Daminion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
31.49 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki multimedya dosyalarını en hızlı şekilde yönetmek ve organize etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.

Daminion programı, bilgisayarınızda bulunan multimedya içeriklerini en kolay yoldan organize edebilmeniz için hazırlanmış ücretsiz ve kolay olmasına rağmen oldukça detaylı bir program. Neredeyse varolan tüm multimedya dosya formatlarını desteklemesinin yanında PDF dökümanlarını bile destekleyen program ile dosya organizasyonu oldukça kolay hale geliyor.

Resimlerinizi, videolarınızı, müziklerinizi ve pdf'lerinizi sadece tek bir programı kullanarak organize edebilir, çeşitli filtrelerden geçirerek arayabilir, yerlerini değiştirebilir, açabilir veya izleyebilirsiniz. Dilerseniz dosyalarınızı web tarayıcınızdan görüntülemek de mümkün. Ayrıca, dosya konumlarının göreceli olarak tutulması nedeniyle bütün bir klasörü taşısanız da yeni konumunu programa anında tanıtabiliyorsunuz.

Elinizdeki dosyaları istediğiniz başka formatlara da dönüştürme olanağı sunması sayesinde format dönüştürücü olarak da kullanabilirsiniz. Flickr veya Facebook'a göndermek istediğiniz fotoğrafların optimizasyonunu sağlamak isterseniz bunları anında yapabilirsiniz. Aynı resmin farklı yerlerdeki kopyalarını da ortadan kaldırabilmesi sayesinde kopya dosya sorununa da çare olacaktır. Medya kataloglama işlemlerini en kolay hale getirmesi nedeniyle iş için kullanacak olanlar da programı faydalı bulacaklardır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • Wirecast

    Wirecast ile resimlerinizi ve kendi internet gösterinizi canlı olarak yayınlayabilirsiniz.
  • Anvil Studio

    Anvil Studio ev ortamında kayıt için ihtiyaç duyulacak araçları ücretsiz olarak sunuyor.
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bosca Ceoil

    Bosca Ceoil, farklı enstrümanlar kullanarak müzik yapmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir programdır.
  • Focus Mp3 Recorder

    Harika Bir Ses Kayıt edici Program.
  • MilesightVMS

    MilesightVMS, IP kameralarla çalışan ücretsiz ve başarılı bir video yönetim sistemidir.