D-Smart BLU

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12,683 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

D-Smart BLU uygulaması ile dilediğiniz yerden televizyon izlemenin keyfini sürebilirsiniz.

D-Smart BLU uygulaması ile Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda dilediğiniz zaman televizyon izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Yüksek kalitede yayın yapan kanalları canlı olarak izleyebilir, kaçırdığınız dizi ve programları istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

D-Smart abonelerine özel bir servis olan D-Smart BLU uygulamasında canlı olarak izleyebileceğiniz 7 adet HD, 24 adet SD olmak üzere toplam 31 adet kanal bulunmaktadır. Geri Al İzle özelliği sayesinde canlı yayını durdurabilir, Başa Al İzle özelliği ile başını kaçırdığınız diziyi geriye sarabilir, Tekrar İzle özelliği ile de yerli ve yabancı dizileri, reyting rekoru kıran programların tekrarını izleyebilirsiniz. Sade arayüzü sayesinde dizi, film, çocuk, canlı tv menüleri arasında hızlıca geçiş yapabilir, dilediğiniz programı hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

D-Smart BLU'nun zengin içeriğinden yararlanabilmeniz için D-Smart online işlemler kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapmanız gerekiyor. Benzer televizyon izleme uygulamaları gibi bu uygulama da sadece Türkiye'de çalışmaktadır.

Erkan Calp

D-Smart BLU

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9,138 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

D-Smart BLU uygulaması ile televizyon keyfini iPhone ve iPad'inizden sürdürebilirsiniz.

D-Smart'ın abonelerine ücretsiz sunduğu D-Smart BLU, televizyon keyfini mobil cihaza taşıyan bir uygulama. Dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman televizyon izlemenize imkan tanıyan uygulama, zengin içeriği ile dikkat çekiyor.

D-Smart online işlemler kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak iPhone ve iPad'inizde televizyon izleme keyfini sürmeye başlayabilirsiniz. 7'si yüksek kalitede 24'ü standart kalitede yayın yapan Türkçe ve yabancı tv kanallarını canlı olarak izleyebilir, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, NBA maçlarını takip edebilirsiniz. Formula 1, MotoGP, WWE gibi diğer spor dallarını da hd kalitede izlemeniz mümkün.

Sadece Türkiye'deki kullanıcıların yararlanabildiği D-Smart BLU uygulamasında canlı yayını geri sarabilir, kaçırdığınız yerli / yabancı dizi ve programların tekrarını izleyebilirsiniz.

  • 7'si HD 2'ü SD toplam 31 televizyon kanalını canlı izleme
  • Canlı yayını durdurup 2 güne kadar geri almanızı sağlayan Geri Al İzle özelliği
  • Canlı yayınlanan programın başına dönmenizi sağlayan Başa Al İzle özellği
  • Yerli ve yabancı dizi ve programların tekrarını izlemenizi sağlayan Tekrar İzle özelliği
  • Beni Hatırla seçeneği ile kolay giriş yapma
  • Yayın kalitesini otomatik ayarlama
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smart VPN: Proxy

    Smart VPN: Proxy ücretsiz olarak yayınlanmış bir VPN uygulamasıdır.
  • Any Blu-Ray Copy

    Any Blu-Ray Copy, Blu-ray diskleri farklı formatlarda bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan güçlü bir Blu-ray kopyalama programıdır.
  • Leawo Blu-ray Copy

    Leawo Blu-ray Copy Blu-ray filmlerinizi sabit sürücünüze kopyalamak ve yedeklemek için kullanacağınız kolay kullanımlı bir programdır.
  • Blu-ray Converter Ultimate

    Blu-ray Format Dönüştürücü program, Blu-ray içeriğini AVI, DVD, MKV, iPad ile daha çok sayıda formata yüksek kalitede ve hızda dönüştürür.
  • AnyBurn

    AnyBurn, küçük ve basit olmasına karşın CD/DVD/Blu-ray yazma konusunda oldukça profesyonel çözümler sunan ücretsiz bir CD/DVD/Blu-ray yazma programıdır.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.