CSS HTML Notepad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,682 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

CSS HTML Notepad programı sayesinde web tasarım kodlama işlemlerinizi en hızlı ve kolay yoldan gerçekleştirebilirsiniz.

CSS HTML Notepad programı, web tasarımcıların ve web kodlamaları ile uğraşanların kullanabilecekleri ücretsiz ve basit programlar arasında yer alıyor. Direkt olarak HTML ve CSS kodları girebilmeniz için hazırlandığı için diğer programlama dillerine destek sunmuyor ancak web tasarımla uğraşıyorsanız zaten diğerlerine de pek ihtiyacınız olmayacaktır.

Programın iki paneli olduğu için bu panellerden bir tanesinde kodlarınızı yazabilir, diğerinde ise kodların yarattığı önizlemeyi hemen görebilirsiniz. Dolayısıyla bir yandan kod yazarken bir yandan da yaratımlarınızı incelemeniz ve buna göre değişiklikler yapmanız mümkün.

Hazır kodlar sayesinde HTML ve CSS kodlarını direkt olarak araçlar içerisinden girebiliyorsunuz ve bu nedenle teker teker hepsini girmenize gerek yok. Ayrıca HTML ve CSS için ana şablonları otomatik olarak ekleyen program, en baştan tüm ana iskeleti yeniden ve yeniden girmenize engel oluyor.

Arayüzü oldukça kolay okunur ve anlaşılır bir şekilde hazırlandığı için kodlarınızı incelerken bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Tüm kodlar hazırlandıktan sonra yer alan butonları kullanarak sayfanızı hemen popüler internet tarayıcılarında açabilir ve doğru çalışıp çalışmadıklarını görebilirsiniz.

Ücretsiz ve kolay kullanılır bir HTML ve CSS editörü arıyorsanız bir göz atmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Professional Notepad

    İleri düzeyli ve HTML, CSS, JavaScript, PHP, PERL, SQL, Delphi, C++ ve diğer programlama dillerinde çalışmalar ve düzenlemeler yapabileceğiniz gelişmiş bir not defteri.
  • ExHtmlEditor

    HTML ve CSS kodlamayı öğrenenlerin kolaylıkla kullanabilecekleri kullanışlı uygulamalardan bir tanesi ExHtmlEditor.
  • FireHTML Editor

    HTML, JavaScript ve CSS kodlarınızı hızlıca ve kolayca düzenleyebileceğiniz bir kod editörü.
  • Brackets

    Brackets JavaScript, HTML ve CSS kullanılarak geliştirilmiş açık kaynaklı kod düzenleyicisidir.
  • HTMLPad

    HTMLPad editörü sayesinde HTML, CSS, JavaScript ve XHTML programlama dillerinin tümünü en hızlı ve pratik şekilde düzenleyebilirsiniz.
  • CodeLobster PHP Edition

    CodeLobster PHP Edition, PHP, HTML, CSS, JavaScript dosyalarını oluşturmak ve düzenlemek için geliştirilen ücretsiz ve kullanışlı bir editördür.
  • Web Storm

    Web geliştiricilerin modern web standartlarına uygun kodlamalar yapabilmesi için hazırlanmış Web Storm başarılı bir HTML, CSS, Javascript editörü.
  • Aptana Studio

    HTML, DOM, JavaScript ve CSS için entegre dil desteğine sahip Aptana Studio, sahip olduğu özellikler ile web geliştirme konusunda uzman bir çözüm aracı.