Cut the Rope

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39,040 TOPLAM İNDİRME
34.67 MB DOSYA BOYUTU

Windows 7 için hazırlanan, durum çubuğunuza ikon olarak eklenen, IE9 ve IE10 tarayıcılarınızda oynayabileceğiniz popüler Cut The Rope canavar besleme oyununun kısayol eklentisidir.

Cut The Rope, 2010 yılında rus bir yazılımcı olan Semyon Vionov tarafından hazırlanmış. Zeptolab firması tarafından geliştirilen, Pixel Lab firması tarafından desteklenen bulmaca oyununda, "Om Nom" isminde kurbağa benzeri yeşil bir canavarı beslemeye çalışıyorsunuz. Fizik kurallarının işlediği oyunda canavarınıza besinini ulaştırmak için mesnetlenmiş noktalara bağlı ipler, havada uçuşan baloncuklar ve tüm bu hareketli sistemde kullandığınız cihaza bağlı olarak farenizle ya da parmak hareketinizle ipleri kesmeniz, baloncukları patlatmanız gerekiyor. 25 seviyeden oluşan oyunda her seviyede yeni objeler ve bonus bölümleri yer alıyor. Oyunun sadece Internet Explorer için yeni ve özel seviyeleri hazırlanmış olduğu belirtiliyor.

İndireceğiniz dosya Windows 7 yüklü bilgisayarınızın durum çubuğuna küçük bir canavar ikonu ekleyerek, oyuna kolayca ulaşmanızı sağlamaktadır. Oyunu oynamanız için IE9, IE10 tarayıcınızın bilgisayarınızda yüklü olması gerekemektedir. Ayrıca oyunu HTML5 destekleyen tüm modern browserlar Chrome, Firefox ve Safari üzerinden Cuttherope.ie adresine girerekte oynayabilirsiniz.

Tuna Aras

Cut the Rope

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,762 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Cut The Rope, çıktığı ilk gün popüler olan bu sevimli canavar besleme oyunu, fizik kurallarının işlediği ve her yeni seviyede farklı özelliklerin tanıtıldığı ilgi çekici bir oyun.

Cut The Rope, 2010 yılında Rus bir yazılımcı olan Semyon Vionov tarafından hazırlanmış. Zeptolab firması tarafından geliştirilen bulmaca oyununda, "Om Nom" isminde kurbağa benzeri yeşil bir canavarı beslemeye çalışıyorsunuz. Fizik kurallarının işlediği oyunda canavarınıza besinini ulaştırmak için mesnetlenmiş noktalara bağlı ipler, havada uçuşan baloncuklar ve tüm bu hareketli sistemde parmak hareketinizle ipleri kesmeniz, baloncukları patlatmanız gerekiyor. 25 seviyeden oluşan oyunda her seviyede yeni objeler ve bonus bölümleri yer alıyor.

Genel Özellikleri:

  • Android 1.6 ve üzeri sürümleri destekler.
  • Oyunun sınırlı bir bölümünü, isterseniz web tarayıcınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. ( Cuttherope.ie )

Cut The Rope oyununu modern web tarayıcınız üzerinde de oynayabiliyorsunuz. Ücretli olan ANdroid uygulamasını satın almadan önce web tarayıcınız üzerinde oynayarak oyunu test edebilirsiniz. Oyun hakkında detaylı bilgiye blog yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Tuna Aras

Cut the Rope

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,817 TOPLAM İNDİRME
22.6 MB DOSYA BOYUTU

Cut the Rope, eve gelen şirin bir yaratığı şekerle beslemenin yanı sıra fizik kuralların dayalı başarılı bir oyun.

Eve gelen şirin yaratığın ihtiyacı olan besinin başında yer alan şekeri kendisine ulaştırmamıza dayanan Cut the Rope ile keyifli dakikalar geçirebileceğinizi söyleyebiliriz.

Fizik kurallarına dayalı olan Cut the Rope oyunu ile ipleri keserek sevimli yaratığın ihtiyacı olan şekeri kendisine ulaştırmak gerekiyor. Oldukça başarılı ses ve grafik özelliklerine sahip olan Cut the Rope oyunu bağımlılık yaratacak türden.

Yaklaşık bir yıl önce ilk sürümü yayınlanan oyun yakın zamanda yenilendi ve oyuna yeni bölümler eklendi.

Onur Şendere

Cut the Rope

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
201 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Cut The Rope, akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu fizik tabanlı oynanışa sahip harika bir bulmaca oyunudur.

Cut The Rope, Windows Phone tabanlı akıllı telefon ve tabletinizde uzun süre sıkılmadan, kafa yormadan oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunudur. Küçük sevimli yaratık Om Nom'u şekerleme ile beslemeye dayanan fizik tabanlı bulmaca oyununda çözmeniz gereken 300'den fazla bölüm bulunuyor.

Cut The Rope, dünya genelinde 400 milyon kullanıcının mobil cihazınıza girmeyi başarmış oldukça popüler bir bulmaca oyunu. Şekerlemeyi görüncü şekilden şekile giren minik bir yaratığı besleyerek ilerlediğimiz oyun basit oynanışa sahip olsa da, git gide zorlaşan bulmacalar sizi daha çok düşünmeye sevk ediyor ve oyundan maksimum düzeyde zevk almanızı sağlıyor. Bazı bölümlerde ipi kesmeden önce, iki kere düşünmeniz gerekebiliyor. Tüm yıldızları toplayarak en yüksek puanı elde etmek için ipleri doğru sırada kesmelisiniz.

Yüksek kalitede grafikleri, fizik tabanlı oynanışı, bağımlılık yapan oyun yapısı ile Cut The Rope, Windows Phone Mağazası'ndaki en orijinal ve eğlence dolu bulmaca oyunu. Om Nom ile kesinlike tanışmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chrome Cut the Rope

    Chrome için hazırlanan, durum çubuğunuza ikon olarak eklenen,web tarayıcılarınızda oynayabileceğiniz popüler Cut The Rope canavar besleme oyununun uygulamasıdır.
  • Cut the Rope 2

    Cut the Rope 2, fizik tabanlı oynanış sunan popüler ve ücretsiz bulmaca oyunu.
  • Cut The Rope (Windows 8)

    Cut The Rope, fizik tabanlı oynanışa sahip ödüllü ve popüler bir bulmaca oyunudur.
  • King of Thieves

    King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.
  • Wake Up The Box

    Chrome web tarayıcınız sayesinde Wake Up The Box oyununu oynarken oldukça zevk alacaksınız.
  • Home

    Home, Google Chrome üzerinde güzel bir anasayfa ve yeni sekme sayfası oluşturan başarılı bir eklentidir.
  • Turn Off the Lights

    Turn Off the Lights, Google Chrome tarayıcınız üzerinde görüntülediğiniz video ve resimlere daha çok odaklanmanızı sağlamak amacıyla tasarlanmış etkili bir eklentidir.
  • National Geographic Picture Of The Day On Google

    National Geographic Picture Of The Day On Google ile günün National Geographic fotoğrafını Firefox üzerinde Google arkaplanı yapabilirsiniz