Dark Lands

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
219 TOPLAM İNDİRME
59.3 MB DOSYA BOYUTU

Dark Lands, mitolojik yaratıklarla Antik Yunan'da maceraya atıldığınız kaliteli bir yapım.

Dark Lands, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabildiğimiz epik bir savaş – aksiyon oyunu.

Siyah tonun öne plana çıkarıldığı modern ve yüksek kalitede grafikleri ile dikkat çeken yapımda kahraman bir savaşçı ile mitolojik yaratıklarla dolu Antik Yunan’a giriş yapıyor ve goblinler, orklar, iskeletler, canavarca troller ve gülyabani gibi son derece tehlikeli düşmanlarla karşı karşıya geliyoruz. Bunlar yetmezmiş gibi bölüm sonlarında yarı insan yarı boğa ve dev akrep gibi güçlü fantastik düşmanlarla savaşıyoruz. Bunların yanında bastığımız, geçeceğimiz yerlere de dikkat etmemiz gerekiyor. Zira yol boyunca çok sayıda ölümcül tuzak bizleri karşılıyor.

40 bölümün bulunduğu macera modu ve hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz sonsuz mod olmak üzere iki heyecanlı oyun seçeneği sunan Dark Lands’de ilerledikçe savaşçımızı geliştirebiliyor; kask ve koruyucu kalkan ile donatabiliyoruz.

Türkçe dil desteği ile gelen epik savaş – koşucu oyunu Dark Lands, Antik Yunan’da geçen eşsiz bir yapım.

Erkan Calp

Dark Lands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
330 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık bir atmosferde slahlarınızla rakiplerinizi alt ettiğiniz bu oyunda platform unsurları da bir o kadar heyecan dolu. Windows Phone fenomeni Dark Lands, iOS'tan sonra şimdi de Android'de.

Windows Phone kullanıcılarına çıktığında ücretsiz olan Dark Lands, kısa bir süre içinde popüler olup paralı bir oyuna dönüştü. Hemen ardından iOS kullanıcılarına da sunulan bu oyun sonunda Android kullanıcılarına da ulaştı. Üstelik büyük bir sürpriz yapan üreticiler, sadece Android kullanıcılarına özel Dark Lands'i ücretsiz dağıtma kararı verdiler.

Aksiyonun soluksuz yaşandığı Dark Lands platform ve savaş dinamiklerini güzel harmanlıyor. Fantastik korku unsurlarına bolca rastlanan bu oyunda durmaksızın koşarken sadece rakipleri kılıçtan geçirmekten ziyade, bastığınız yere de dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü etraf tuzaklarla dolu. Karşınıza gelen düşmanlar arasında Goblinler, Orklar, İskeletler, Troller ve Ogreler var ve niyetleri kötü. Bölüm sonlarında ise durum daha da vahim oluyor ve Minotorlarla kapışmanız gerekiyor.

Edindiğiniz zırh ve silahlar bir sonraki bölümler için hayatta kalmanız için oldukça önemli. Grafiklerinde siyah tonları ön planda tutan Dark Lands, görsel olarak mark of the Ninja'yı andırıyor.

Alper Çetiner

Dark Lands

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
92.8 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık bir atmosferde slahlarınızla rakiplerinizi alt ettiğiniz bu oyunda platform unsurları da bir o kadar heyecan dolu. Windows Phone fenomeni Dark Lands şimdi iOS'ta.

Windows Phone kullanıcıları arasında sükse yapan Dark Lands, sonunda iOS taraflarına da ulaştı ve bekleyenlerini sevindirdi. Aksiyon ve temponun eksilmediği bu oyunda amacınız rakipleri doğrayıp biçerken olabildiğince yol katedebilmek.

Dinamik bir dövüş sistemine sahip olan Dark Lands, durmaksızın koşarken fantastik korku atmosferini kılıcınızla sınadığınız bir oyun. Tamamen yozlaşmış kara topraklardaki canavarların ne kadarını keserseniz size kâr. Peki canavarlar arasında kimler mi var? Goblinler, Orklar, İskeletler, Troller ve Ogreler hayatınızı karartmak için sırada. Bölüm sonlarında ise karşınıza Minotor ve benzeri mitolojik yaratıklar meydan okuyacak.

Kontrollerine alışması kolay ve tepkilerin oldukça hızlı olan bu oyunda satın aldığınız silah ve zırhlar bir sonraki seviyelerde sigortanız oluyor. Arşınlamanız gereken yolda sadece düşmanlar var dersek eksik anlatmış oluruz. Tuzaklara karşı da tetikte olmanız gerekiyor. Siyah tonun hakim olduğu oyunda görüntü oldukça duru ama kendine has sanatsal görseller Mark of the Ninja isimli oyunu hatırlatıyor ve göze hoş geliyor.

Alper Çetiner

Dark Lands

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık bir atmosferde slahlarınızla rakiplerinizi alt ettiğiniz bu oyunda platform unsurları da bir o kadar heyecan dolu.

Windows Phone kullanıcıları arasında oldukça popüler olan oyun Dark Lands, yeni bir güncellemeyle birlikte platform ve aksiyonun güzel bir karışımını sunmaya devam ediyor. Heyecanın bir saniye bile sekteye uğramadığı bu oyunda yapmanız gereken şey yolunuzdaki engelleri aşıp rakiplerinizi biçmek.

Siyah tonun hakim olduğu oyunun görselleri sade ve şık. Grafikleri Mark of the Ninja isimli oyunu hatırlatan Dark Lands’te lanetlenmiş toprakları arşınlayıp Goblinleri, Orkları, İskeletleri, Trolleri ve Ogreleri katletmekken bölüm sonlarında karşınıza Minotorlar, Ejderhalar ve benzeri mitolojik varlıklar çıkıyor.

Dark Lands’te olabildiğince puan toplayabilmek için yapmanız gereken şey bölümleri hızlı bir şekilde bitirmek, sağlık durumunu iyi bir seviyede tutmak ve mümkün olduğunca çok rakibi yenmek. Bu kategoriler için bölüm sonlarında ekstra yıldızlar ve puanlar alıyorsunuz.

Kontrollere değinecek olursak, soldan sağa giden bu oyunda neredeyse kendiliğinden koşan kahramanızı yönlendirirken zorlanmıyorsunuz. Tepkiler makul bir zamanlama ile karşılığını veriyorlar. İleride daha zor olan seviyelerde hayatta kalabilmeniz için silah ve zırh satın almanız bu oyunun olmazsa olmazlarından. Üstelik karşınıza çıkan şey sadece rakipler değil. Gerçek bir platform oyunu gibi yolunuzda tuzaklara karşı da atik olmanız gerekiyor. 

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Restless Lands

    Türk yapımcılarının geliştirdiği Restless Lands'de, Midgard'ı kurtarmak için destansı bir maceraya atılıyoruz.
  • STAR WARS Dark Forces

    Sıkı bir Star Wars hayranı mısınız? Retro FPS’lerden hoşlanır mısınız? Hemen Star Wars Dark Forces indirin ve nostaljinin keyfini çıkarın.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Dark Souls Remastered

    Dark Souls Remastered, Steam üzerinden oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Nioh: Complete Edition

    Nioh: Complete Edition, Dark Souls ve Bloodborne gibi oyunlara benzeyen bir aksiyon RPG oyunu
  • Dark Messiah of Might & Magic

    Aksiyon severlere Dark Messiah of Might & Magic
  • Alone in the Dark

    Merakla beklenen Alone in the Dark oyuncularla buluştu. Kapsamlı bir 90'lar hikayesini oyunculara sunan bu yapımda, hayatta kalma ve korku deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • STAR WARS: Dark Forces Remaster

    Eski oyunun ardından yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkan STAR WARS: Dark Forces Remaster, oyunculara keyifli bir FPS deneyimi yaşatıyor.