CS2Notes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
505 TOPLAM İNDİRME
3.35 MB DOSYA BOYUTU

CS2Notes, önemli notlarınızı almak için kullanabileceğiniz bulut destekli bir yapışkan not uygulamasıdır.

CS2Notes, kullanıcıların masaüstünde önemli notlar alabilmeleri ve almış oldukları notları bulut sistemiyle senkronize ederek istedikleri zaman istedikleri yerde görüntüleyebilmeleri için tasarlanmış basit ve kullanışlı bir yapışkan not uygulamasıdır.

Aldığınız tüm notları tek bir tıklamayla bulut servisiyle senkronize edebilir ve CS2Notes üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

Özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü ve e-posta aracılığıyla not gönderme gibi farklı özelliklere sahip olan program sayesinde tüm notlarınız artık gözünüzün önünde olacak ve notlarınıza istediğiniz her zaman kolayca erişebileceksiniz.

Sadece not almanın dışında yapılacak işler listesi de hazırlayabileceğiniz uygulama sizlere farklı arka plan renkleri, farklı yazı fontları ve boyutları da sunmakta.

Notlar  alabileceğiniz, yapılacak işler listesi hazırlayabileceğiniz ve sonrasında tüm bunlara kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz bir programa ihtiyaç duyuyorsanız CS2Notes'u deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

CS2Notes

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME
2.85 MB DOSYA BOYUTU

CS2Notes, Mac üzerinde kullanabileceğiniz bulut tabanlı bir not alma uygulamasıdır.

CS2Notes, MAC OS X işletim sistemi üzerinde pratik ve kolay bir şekilde notlar almanıza, saklamanıza ve paylaşmanıza olanak sağlayan bulut tabanlı bir yapışkan not uygulamasıdır.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde her seviyeden MAC kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilecek bir program olan CS2Notes ile almış olduğunuz notlarınızı zahmetsizce arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Bulut senkronizasyonu sayesinde almış olduğunuz tüm notlar otomatik ve güvenli bir şekilde bulut üzerinde yedeklenmektedir. Bu sayede notlarınıza ne zaman isterseniz kolayca ulaşabilirsiniz.

Java uyumlu bir program olması nedeniyle hem MAC OS X hem Linux hem de Windows üzerinde kullanabileceğiniz program, çapraz platform desteği sayesinde de dikkat çekmektedir.

Yapışkan notlar alabileceğiniz ve notlarınıza her an ulaşabileceğiniz ücretsiz bir yazılıma ihtiyacınız varsa CS2Notes'u denemenizi önerebilirim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Task Coach

    Task Coach, yapmanız gereken işleri not alıp takibini yapabileceğiniz ücretsiz bir kişisel planlama uygulamasıdır.
  • AudioNote

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • Todoist

    Todoist, kişisel görev yönetimi ve yapılacak işler listeleri hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir yazılımdır.
  • TodoPlus

    TodoPlus, yapılacak işler veya görevler listesi hazırlamak için kullanabileceğiniz başarılı bir programdır.
  • Doit.im

    Doit.im programını kullanarak bilgisayarınızdaki görevleri çok kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
  • Wunderlist

    Basit bir yapılacaklar listesi oluşturmak istediğinizde size vazgeçemeyeceğiniz güzellikte bir arayüz ve özellikler sunan ücretsiz bir servistir.
  • Notee

    Notee çok kullanışlı ve ücretsiz bir not alma uygulamasıdır. Notlarınızı kolayca Notee ile alabilir ve saklayabilirsiniz.
  • Cloudship

    Cloudship programını kullanarak elinizdeki notları tutabilir ve aynı zamanda görevlerinizi ve işlerinizi yönetebilir, paylaştırabilirsiniz.