Cyberduck

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
570 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Cyberduck programını kullanarak FTP hesaplarınızı kolayca yönetebiliyorsunuz.

Cyberduck programı, temel olarak ücretsiz bir FTP programı olarak karşımıza çıktı ancak FTP'nin yanında SFTP, WebDAV, S3, Azure ve OpenStack gibi sistemleri de desteklemesi sayesinde oldukça geniş bir kullanım alanı yakalıyor diyebilirim. Kolay kullanımı ve ek özellikleri ise programın daha da tercih edilebilir olmasını sağlıyor.

FTP'nizde bulunan dosyalarınızı direkt olarak düzenlemeniz ve kaydedebilmeniz için gereken imkanları sunabilen Cyberduck, aynı zamanda oldukça güzel bir dosya yöneticisine sahip olduğu için dizin ve dosyalarınız arasında dolanmak çok basit bir hale geliyor. Sık sık web tasarım ve web depolama işlemleriyle uğraşanların denemeden geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Cyberduck

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Cyberduck uygulamasını kullanarak FTP hesaplarınızı kolayca yönetebiliyorsunuz.

Cyberduck uygulaması, Mac işletim sistemli bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz FTP uygulamaları arasında yer alıyor ve FTP'nin yanında SFTP, WebDAV, S3, Azure ve OpenStack platformlarını desteklemesiyle de kullanıcıların dosya yönetimi imkanlarını oldukça genişletiyor.

FTP sunucunuzda yer alan dizin ve dosyaları kolayca yönetebileceğiniz bir şekilde gösteren, bunun yanında düzenleme ve kaydetme imkanı da sunan uygulama, güvenli FTP protokolleri konusunda da geniş bir destek sunuyor. Özellikle web tasarım işleriyle ve bulut depolama sistemleriyle ilgilenenler denemeden geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FileZilla

    FileZilla, Windows, Linux, macOS bilgisayarlarda kullanılabilen ücretsiz FTP istemcisi. En iyi FTP programları arasındadır.
  • Easy FTP

    Easy FTP, FTP sunucularına ulaşmak için kullanabileceğiniz basit bir FTP istemcisidir.
  • Simple FTP

    Piyasadaki birçok ücretli FTP yazılımına göre kullanışlı, küçük boyutlu ve kurulum gerektirmeyen bir yazılım olan Simple FTP ile dosyalarınızı rahatlıkla FTP sunucunuza atabileceksiniz.
  • 32bit FTP 9.82.01

    32bit FTP güvenli ve hızlı bir FTP aracı olarak tanımlanabilir.
  • Alternate FTP

    Alternate FTP, ücretsiz ve basit bir FTP programıdır.
  • Free FTP

    Free FTP programını kullanarak FTP işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Cerberus FTP Server

    Cerberus FTP Server güvenilir ve çok yönlü bir FTP sunucusudur.
  • Wise-FTP

    Oldukça kolay kullanım özelliklerine sahip ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip FTP programı olan Wise-FTP ile FTP siteleri üzerinden dosyaları artık çok daha rahat indirebilirsiniz. Ayrıca sunuculara dosya yükleme işleminizi de bu programla