Data Crow

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16,684 TOPLAM İNDİRME
83.42 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayaranızdaki müzik, film, fotoğraf hatta program dosyalarını arşivleyebileceğiniz zengin özellikler sunan Data Crow Amazon.com, Imdb.com, Softpedia ve MusicBrainz sitelerinden arşivinizdeki kayıtların resim ve içerik bilgilerini çekerek

Data Crow bilgisayarınızda bulunan tüm verileri arşivleyebileceğiniz ücretsiz bir katalog ve düzenleme aracı. Müzik, film, program, kitap gibi arşivleyerek düzenli bir şekilde saklamak istediğiniz herşeyi basit arayüzünde bir araya getiren Data Crow, kullanıcılara çok yönlü kullanım olanağı sunuyor.

Çok zengin özelliklere sahip olan Data Crow her anlamda kişiselleştirilebilir oluşuyla tüm koleksiyonerlerin tercih edebileceği bir yazılım. Data Crow arşivinizde bulunan kayıtların resim ve metin bilgilerini Amazon.com, IMDb.com, Softpedia ve MusicBrainz sitelerinden otomatik olarak çekebiliyor. Böylece arşivinizi düzenlemek çok daha kolay hale geliyor. Dosya bilgilerini mp3, divx, xvid gibi pek çok formatla programa aktarabilirsiniz. Data Crow PDF ve HTML raporlama da yapabiliyor.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Crow's Eye

    The Crow's Eye bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Microsoft Data Access Components (MDAC) 2.8

    Data Access
  • Data Feed Converter

    Data Feed Converter, veri akışlarını farklı formatlara dönüştürmek ve bilgisayarınıza kaydetmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı programdır.
  • Power Data Recovery

    Power Data Recovery,risksiz ve salt okunur veri kurtarma araçlarıyla ,kaza sonucu kaybettiğiniz,tüm önemli verileri ayrıca biçimlendiridikten sonra kayıp verilerinizi kurtarmaya yardımcı olan bir programdır
  • Max Data Recovery

    Belge Kurtarma
  • Simple Data Backup

    Simple Data Backup, ücretsiz, hızlı ve basit bir yedekleme programıdır.
  • iSkysoft Data Recovery

    iSkysoft Data Recovery ile silinen dosyaları geri getirebilirsiniz
  • Kvisoft Data Recovery

    Kvisoft Data Recovery ile silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz