Dash Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Dash Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Dash Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Gerçek zamanlı oyuncularla oynayabileceğiniz oyunda favori karakterinizi seçerek zorlu mücadelelere girişiyorsunuz.

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz 2 boyutlu bir koşu oyunu olan Dash Legends, harika atmosferiyle dikkat çekiyor. En hızlı olanın kazanacağı oyunda rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Eşsiz karakterlerin ve farklı dünyaların yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmanız gereken oyunda engellerden kaçmalı ve parkuru başarılı bir şekilde tamamlamalısınız. 30'dan fazla beceriye de sahip olan oyunda yeteneklerinizi göstermeniz gerekiyor. Farklı oyun modlarının ve görevlerin de yer aldığı Dash Legends'i sakın kaçırmayın. Eğer koşu oyunlarını seviyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim.

Renkli grafiklere ve harika animasyonlara sahip olan Dash Legends, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun olarak ön plana çıkıyor. Keyifli bir deneyim sunan bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Dash Legends'i Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dash Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
182 MB DOSYA BOYUTU

Dash Legends, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Dash Legends, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Online bir şekilde oynanan oyunda arkadaşlarınızla mücadele ediyor ve birinci olmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için oynayabileceğiniz harika bir koşu oyunu olan Dash Legends, zorlu mücadelelerin ve dikkat çekici atmosferin yer aldığı bir oyundur. Rakiplerinizle mücadele ettiğiniz oyunda engelleri aşarak parkurları tamamlamalı ve rakiplerinizi geride bırakmalısınız. Birincilik mücadelesine giriştiğiniz oyunda hızlı olmanız gerekiyor. Dikkatli de olmanız gereken oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. 2 boyutlu bir oynanışa sahip olan Dash Legends, aynı zamanda farklı oyun modlarıyla da dikkatimizi çekiyor. Zevkli dakikalar geçirmek için tercih edebileceğiniz Dash Legends'i mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız Dash Legends'i mutlaka denemelisiniz.

Renkli grafiklere ve harika animasyonlara sahip olan Dash Legends, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun olarak ön plana çıkıyor. Dash Legends'i iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Monster Dash

    Monster Dash ekranda yatay olarak ilerlediğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dub Dash

    Dub Dash, kendine özgü muhteşem müzikleri eşliğinde Android ve iOS oyuncularına sunulan ücretsiz ve harika bir aksiyon oyunu.
  • Dash Masters

    Dash Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Transformers Rescue Bots: Disaster Dash

    Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • NinJump Dash: Multiplayer Race

    NinJump Dash: Multiplayer Race aksiyon ve yarışı birleştiren bir mobil oyundur