Cubby

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
557 TOPLAM İNDİRME
4.67 MB DOSYA BOYUTU

Cubby, dosyalarınızı yüklemenize ve istediğiniz yerden kolayca ulaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.

Cubby, dosyalarınızı bulut sunucular üzerine yükleyebileceğiniz ve yüklemiş olduğunuz dosyalara istediğiniz zaman istediğiniz yerden ulaşmanıza olanak sağlayan bir bulut dosya depolama servisi senkronizasyon programıdır.

Program özellikle belgelerinizi ve klasörlerinizi paylaşmanıza ve istediğiniz herhangi bir bilgisayar veya akıllı telefon üzerinden dosyalarınıza her an ulaşmanıza olanak sağlayan Dropbox, Box, Yandex.Disk, Google Drive gibi servislere alternatif olarak kullanılabilir.

Popüler uzak masaüstü bağlantısı programı LogMeIn tarafından geliştirilen servis, sadece bu yönüyle bile ne kadar kaliteli ve güvenilir olduğunu birçok kullanıcıya herhangi bir şey söylemeden anlatmış olacaktır.

Dosyalarınızı yüklemek ve diğer kullanıcılarla paylaşmak için tek yapmanız gereken şey, Cubby'nin masaüstü uygulamasını indirdikten sonra bilgisayarınıza kurmak ve kendinize ait kayıtlı bir kullanıcı hesabı oluşturmak. Ardından kendi klasörlerinizi oluşturabilir, dosyalarınızı yükleyebilir ve ortak çalışma arkadaşlarınızla klasör veya dosyalarınızı paylaşabilirsiniz.

Sonuç olarak dosyalarınızı saklayabileceğiniz ve gerektiğinde paylaşabileceğiniz güvenli bir bulut dosya depolama servisine ihtiyaç duyuyorsanız, Cubby'i mutlaka denemenizi öneririm.

Cubby üzerinde kullanıcı hesabı oluşturmak için buraya tıklayınız.

Can Çevrim

Cubby

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

Cubby, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir bulut dosya depolama uygulamasıdır.

Cubby, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde yer alan resimlerinizi, videolarını, dökümanlarınızı veya herhangi bir dosyayı güvenli bulut sunucuları üzerine yedeklemenize ve istediğiniz her yerde bu dosyalara kolayca ulaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir bulut dosya depolama uygulamasıdır.

Sınırları sizin için tamamen ortadan kaldıracak olan bu uygulama yardımıyla isterseniz bilgisayarınız üzerinden yüklemiş olduğunuz dosyalara telefonunuz üzerinden göz atabilir, isterseniz de telefonunuz aracılığıyla yüklemiş olduğunuz dosyaları bilgisayarınız aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken şey kendinize ait bir Cubby kullanıcı hesabı oluşturmak ve oluşturduğunuz bu hesaba bağlı olarak senkronizasyon sağlayabileceğiniz bir klasöre sahip olmak.

Aynı zamanda Cubby üzerine yüklemiş olduğunuz dosya ve klasörleri doğrudan arkadaşlarınızla paylaşma şansına da sahip olacaksınız. Bu sayede arkadaşlarınızla gitmiş olduğunuz tatilde çekildiğiniz tüm fotoğrafları Cubby klasörünüze yükleyerek, sonrasında bu resimleri tüm arkadaşlarınıza kolayca ulaştırabilirsiniz.

Cubby Özellikleri:

  • Dosyalarınıza istediğiniz her an ulaşabilme
  • Dosya ve klasörlerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilme
  • Dosyalarınıza çevrimdışı olarak ulaşabilmek için senkronizasyon klasörü oluşturabilme
  • Dosyalarınız için doğrudan indirme bağlantıları hazırlayabilme
  • Farklı arkadaş grupları ve izinler oluşturabilme
Can Çevrim

Cubby

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Cubby, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir bulut dosya depolama uygulamasıdır.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir bulut dosya depolama uygulaması olan Cubby ile sınırlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Telefonunuz veya tabletiniz üzerinde yer alan tüm resim, video, müzik ve diğer dosyalarınızı ücretsiz bulut dosya depolama alanınıza yükleyerek, tüm bunlara istediğiniz zaman istediğiniz her yerden kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Web, PC, Mac, Android, iOS gibi tüm platformlar üzerinde kullanabileceğiniz bu yararlı uygulama sayesinde tüm kişisel dosyalarınız, çalışmalarınız ve klasörleriniz elinizin altında olacak.

İster bilgisayarınızdan yüklemiş olduğunuz dosyalara cep telefonunuz üzerinden ulaşın, isterseniz de cep telefonunuzdan yüklemiş olduğunuz dosyalara bilgisayarınız üzerinden ulaşın.

Aynı zamanda sahip olduğunuz dosya ve klasörlerinizi istediğiniz kişilerle doğrudan paylaşmanıza veya indirme bağlantılarını doğrudan genel kullanıma açmanıza da olanak sağlayan kullanışlı bir uygulama olan Cubby'i çok seveceğinize eminim.

Cubby Özellikleri:

  • Dosyalarınıza istediğiniz her an ulaşabilme
  • Dosya ve klasörlerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilme
  • Dosyalarınıza çevrimdışı olarak ulaşabilmek için senkronizasyon klasörü oluşturabilme
  • Dosyalarınız için doğrudan indirme bağlantıları hazırlayabilme
  • Farklı arkadaş grupları ve izinler oluşturabilme
Can Çevrim

Cubby

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
9.23 MB DOSYA BOYUTU

Cubby, Mac işletim sistemi üzerinde kullanabileceğiniz güvenilir bir bulut dosya depolama servisi programıdır.

Cubby, sizin için önemli olan kişisel dosyalarınızı ve klasörlerinizi bulut dosya depolama servisi üzerinde yedekleyebileceğiniz, istediğiniz zaman farklı bir bilgisayar üzerinden bu dosya ve klasörlere ulaşabileceğiniz güvenilir bir bulut dosya depolama servisidir.

Aynı zamanda servis üzerine yüklemiş olduğunuz dosya ve klasörlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmanıza da olanak sağlayan Cubby ile sadece tek bir tıklamayla dosya ve klasörlerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Arkasında LogMeIn gibi köklü bir firmanın yer aldığı Cubby, sadece bu yüzden bile birçok LogMeIn ve Hamachi hayranının ilk tercihi olabilir gibi görünüyor.

Cubby Mac uygulamasını bilgisayarınıza indirip kurduktan sonra ilk olarak kendinize bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekiyor. Ardından hesap bilgilerinizle giriş yaparak 5 GB'lık ücretsiz depolama alanına sahip olabiliyorsunuz.

Cubby Özellikleri:

  • İstediğiniz her zaman dosya ve klasörlerinize ulaşabilme
  • Dosya ve klasörlerinizi istediğiniz kişilerle paylaşabilme
  • Kendinize özel klasörler oluşturarak, çalışmalarınızı gruplandırabilme
  • Tüm önemli çalışmalarınızı tek bir yerden kontrol etme
  • Kendi bilgisayarlarınız arasında sınırsız veri transferi
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • Yunio

    Yunio, dosyalarınızı paylaşabileceğiniz ve senkronize edebileceğiniz basit, kolay kullanılabilen bir programdır.
  • Dropbox

    Dropbox Windows PC, Mac bilgisayarlar ve mobil cihazlar (Android, iOS) için ücretsiz 2 GB alan veren bulut depolama - dosya paylaşım servisi.
  • Local Cloud

    Local Cloud ile PC ve Mac üzerinde yer alan dosyaları Android ve iOS cihazlarınız yardımıyla açabilirsiniz.
  • Tribler

    Tribler, ses, video, resim dosyaları ve daha fazlasını indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir dosya paylaşım programıdır.
  • Seafile

    Seafile küçük ekiplerin ortak dosya ve dökümanlar üzerinde çalışmasını kolaylaştıran senkronizasyon ve dosya paylaşım programıdır.