Dash Up 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Dash Up 2, ördek, tavuk, kuş ve daha nice hayvanı uçurmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.

Dash Up 2, tüm platformlarda oynanabilen retro görselli beceri oyunu Crossy Road’un karakterlerinin yer aldığı bir Android oyunu. Ücretsiz ve tahmin edeceğiniz üzere ufak boyutlu olan oyunda birbirinden sevimli hayvanları gökyüzüne ulaştırmaya çalışıyoruz.

Hem telefon hem de tablette tek elle rahatlıkla oynanabilecek, zaman geçirmek için birebir diyebilirim. Oyunda ördek, tavuk, kuş ve daha nice hayvanın platformlara takılmadan gökyüzüne ulaşmasına yardımcı oluyoruz. Uçma kabiliyeti olmayan hayvanları zorla uçurmaya çalıştığımız oyunda tek dokunuşumuzla iki yandan açılıp kapanan platformları aşabiliyoruz. Lakin belli bir süre içinde ekrana dokunmazsak platforma sıkışıp baştan başlıyoruz. Sürekli yükselmek zorundayız ve bir noktadan sonra oyun çıldırtıcı olmaya başlıyor.

Erkan Calp

Dash Up 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Dash Up 2, uçma yetisi olmayan hayvanları uçurmaya çalıştığınız zorlu beceri oyunu.

Dash Up 2, Crossy Road’un görsellerine sahip beceri oyunu olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. Tek elle rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış ve hem telefon hem de tablette oynanabiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabildiğimiz Crossy Road benzeri oyunda aralarında tavuk, kuş, penguen, kurbağa, köpek, ördeğin de bulunduğu birbirinden sevimli hayvanlar özel güçler kazanmış olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda amacımız onları olabildiğince yukarı çıkarmak. Köpeğin uçması çok komik bir durum olsa da oyun kesinlikle eğlendiriyor.
İki yandan açılıp kapanan platformlar yukarı çıkmamızı engelliyor. Onlara takılmamak için açılıp kapanma süresini iyi gözlemek, doğru zamanda tereddüt etmeden ekrana dokunarak yükselmek gerekiyor. Ekrana basmakta biraz geç kalırsak aşağıdaki platform bizi arasına alıyor ve sil baştan başlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Give It Up! 2

    Give It Up! 2 zorlu bir mobil platform oyunudur
  • Mr Dash

    Mr Dash, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Dash Fleet

    Dash Fleet, Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve kendine has bir oynanışı olan bir beceri oyunudur.
  • Diver Dash

    Diver Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dash Adventure

    Dash Adventure, canavarı platform üzerinde ilerletmeye çalıştığınız bir koşu oyunu.
  • Trash Dash

    Trash Dash, sevimli kedilerin yer aldığı sonsuz koşu oyunu.
  • Spike Dash

    Spike Dash, kazıklarla dolu platformda dönüp durduğunuz bir refleks oyunu.
  • Bubble Shooter Candy Dash

    Bubble Shooter Candy Dash sürükleyici bir balon patlatma oyunudur.