Date Duration Calculator

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,067 TOPLAM İNDİRME
0.3 MB DOSYA BOYUTU

Date Duration Calculator programı sayesinde tarihler arasındaki zamanı kolayca ölçebilir ve zaman birimlerini birbirine dönüştürebilirsiniz.

Date Duration Calculator programı, iki farklı tarih arasında ne kadar süre olduğunu kolayca ölçmenizi sağlayabilen ücretsiz programlardan bir tanesi ve hem doğru sonuçlar vermesi hem de çok kolay kullanılır bir arayüze sahip olması sayesinde bu konuda karmaşa yaşayan kullanıcıların mutlaka işine yarayacaktır.

Farklı iki tarih arasındaki zamanı tam ve doğru şekilde verebilen program, aynı zamanda zaman birimleri arasındaki dönüşümleri de hemen gerçekleştirebiliyor ve böylece ne kadar dakika, saat, saniye, gün ya da hafta kaldığını hemen görebiliyorsunuz.

Başlangıç ve bitiş tarihlerini direkt olarak takvim üzerinden kolayca seçmek mümkün ve böylece anında sonuçları alabiliyorsunuz. Fakat basit bir program olması amacıyla düzenlendiği için herhangi bir gelişmiş ayara rastlamak mümkün değil.

İçerisinde bir geri sayma aracı da barındıran program, böylece zorlanmadan belli bir zamana kadar otomatik geri sayma işleminin yapılmasına olanak tanıyor ve yarışmalar, geçilmemesi gereken tarihler gibi konularda destek oluyor.

Hem tarih farklarını hesaplama, hem geri sayma hem de zaman birimlerini birbirine dönüştürme konularında oldukça yetenekli bir program olduğu için bilgisayarınızda bulunması gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Date Calculator

    Date Calculator, tarih hesaplamaları yapabileceğiniz, python ile yazılmış bir program. Mesela 2010 yılı haziran ayının ilk salı gününün ya da 20 Nisan tarihine en yakın salı gününün tarihini bulabilirsiniz.
  • NotfyMe

    Bilgisayarınızda açılan pencereler ve animasyonlar, sesler ile alarmlar ve hatırlatmalar kurabilmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Atomic Alarm Clock

    Windows için Atomic Alarm Clock programı, farklı alarmlar ile önemli olayları size hatırlatan masaüstü saat uygulamasıdır.
  • AlarmPro

    Windows kullanıcıları için gelişmiş alarm yöneticisi ve alarm düzenleme programı.
  • ReminderCube

    İşte kişisel sekreteriniz. Kullanışlı ve ücretsiz bu program ile siz not alın, o hatırlatsın.
  • ReminderTimer

    ReminderTimer kolay kullanımlı ve şık tasarımlı bir zamanlayıcıdır.
  • Simply Alarming

    Simply Alarming, kullanımı kolay ve güvenilir bir alarm uygulamasıdır.
  • KeKeMe SaaT

    Saatinizin eğlenceli ve kekeme olduğunu düşünün ...