CropiPic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
456 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

CropiPic, sosyal ağlarda paylaştığınız fotoğraf ve videoları düzenleyebildiğiniz pratik ve ücretsiz bir uygulama.

CropiPic, Instagram, WhatsApp, YouTube ve daha nice sosyal ağ uygulamalarında paylaştığınız fotoğraf ve videoları düzenleyebildiğiniz son derece pratik ve ücretsiz bir uygulama. Adından ötürü her ne kadar basit bir fotoğraf veya video kırpma uygulaması olduğu anlaşılsa da çok daha fazlasını sunuyor.

Sadece Windows platformunda ve evrensel uygulama olarak karşımıza çıkan CropicPic, sosyal ağlarda video ve fotoğraf paylaşmayı seven kullanıcılara özel yapılmış hızlı düzenleme uygulaması diyebilirim. Fotoğraf ve videolarınızın dilediğiniz kısımlarını çıkarabilmenin haricinde videolarınıza müzik kitaplığınızından dilediğiniz şarkıyı ekleyebiliyor, fotoğraflarınızı çerçevelerle süsleyebiliyor, fotoğraflarınızın arka planına bulanıklık efekti uygulayabiliyorsunuz.

Olabildiğince basitleştirilmiş, sade arayüzle geldiğinden her seviyede kullanıcının rahatlıkla kullanabileceğini düşündüğüm fotoğraf ve video kırpma uygulamasının tek eksi yanı fotoğraf / videonuza kendi filigranını iliştirmesi.

Erkan Calp

CropiPic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

CropiPic, sosyal ağlarda fotoğraf ve video paylaşmayı seven kullanıcılar için hazırlanmış kırpma uygulaması.

CropiPic, sosyal ağlarda fotoğraf ve video paylaşmadan duramayan kullanıcılar için hazırlanmış kırpma aracı olarak karşımıza çıksa da fotoğraf ve videoların istenilen kısımları çıkarmaktan çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz.

Windows platformuna özel çıkan evrensel uygulamalar arasında olan CropiPic’in adından sadece fotoğrafları kesip biçmeye yarayan basit bir uygulama olduğunu düşünebilirsiniz ancak çok daha yetenekli. Asıl görevinin yanı sıra video ve fotoğrafların arka planına bulanıklık efekti verme, videonun sesini kısıp istenilen bir müziği ekleme, fotoğrafa çerçeve ekleme, fotoğraf ve videoyu şekilleri kullanarak kırpma gibi kullanıcılar tarafından en çok istenen seçenekler mevcut. Arayüzün basit yapıda başla bir deyişle herkesin rahatlıkla kullanabileceği şekilde hazırlanmış olması da uygulamanın çekici yanlarından biri.

Instagram, WhatsApp, YouTube gibi sosyal mecralar için son derece pratik ve etkili bir kırpma aracı olduğunu söyleyebilirim. Tek kusuru fotoğraf ve videoya kendi filigranını eklemesi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Playcast

    Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.
  • Fhotoroom

    Fhotoroom, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.
  • Parma Video Player

    Parma Video Player ile ücretsiz olarak internetten video indirebileceksiniz.
  • PhotoFunia

    PhotoFunia, yüzlerce efekt sunan bulut tabanlı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • 500px

    500px, popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.
  • Afterlight

    Afterlight, popüler fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında ve hem tablette hem de bilgisayarda rahatlıkla kullanılabiliyor.
  • Video Diary

    Video Diary, tüm Windows cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz video düzenleme ve efekt uygulaması.