Crack Attack

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19,011 TOPLAM İNDİRME
0.79 MB DOSYA BOYUTU

Same game benzeri bir oyun... Kutuları evirin çevirin...

Same game benzeri bir oyun 3 adet renkli kutuyu yan yana çevirerek üstüste yada yan yana getirmeye çalışarak eğlenceğiniz bir oyun.

Tamindir

Crack Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Crack Attack, eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap eden eğlenceli bir oyun.

Crack Attack, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir eşleştirme oyunu.

Hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğimiz bu keyifli oyun tıpkı Candy Crush'a benziyor fakat daha farklı bir tema işleyerek ortaya orijinal bir oyun deneyimi çıkartmayı amaçlıyor. Kendi özgü bir oyun deneyimine sahip olması açıkçası hoşumuza gitti çünkü uygulama market Candy Crush'ın birbirinden başarısız benzerleriyle dolu.

Oyuna giriş yaptığımızda karşımıza çıkan arayüz herkesin hoşuna gidebilecek nitelikte. Renkli görseller ve akıcı animasyonlar Crack Attack'in kuvvetli olduğu noktalar arasında.

Oyundaki temel amacımız aynı renkteki yumurtaları yan yana getirmek ve yok olmalarını sağlamak. Bunu yapabilmek için ekrana basit dokunuşlar yapmamız yeterli oluyor. Yumurtaları kaydırarak yan yana getirebiliyor ve yok olmalarını sağlıyoruz.

Eşleştirme oyunlarında karşılaştığımız güçlendiriciler Crack Attack'te de mevcut. Bu güçlendiriciler oyun esnasında epey bir yardımda bulunuyorlar ve daha yüksek skorlar elde etmemizi sağlıyorlar.

Özet olarak kendine has bir oyun atmosferine sahip olduğunu belirtebileceğimiz Crack Attack eşleştirme oyunlarına ilgi duyanların tercih etmesi gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

Crack Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Crack Attack, sürekli aynı türdeki benzer oynanışa sahip olan eşleme oyunlarına göre daha farklı geliştirilip hazırlanan ücretsiz bir iOS üçlü eşleme oyunu.

Crack Attack, Candy Crush Saga ile başlayhan üçlü eşleme oyunları oyunları çılgınlığına dahil olan yeni ve ücretsiz bir iOS bulmaca oyunu.

Hem Apple Store hem de Google Play Store üzerinde bulabileceğiniz o kadar çok eşleme oyunu bulunuyor. Fakat bu oyunlar arasından çok az sayıda olanı kaliteli ve özenle geliştiriliyor. Bu nedenle oynamak istediğiniz eşleme yani bulmaca oyununu seçeken dikkatli olmanız gerekiyor. Crack Attack, kaliteli ve farklı olarak hazırlananlardan bir tanesi.

Oyunun en büyük artısı ise diğer üçlü eşleme oyunlarına göre biraz daha farklı olması. Elbette bölümler halinde ilerlemek ve klasik eşlemeler yapmak oyunun temel unsurları arasında fakat oynanışı diğer eşleme oyunlarına göre biraz daha farklı diyebilirim.

Rengarenk yumurtaları eşlemeye çlaışacağınız oyunda 3 adet aynı renkli yumurtayı yanyana getirmeniz gerekiyor. Eşlemeler yaparak bölümleri tamamladıkça kendi koleksiyonunun için bir çok sevimli yaratık topluyorsunuz. Bu koleksiyon ne kadar zengin olursa oyundaki başarınızın o kadar yüksek olduğu anlaşılıyor.

Grafik kalitesi açısından oldukça iyi olan oyun, basit ve sade hazırlanan eşleme oyunlarından bir tanesi değil. Detaylı ve kaliteli olarak geliştirilen oyunda görsel zevklere önem verildiği kadar rahat oynamanız da sağlanıyor. Oyunda yaptığınız eşlemelere göre yumurtaların farklı özelliklere kazanarak farklı şekillerde patlamalarını sağlayabiliyorsunuz. Bu tür ekstra özellik ve güçler hemen hemen her eşleme oyununda bulunuyor. Yani bu oyuna özel bir şey değil. Fakat yumurtaların renk ve desen değişimleri oldukça hoş.

Eğer uzun süredir eşleme oyunları oynuyorsanız ve artık yeni bir oyuna geçmeniz gerektiğini düşünüyorsanız, içerisinde yüzlerce bölüm bulunan Crack Attack oyununu iPhone ve iPad'lerinize indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wordament Snap Attack

    Wordament Snap Attack, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gerçek zamanlı bir kelime bulma oyunudur.
  • Attack Of The Killer Swarm

    İnsanları en yükseğe kim fırlatıcak ? Girdabı kontrol ederek en yüksek puanı siz yapın.
  • Msn Tools

    Msn Crack,Multi Msn,Msn Freeze,Msn Flood,Msn Piç ,Winamp Msn,Msn Logger..... ve daha fazlası bu programda.
  • Attack on Titan

    Attack on Titan bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Yatagarasu Attack on Cataclysm

    Yatagarasu Attack on Cataclysm klasik tarza sahip bir dövüş oyunudur
  • LEGO Hero Factory Brain Attack

    LEGO Hero Factory Brain Attack eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Attack Surface Analyzer

    Attack Surface Analyzer ile Windows işletim sisteminiz üzerinde gerçekleşmiş güvenlik sorunlarını belirleyebilirsiniz.
  • Sudden Attack

    Sudden Attack, Peak Games tarafından geliştirilen ve diğer oyuncularla çevrimiçi olarak ücretsiz oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur.