Cubic Castles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
804 TOPLAM İNDİRME
24.61 MB DOSYA BOYUTU

Online sandbox ve platform dinamiklerini harmanlayan Cubic Castles son derece mütevazi ve eğlenceli bir oyun.

Cubic Castles nasıl bir oyun diye soracak olanlara en iyi cevap Minecraft ve Little Big Planet'in karışımı olabilir. Kafanızda bir oyun şekillenmediyse online ortamda bir araya gelen oyuncuların birlikte tasarladıkları basit veya karmaşık platform yapılarını düşünün. Minecraft benzeri bir dinamikle ham madde toplayıp 3 boyutlu zeminde inşa olanakları tanınırken Little Big Planet serisinde olduğu gibi üçüncü şahıs kamerasıyla ortamı gezebiliyorsunuz. Üstüne üstlük kendi kişisel avatarınızı oluşturup sosyal ortamda daha kişisel bir deneyim elde edebiliyorsunuz.

Ücretsiz olan bu oyun uygulama içi satın alma ile size seçenekler sunuyor ama PvP mantığı işlemediği için eksik yapılan bir alışveriş sizi pek üzmeyecektir.

Arkadaşlarınızla göz kamaştırıcı 3 boyutlu platform dünyaları inşa edebildiğiniz bu oyunda küpler aracılığıyla her ayrıntıyı parça parça diziyorsunuz. Nasıl bir bölüm tasarlamak istediğiniz de aslında tamamen size kalmış. Dilerseniz platform dünyası, dilerseniz RPG ortamı veya mücadele alanları oluşturabiliyorsunuz. Parkurları kagan zeminlerle ve dikenlerle döşeme gibi seçenekleriniz de var. Olmadı diyorsanız size nehir kenarının yanında bir tepeye huzurlu bir ev yapabileceğinizi de söyleyelim.

Sandbox ve aksiyonu bir araya getiren etkileşimli bir oyun arıyorsanız Cubic Castles başarılı bir oyun.

Alper Çetiner

Cubic Castles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Online sandbox ve platform dinamiklerini harmanlayan Cubic Castles son derece mütevazi ve eğlenceli bir oyun.

Cubic Castles gerçekten ilginç bir oyun. Minecraft ve Little Big Planet oyunlarının sevilen özelliklerini bir araya getiren bu sandbox oyununu tarif etmek biraz güç, ama elimden geleni ardıma koymadan anlatıyorum. Online bir ortamda bir araya gelen oyuncular bu oyun aracılığıyla basit veya karmaşık platformlar tasarlayabiliyorlar. Minecraft'ta olduğu gibi ham madde toplayabildiğiniz ve kullanabildiğiniz oyunun üçüncü şahış kamerası ve kişiselleştirilebilir avatarlar Little Big Planet ile benzerlik gösteriyor. Karakter tasarımı oldukça basit olsa da şirin görüntüler bu açığı başarılı bir şekilde kapatıyor.

Ücretsiz bir oyun olsa da oyunda size uygulama içi satın alma seçenekleri sunuluyor. Ne var ki, PvP mantığı işlemediği için başkalarıyla birlikte para ödemeden iyi vakit geçiriyorsunuz.

Arkadaşlarınızla el ele muhteşem 3 boyutlu platform dünyaları inşa edebildiğiniz bu oyunda durum bunlarla da sınırlı değil. Buzlu kaygan zeminlerden öldürücü dikenlerle kaplı alanlara kadar birçok farklı özelliklere sahip olan blokları kullanıo platform dünyası, RPG haritası veya başka meydan okuyan parkurlar yaratabilirsiniz. Daha huzurlu işlerin insanıysanız Nehir kenarında manzaralı bir ev yapmanız da mümkün.

Sandbox ve aksiyon türlerinin başarılı bir karışımı olan Cubic Castles, deneysel takılmak isteyenler için biçilmiş kaftan.

Alper Çetiner

Cubic Castles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
31.4 MB DOSYA BOYUTU

Online sandbox ve platform dinamiklerini harmanlayan Cubic Castles son derece mütevazi ve eğlenceli bir oyun.

Cubic Castles, sıradışı olmayı başaran bir oyun. Little Big Planet ve Minecraft oyunlarının bir harmanı olarak tarif edebileceğimiz bu çalışmayı detaylarıyla anlatmak gerekirsek uyarlanmaya çalışan model şu şekilde:
Minecraft'ta alışık olduğunuz şekilde oyun içerisinde ham madde toplayıp farklı yapılar oluşturmanız mümkün oluyor. Kamera açıları ve üçüncü şahıs kamerası da platform unsurlarıyla birlikte Little Big Planet'i oldukça andırıyor. Online bir ortamda birçok oyuncu ile birlikte işbirliği yapabildiniz Cubic Castles gibi bir oyun özellikle mobil platformlarda zor bulunuyor. Kendi avatarınızı yaratıp kolay farkediliyor olmanız da cabası. Karakter kişiselleştirmesi çok detaylı olmasa da şirin modellemeler kalbimizi kazanmayı başardı.

Ücretsiz olarak indirilen bu oyunda uygulama içi satın alma seçenekleri de var ancak PvP mantığının işlemediği bir ortamda para harcamadan mutlu olmanıza mani olan hiçbir şey de bulunmuyor.

Eşinizle dostunuzla birlikte büyüleyici 3 boyutlu dünyalar kurabildiğiniz bu oyunda kaygan zeminler ve dikenlerle başkalarının kabusu da olabilirsiniz. Bu sizi sarmıyorsa vadide nehir kenarında bir ev yapıp huzura da erebilirsiniz. Platform, RPG ve meydan okumalı türlü türlü parkurlar yaratmak için ihtiyaç duyduğunuz tek şey yaratıcılık ve oyun keyfi.

Sandbox oyunlarını seviyorsanız bu türü aksiyon ile birleştiren Cubic Castles başarılı bir seçim olacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kingdoms and Castles

    Kingdoms and Castles bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • World of Castles

    World of Castles bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur