Daddy Was A Thief

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
522 TOPLAM İNDİRME
20.5 MB DOSYA BOYUTU

Daddy Was A Thief, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda oynanabilen son derece eğlenceli sonsuz koşu oyunudur.

Daddy Was A Thief, hem dokunmatik kontrollerle hem de fare ile oynayabileceğiniz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur. Yüksek kalitede grafikler sunan oyunda Daddy adında çalıştığı bankadan yeni atılmış bir personeli kontrol ediyor, polisten kaçmasına yardımcı oluyoruz.

Indie (Bağımsız) oyunlar kategorisinde yer alan Daddy Was A Thief, her seviye Windows 8 bilgisayar ve tablette rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun. Çatı katında başlayan ve heyecanlı bir koşuşturmayı temel alan oyunun bir de hikayesi bulunmakta. Oyuna ismini veren kahramanımız bir banka personelidir. Mutlu mesut yaşarken işler bir anda ters gider ve çalıştığı bankadan kovulur. Bu durumu ailesine söylemekten çekinen kahramanımız çareyi uzun süredir çalıştığı bankayı soymakta bulur. İlk denemesinde de bunu yüzüne gözüne bulaştırınca polisler peşine takılır ve heyecanlı bir koşuşturmaca başlar.

Oyuna bir binanın en yüksek katında başlıyor ve hızlı bir şekilde zemin kata doğru ilerliyoruz. Bu ilerleyişi zorlaştırmak biraz da heyecan katmak için yol boyunca karşımıza çeşitli engeller çıkarılıyor. Gözlerini dört açmış polislerin yanı sıra top ateşleri, füzeler, lazerler gibi oldukça etkili silahlar kahramanımızı hızını kesiyor ve iskelete dönüşüyoruz. Yani bu engellerden birine takılmanız durumunda oyuna baştan başlıyorsunuz. Tabii ki güçlendiriciler ve yükseltmeler sayesinde bu engellerden kendinizi korumanız da mümkün. Bunu da topladığınız altınlar vasıtasıyla gerçekleştiriyorsunuz.

Erkan Calp

Daddy Was A Thief

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
674 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Daddy Was A Thief, Android cihazlar için geliştirilmiş başarılı bir kaçma oyunudur.

Daddy Was A Thief, adlı Android oyunu işinden kovulan ve elinde başka bir çare olmadığı için kendi çalıştığı bankayı soymaya çalışan kahramanımıza polisten kaçması için yardımcı olmaya çalışacağımız başarılı bir kaçma oyunudur.

Kaliteli grafikleri ve sürükleyici oyun yapısıyla dikkatleri üzerine çeken bir oyun olan Daddy Was A Thief'i oynarken çok keyifli dakikalar geçireceksiniz ve oyunu elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.

Ailesine işten atıldığını nasıl anlatacağını düşünürken, kahramanımızın aklına çalıştığı bankayı soyma fikri gelir ve işe koyulur. Gelin görün ki daha ilk soygunda başarısız olur ve peşine polisler takılır.

İşte bizim maceramızda bu noktada başlıyor. Kahramanımızın polisten kaçmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz ve binanın üst katlarından aşağı doğru yavaş yavaş iniyoruz. Karşımıza çıkan tehlikeler olacağı gibi alt katlara çok daha hızlı inmemize yardımcı olacak araç gereçte katlar arasında bulunmakta.

Oyun içerisinde topladığımız altınlarla karakterimizi geliştirerek, oyundan alacağımız keyfi ve eğlenceyi katlamak tamamen bizim elimizde.

Son zamanlarda oynadığım en keyifli ve eğlenceli kaçma oyunlarından birisi olan Daddy Was A a Thief'i mutlaka oynamanızı öneririm.

Can Çevrim

Daddy Was A Thief

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME
41.5 MB DOSYA BOYUTU

Daddy Was A Thief, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir kaçış oyunudur.

Daddy Was A Thief, iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve elinizden bırakmak istemeyeceğiniz bir kaçış oyunudur.

Çalıştığı bankadan kovulan güler yüzlü kahramanımız, içinde bulunduğu durumu ailesine nasıl açıklayacağına karar veremez ve aklına bir fikir gelir. Kahramanımızın aklına gelen ilk fikir çalıştığı bankayı soyarak zengin olmaktır ama daha ilk soygun denemesinde başarısız olur ve peşine polisler takılır.

Bu noktada bizler devreye giriyoruz ve kendimizi kahramanımızla birlikte soluksuz bir macera içerisinde buluyoruz. Kahramanımızın kendisini kovalayan polislerden kaçmasına yardım etmemiz gerekiyor.

Bir binanın çatı katında başlayan maceramızda amacımız alt katlara olabildiğince hızlı ve polislere yakalanmadan inebilmek. Bu arada önümüze çıkan birçok tehlike ve bize yardımı olabilecek birçok araç gereç yolculuğumuz sırasında karşımıza çıkıyor.

Ayrıca oyun içerisinde polislerden kaçarken toplayabileceğimiz altınlar bulunmakta. Bu altınlar sayesinde karakterimizi geliştirebiliyor ve oyun zevkini katlayabiliyoruz.

iOS işletim sistemine sahip olan iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde elinizden bırakamayacağınız oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunu arıyorsanız Daddy Was a Thief'i mutlaka denemelisiniz. 

Can Çevrim

Daddy Was A Thief

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Daddy Was A Thief, sonsuz koşu türünde oldukça popüler bir mobil oyundur.

Daddy Was A Thief, görevinden alınan bir banka personelinin ailesini korumak için banka soymaya karar vermesiyle başlayan macerasını konu alan bir mobil oyundur. Sonsuz koşu türünde tasarlanan oyunda kahramanımızın polisten kaçması için hızlı düşünmesi ve hareket etmesi gerekiyor. Yeterince hızlı ve akıllı olduğunuzu göstermenin tam zamanı.

Yüksek çözünürlüklü görsel ve müziklerle süslenen Daddy Was A Thief, hikaye odaklı bir sonsuz koşu oyunu. Oyunun hikayesine kısaca değinmek gerekirse; Daddy, uzun süredir çalıştığı bankadan kovulur ve bunu hem eşini hem de çocuklarına hissettirmemek adına eskiden çalıştığı bankayı soyma kararı alır, ilk girişiminde de başarısız olunca peşine polisleri takar.

Kahramanız ile koşturmaya çatı katında başlıyor ve peşimizde polisle zemin kata doğru hızla iniyoruz. Bu ilerleyiş tahmin edeceğiniz üzere kolay olmuyor. Daddy’yi durdurmaya çalışan çok sayıda engel bulunmakta. Bunlar arasında lazerler, füzeler, silahlar bulunmakta.

Oyunun kontrolleri de oldukça basit. Sağa ve sola otomatik olarak giden kahramanımızı zıplatmak için parmağınızı yukarı doğru kaydırmanız yeterli oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thief Simulator 2

    Oyunculara hırsızlık deneyimi yaşatan Thief Simulator 2'de, görevleri tamamlamalı ve en pahalı eşyaları çalmalısınız.
  • Spirited Thief

    Hırsızlık becerilerinizi ortaya koyduğunuz Spirited Thief'te, özel güçlerinizi kullanın ve hazine dolu yerlere gizlice girin.
  • Thief Simulator

    Thief Simulator ile gerçek bir hırsız gibi davranın. Bir hırsızın yapması gereken her şeyi simüle eden bu oyunda amacınız basit. Çalabildiğinizi çalın.
  • Abduction Episode 1: Her Name was Sarah

    Abduction Episode 1: Her Name was Sarah korku temalı bir macera oyunudur
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Like a Dragon: Infinite Wealth

    Like a Dragon: Infinite Wealth ile benzersiz bir hikayeye başlayın. Ichiban Kasuga ve Kazuma Kiryu’nun hikayesini kaçırmayın.
  • Shaq-Fu: A Legend Reborn

    Shaq-Fu: A Legend Reborn, bilgisayar üzerinden oynanabilen eğlenceli bir aksiyon oyunudur.