CSS3 Menu

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,528 TOPLAM İNDİRME
21.7 MB DOSYA BOYUTU

Web sitenize CSS3 ile hazırlanmış butonlar eklemek istiyor ancak kod bilmiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Web tasarımı ile uğraşanların özellikle butonlar ile uğraşmaktan sıkıldıkları malum. CSS3'ün gelmesinin ardından çok daha kolay bir şekilde hoş görünen butonlar hazırlamak mümkün hale geldi ancak bu sefer de kod yazma mecburiyeti nedeniyle herkes bu durumdan hoşlanmadı. Eğer siz de CSS3 ile güzel görünen butonlar hazırlarken kodlarla boğuşmak istemiyorsanız CSS3 Menu uygulaması sizin için hazırlanmış demektir.

Programın içerisinde hazır olarak gelen pek çok şablonu kullandıktan sonra, sahip olmak istediğiniz menülerin adlarını ve bilgilerini girmeniz sonuca ulaşmak için yeterli oluyor. Zira linkteki yazıyı, adresi, hedefi ve ikonu kolayca ayarlayabildiğiniz gibi arkaplan rengi, font tipi gibi diğer konfigürasyonları da gerçekleştirebiliyorsunuz.

Eğer CSS içerisine resim dosyalarını da gömmek isterseniz bunu yapabiliyor, html dosyası olarak çıktı alabiliyorsunuz. Kullanımı sırasında bir miktar sistem kaynağı tüketen uygulama buna değer sonuçlar elde etmenizi sağlıyor ve içerisindeki yardım dosyaları ile html bilmeyenlerin de imdadına koşuyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 123 Flash Menu

    Web site tasarımları ile uğraşan amatör veya profesyonel kişiler için mükemmel bir flash menü hazırlama programı.
  • Menu Maker v.1.1

    Menu Maker, web site tasarımcıları için vazgeçilemeyecek tarzda dinamik ve çekici menüler oluşturabilen ve size web sayfaya uygun şekilde kodlar sunabilen menü yapım programıdır.
  • Menu Maker 4.0

    DHTMLmenu hazirlayicisidir.
  • A4 Flash Menu Builder 2.16

    Kolayca Flash Menüler Hazırlayabileceğiniz Program.
  • Popup Maker

    Programda herşey düşünülmüş. açılacak pencerenin en ufak ayrıntısına kadar siz karar verebiliyorsunuz. Boyutu, kaydırma çubuğu, statüs barı, menü barı hatta sayfa üzerinde görüneceği yerin koordinatlarına kadar herşey düşünülm
  • Fast Menu

    Web siteniz için menüler oluşturnak istiyorsanız size kullanması kolay, küçük ve basit bir program. yeniler için birebir. tavsiyem :))
  • Cool Page 2.72

    Cool Page, sayfa düzeninde nesneleri basitçe sürükleyip bırakarak bir sayfa oluşturmanızı sağlayan bir WYSIWYG Web tasarım aracıdır.
  • Ewisoft Website Builder

    Web sayfası yapmak için...