Cpu Watcher

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,550 TOPLAM İNDİRME
0.12 MB DOSYA BOYUTU

Cpu Watcher, bilgisayarınızın performansını grafik olarak görüntüleyebileceğiniz etkili ve ücretsiz bir programdır.

Cpu Watcher, bilgisayar kullanıcılarının bilgisayarlarının anlık FPS ve işlemci yükünü grafiksel olarak görüntüleyebileceği yararlı ve ücretsiz bir programdır.

Kimi zaman bilgisayarlarınız anlamadığınız bir sebepten dolayı kasma yada yavaşlama problemi yaşayabilir. Bu anlarda bilgisayarınızın ne kadar zorlandığını ve gösterdiği performansı görüntüleyebilirsiniz. Yenileme süresini kendiniz istediğinize göre belirleyebilirsiniz fakar programı açtığınızda otomatik olarak 1 saniyede olacaktır. Anlık bilgilere erişmek için bu yenileme süresini 1 saniyede tutmanızı öneririm.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Cpu Watcher, bilgisayarınızda bulundurabileceğiniz yararlı programlardan bir tanesidir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Active CPU

    CPU'nuzun performansını grafiklerle gözlemleyebileceğiniz bir program ...
  • CPU-Z

    CPU-Z, kullanıcıların bilgisayarlarındaki donanım bilgisine rahatça ulaşabilmesine olanak tanıyor. İşlemci, ekran kartı, bellek ve daha birçok farklı bilgiye erişin.
  • IP Watcher

    IP Watcher, kullanıcıların kendilerine ait olan yerel ve genel IP adreslerini izleyebilecekleri ücretsiz bir IP takip programıdır.
  • CPU Grab Ex

    CPU Grab Ex programını kullanarak bilgisayarınızın işlemcisi üzerinde stres testi uygulayabilir ve onu zorlayabilirsiniz.
  • Hot CPU Tester Pro

    Hot CPU Tester ile bilgisayarınızın sağlığını ve sağlamlığını kontrol altında tutabiliceksiniz ...
  • CPU Speed Professional

    CPU Speed Professional AMD ve Intel marka işlemcilerin performanslarını ölçerek web sitesine kaydeder. Bu sayede dünyadaki diğer kullanıcıların işlemci performanslarıyla kendinizinkini karşılaştırabilirsiniz.
  • CPU Monitor

    Bilgisayarınızın işlemcisinin ne kadar yük altında olduğunu bu ücretsiz programla kolayca görebilirsiniz.
  • Single CPU Loader

    Çok çekirdekli işlemciniz nedeniyle sorun yaşadığınız program ve oyunları bu programla tek çekirdekte çalıştırabilirsiniz.