Crashlands

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.7/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME

Crashlands hack and slash dinamiklerini kullanan bir aksiyon RPG oyunu

Crashlands oyuncuları farklı dünyaları keşfetme imkanı veren, yoğun aksiyonu eğlenceli bir oynanışla birleştirmeyi başarabilen aksiyon RPG türünde bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilim kurgu tabanlı fantastik bir hikayeye sahip olan Crashlands'da ana kahramanımız geçimini uzaydaki nakliyecilik işleriyle uğraşarak kazanan bir kahraman. Oyundaki bütün olaylar uzay gemisi sevkiyatı uyapan kahramanımızın bir yolculuğunda kaza yapmasıyla başlıyor. Kahramanımız bu nedenle galaksinin ücra köşesinde hiç tanımadığı bir gezegene çakılıyor. Bundan sonra ise etrafını keşfetmesi, karşısındaki tehlikelere karşı hayatta kalması ve bu gezegenden kurtularak teslim etmesi gereken uzay gemilerini alıcılarına yetiştirmesi gerekiyor. Biz de ona bu serüvende eşlik ediyoruz.

Crashlands'da kahramanımızla görevleri tamamlıyoruz, canavarlarla savaşıyoruz, bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşarak güçlü silah, ekipman ve eşyaları toplayabiliyoruz. Bütün bu işleri yaptıkça kahramanımız seviye atlayabiliyor ve yeni yetenekler öğrenerek daha güçlü hale gelebiliyor. Crashlands'i klasik aksiyon RPG oyunlarından ayıran şey ise oyundaki cvrafting sistemi. Bu sistem sayesinde topladığımız eşyaları ve parçaları kullanarak kendi silahlarımızı ve ekipmanlarımızı yaratabiliyoruz.

Crashlands'te hack and slash dinamiklerinin kullanıldığı gerçek zamanlı bir savaş sistemi mevcut. Oyun boyunca aksiyonun yüksek dozda olduğu ve kolay kontrollerle oynanışın keyifli hale getirildiği söylenebilir. Retro tarzda 2 boyutlu grafiklere sahip olan Crashlands'in minimum sistem gereksinimleri de oldukça düşük ve oyun eski bilgisayarlarda bile rahatça çalışabiliyor. Crashlands minimum sistem gereksinimleri şu şekilde: 

- Windows XP işletim sistemi

- 2.0 GHZ işlemci

- 2.5 GB RAM

- 128 MB video belleğe sahip ekran kartı

- 400 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Crashlands

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Crashlands mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Crashlands eğer hack and slash oyun sistemine sahip aksiyon RPG oyunlarını seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Crashlands'da uzayda nakliyat işleriyle uğraşan ve ekmek parası peşinde koşan gariban bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız işi gereği uzay gemilerini galaksiler arası taşırken yol üzerindeki olumsuz hava şartları ve meteor yağmuru yüzünden Mercedex marka kozmik tırı evrenin gün görmeyen noktalarında yer alan bir gezegene çakılıyor. Görev bilincini hiçbir zaman yitirmeyen kahramanımız ise uzay gemilerini zamanında müşterilerine yetiştirmek için bu gezegende bir yandan hayatta kalmaya, bir yandan da bir çıkış yolu bulmaya çalışıyor.

Crashlands'da kahramanımızla gezegendeki yaratıklarla savaşıyoruz, ganimetleri topluyoruz ve görevleri tamamlıyoruz. Ayrıca Minecraft'takine benzer bir craft sistemi bize kendi silah ve ekipmanlarımızı yaratma imkanı veriliyor. Oyun boyunca crafting için kullanabileceğimiz farklı eşyaları toplayabilmekteyiz. Oyunda düşmanları yok ettikçe ve görevleri bitirdikçe tecrübe puanı kazanıp kahramanımızı geliştiriyoruz ve daha güçlü canavarların ağzına kürekle yapıştırabilme gücünü elde ediyoruz.

Crashlands unicorn gibi seken kahramanları ve retro tarzda grafikleriyle ipeksi bir oyun tecrübesi sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Crashlands

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
84.5 MB DOSYA BOYUTU

Crashlands mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Crashlands ceylan gibi seken kahramanların sümüğümsü canavarları mıncıkladığı bombastik bir mobil aksiyon RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Crashlands'da ekmek paramızı daşdan çıkarmaya çalışıyoruz. Oyunda galaksiler arası nakliyecilik işleriyle uğraşan bir kozmik tır şöförünün yerine geçiyoruz. Uzay gemisi taşımada isim yapmış bir firmada çalıştığımız oyunda yine bir gün uzay gemilerini taşırken gökten meteorlar yağmaya başlıyor ve bu olumsuz hava şartları nedeniyle tırımız kainatın varoş köşelerindeki bir gezegene çakılıyor. Sonuçta kendimizi tiksinç canavarların ve fantastik bir dünyanın içerisinde buluyoruz.

Reto bir tarza sahip olan Crashlands'da hack and slash sisteminin kullanıldığı bir oyun yapısı mevcut. Yani yaratıklar üzerimize topluca atlarken onları kesip biçebiliyoruz. Oyundaki içerik Minecraft benzeri bir crafting sistemiyle zenginleştiriliyor. Oyun dünyasından toplayacağımız çerçöpü birleştirerek silahlar ve ekipmanlar yaratabiliyoruz. Oyunda hayatta kalmak ve hapsolduğumuz gezegenden kurtulmak için eşya inşa etme yeteneklerimizi de konuşturmamız gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!