygulaması.

Emircan Erdoğan

Cover

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Cover uygulaması ile Facebook profiliniz için kapak resmi oluşturabilirsiniz.

Dünya genelinde aktif milyarlarca kullanıcısı bulunan dev sosyal ağ sitesi Facebook’un zaman tüneli uygulaması ile birlikte sunduğu cover yani kapak fotoğrafı, hem bireysel hem de markaların kullandıkları bit seçenek. Yaratıcılığı ön plana çıkaran bu yüksek kalitede büyük fotoğraflar ilginizi çekiyorsa Cover adlı uygulama sayesinde bunu gerçekleştirebilir, Facebook profilinizi daha çekici hale getirebilirsiniz.

Facebook profilinizi eşsiz kılmak adına kullanabileceğiniz Cover uygulamasında iki seçenek sunuluyor; Collage ve Transparent. Collage, fotoğraf kolajından oluşan bir kapak resmi ortaya çıkarıyor. Transparent ise tek bir fotoğraftan hem kapak hem de profil resmi oluşturuyor.

Cover ile oluşturduğunuz Facebook kapak fotoğrafınızı profilinize uygulamak için tek yapmanız gereken “f” simgesine dokunmak.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Calibre

    Calibre, e-kitaplarınızı farklı platformlarda ücretsiz olarak düzenleyip, eşitlemenizi sağlayan kullanışlı bir e-kitap yönetimi programıdır.
  • TEBookConverter

    TEBookConverter programı sayesinde hiç zorlanmadan elinizdeki e-kitap dosyalarını diğer e-kitap dosya formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • Kitap Kurdu

    Hangi kitap cok satmış, son çıkan kitap hangisi? Bu gibi bilgileri takip etmek isterseniz bu program tam size göre.
  • Booknizer

    Ev kütüphanenizi yönetin, kitap koleksiyonu oluşturun.
  • FBReader

    FBReader, e-kitaplarınızı farklı platformlarda ücretsiz olarak düzenleyip, eşitlemenizi sağlayan kullanışlı bir e-kitap yönetimi programıdır.
  • Bibliovore

    Bibliovore, Windows işletim sistemleri üzerinde çalışan ve e-kitap formatlarını okumanıza, düzenlemenize yardımcı olan bir programdır.
  • Bookviser

    Bookviser, Windows işletim sistemi üzerinde çalışan ve Windows Store üzerinden kolayca edinilebilen bir e-kitap okuyucudur.
  • Icecream Ebook Reader

    Icecream Ebook Reader, bilgisayarınız üzerinde kitap okumayı seviyorsanız hem gözleriniz ağrıdamadan hem de oldukça konforlu bir şekilde e-kitap okumanızı sağlayan ücretsiz bir Windows programı.