CSI: Slots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
258 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

CSI: Slots, Gameloft'un Windows platformuna ücretsiz sunduğu tamamen Türkçe slot oyunu.

CSI: Slots, Gameloft’un mobilin yanı sıra Windows bilgisayar ve tabletlerde oynanabilir olan interaktif ücretsiz slot oyunu. Bizleri adım başı kumarhanenin bulunduğu günahlar şehri Las Vegas’a götüren oyunda olay yeri ekibine yeni katılan birinin yerine geçiyoruz ve katılır katılmaz ilk dosyamız veriliyor.

Gameloft imzasını taşıyan Türkçe slot oyununda bir hikaye üzerinden ilerliyoruz. Las Vegas’ta ardı arkası kesilmeyen cinayetleri çözme işini alıyoruz ve tehlikelerle dolu şehirde gizem dolu bir maceranın içerisine kendimizi atıyoruz. Oyunun başlangıcında gidişatı göstermek adına bir yardımcımız bulunuyor. Yardımcımız sayesinde çok geçmeden kolaylıkla ilk dosyamızı kapatıyoruz. Sonrasında olayları çözme işini tamamen kendi çabamızla yapıyoruz.

Hikaye modunda ücretsiz olarak oynayabildiğimiz 10’dan fazla olayı çözmemiz isteniyor. Olayları çözerken delil bulma, delilleri analiz etme, şüpheliyi bulma ve içeriye tıkma kısacası olayın her anında çarkı çevirerek ilerliyoruz. Çarkı her çevirdiğimizde şüpheliyi bulup olayın çözümüne bir adım daha yaklaşmış oluyoruz.

Slot oyunlarıyla olay çözme oyunlarını birleştiren CSI: Slots, sürükleyici hikayesiyle benzerlerinden oldukça farklı.

Erkan Calp

CSI: Slots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

CSI: Slots, olay yeri inceleme ekibine yeni katılan biri olarak Las Vegas'ta işlenen cinayetleri çözmeniz gereken bir Android oyunu.

CSI: Slots, slot oyunlarından hoşlanmayanları bile içerisine çekecek farklı tarzda oynanış sunmasıyla öne çıkan bir Gameloft oyunu. Android telefon ve tabletimize indirip oynayabildiğimiz slot oyununda günahlar şehri Las Vegas’da işlenen bir dizi suçları çözmeye çalışıyoruz.

Oyunda adından da tahmin edeceğiniz olay yeri inceleme ekibine yeni katılan birinin yerine geçerek gizemli cinayetlerin açığa çıkmasına yardımcı oluyoruz. Oyunun ilerleyişi diğer olay çözme oyunlarından biraz farklı. Gizem dolu dosyaları çözmek için olay yerine gidip inceleme yapmak yerine çarkları çevirerek şüphelileri bulmaya çalışıyoruz. Çözmemiz için verilen olayların her aşamasında öncelikle çarkları çevirmemiz gerekiyor. Delilleri bulma ve analiz etme, şüphelileri sorgulama ve tutuklama kısacası olayın çözümü esnasında yaptığımız her şey adım adım çarkları çevirdikten sonra oluyor.

Las Vegas kumarhanelerinde 10’dan faza dosyayı çözmemiz gereken oyunda menü ve diyaloglar Türkçe. Bu bakımdan ilerlemek hem daha kolay hem de daha keyifli oluyor. Hikaye modunda ilerlerken kendinizi kaptırıp saatlerinizi verebilirsiniz. Hikaye modu demişken, oyunda bir olayı çözdüğümüz vakit karşılığında altın kazanıyor ve suçluları bulmak için girmemiz gereken kumarhanelerde bulunabilmek için bu altınları kullanıyoruz.

Erkan Calp

CSI: Slots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

CSI: Slots, bizleri günahlar şehri Las Vegas'a götüren uzun soluklu slot - cinayet çözme oyunlarını harmanlayan bir yapım.

CSI: Slots, Gameloft’un iOS platformuna ücretsiz sunduğu Türkçe oyunlar arasında. Ünlü yapımcının yeni oyununda olay yeri inceleme ekibine yeni katılan birinin yerine geçiyoruz. Günahlar şehri olarak bilinen Las Vegas’ta seri işlenen cinayetleri önlemek için bulunuyoruz. Şimdilik çözmemiz gereken 10’dan fazla dosya var.

Slot oyunlarını olay çözme (cinayet çözme) oyunlarıyla başarılı bir şekilde harmanlayan CSI: Slots oyununda kumarhanelerden geçilmeyen Las Vegas şehrine gidiyoruz. Günahlar şehrinde bulunma amacımız ardı arkası kesilmeyen cinayetleri işleyenleri ortaya çıkarmak. Oyuna ilk başladığımızda yardımcımızın da katkılarıyla olayın sır perdesini nasıl kaldıracağımızı öğreniyoruz. İlk dosyamızı kapattıktan sonra olayları tek başımıza çözmeye başlıyoruz.

Oyunda olayları çözme aşamasında ihtiyacımız olan delilleri bulmak, analiz etmek, şüpheliyi bulup sorgulamak ve deliğe tıkmak için özel bir çaba sarfetmemiz gerekmiyor. Çarkları çevirerek ilerliyoruz. Çarkı her çevirişimizde olayın çözümüne bir adım daha yaklaşmış oluyoruz. Olayı çözüp dosyayı kapattığımızda da para hesabımıza yatırılıyor.

Erkan Calp

CSI: Slots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

CSI: Slots, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz Türkçe slot - olay çözme oyunu.

CSI: Slots, günahlar şehri Las Vegas’ta işlenen cinayetleri çözmeye çalıştığımız bir Windows Phone oyunu.

Gameloft’un imzasını taşıması, Türkçe olması ve slot oyunlarından farklı oynanış sunmasıyla öne çıkan CSI: Slots oyununda olay yeri inceleme ekibine yeni katılan biriyiz ve 10’dan fazla dosyanın bizleri beklediği Las Vegas şehrindeyiz. Oyuna ilk başladığımızda olayı çözmemize yardımcı olan bizden çok daha deneyimli biri karşımıza çıkıyor, onun da katkılarıyla delilleri buluyor, analize gönderiyor, şüpheliyi tespit ediyor ve yakalıyoruz. İlk dosyamızı kapattıktan sonra kendimizle baş başa kalıyoruz. Bu noktada olayın gizemini kaldırmak için ihtiyacımız olan delilleri kendimiz buluyor, analiz sonuçlarını takip ediyor, şüpheliyi demir parmaklıkların arkasında atıyoruz.

Oyunda ilerleme şeklimiz ise diğer cinayet çözme oyunlarından biraz farklı. Zaten bunu oyunun adından tahmin etmişsinizdir. Bizi olayın çözümüne ulaştıran her detay çarkı döndürdüğümüzde karşımıza çıkıyor. Olayları çözmek için çok kafa yormamız gerekmiyor. Tek dokunuşla çarkı döndürerek ipuçlarını yakalıyor ve sonrasında şüpheliye ulaşıyoruz. Hikaye modunda bu şekilde ilerliyoruz. Diğer oyun seçenekleri biz deneyim kazandıkça açılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Majestic Nights

    Majestic Nights içerisinde hem aksiyon hem de çeşitli bulmacalar barındıran bir macera oyunudur
  • DREDGE

    DREDGE ile tekinsiz denizlere yelken açın. Bir balıkçılık macerasına çıkın ve çeşitli gizemleri araştırın. 
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur