Date Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
847 TOPLAM İNDİRME
9.6 MB DOSYA BOYUTU

Date me uygulamasını kullanarak yeni insanlarla tanışıp sohbet edebiliyoruz.

Date Me, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir arkadaşlık uygulaması olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde yeni kişilerle tanışabilir ve keyifli sohbetler yapabiliriz.

Uygulamanın an itibariyle 20 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. Genel bir değerlendirme yapacak olursak bu rakam bir hayli yüksek. Mutlaka hayat görüşünüze uygun ve muhabbeti keyif veren kişiler bulacağınıza inanıyorum. Materyal tasarımıyla ön plana çıkan Date Me'de herkes tarafından kolaylıkla anlaşılabilecek bir arayüze yer verilmiş. Daha önce herhangi bir arkadaşlık uygulaması kullanmamış olsanız dahi Date Me'yi rahalıkla kullanabilirsiniz.

Date Me'yi kullanabilmek için tahmin ettiğiniz gibi profil oluşturmamız gerekiyor. Üyelik için iki alternatif bulunuyor. Ya Google+ hesabımızla ya da Facebook hesabımızla giriş yapmakta özgürüz.

Uygulamaya girdiğimizde karşımıza üyelerin bulunduğu bir arayüz çıkıyor. Bu bölümden istediğimiz kullanıcıyla iletişime geçebiliyoruz.

Genel olarak tatmin edici bir kullanım deneyimi sunan Date Me, yeni insanlar tanımak ve onlarla sohbet etmek isteyen kullanıcıların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Date Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Date Me, yeni insanlarla tanışmak için kullanabileceğimiz ücretsiz bir uygulama.

Date Me, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir arkadaşlık uygulaması olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Date Me sayesinde dünyanın her yerinden yeni insanlarla tanışabilir ve onlarla sohbet edebiliriz.

Date Me'nin en önemli özelliği an itibariyle 20 milyondan fazla kullanıcıya sahip olması. Bu sayı bir arkadaşlık uygulaması için tatmin edici seviyelerde. Yani uyuglamaya girip de kafa yapınız uygun birisine denk gelmemeniz neredeyse imkansız.

Uygulamaya girdiğimiz zaman iki şekilde giriş yapabiliyoruz; Facebook hesabımızla veya üyelik hesabımızla. Tercih tamamen size kalmış.

Uygulamada son derece sade ve göze hoş gelen bir tasarım diline yer verilmiş. Materyal dizayn elementleri kullanılarak hayata geçirilen bu tasarım uygulamanın kullanım şartlarını iyi yönde etkiliyor. Üyelerin bulunduğu pencere ve profil bilgileri net bir şekilde takip edilebiliyor. Üye arayüzünden tanışmak istediğimiz kişilere direkt olarak mesaj gönderebiliyoruz. Mesajın okunup okunmadığını takip etmek mümkün kılınmış.

Özet olarak Date Me yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen ve farklı insanlarla sohbet etmek isteyen herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IWanttU APK

    IWanttU APK, yeni insanlarla tanışmanıza olanak tanıyan arkadaşlık uygulaması.
  • Who Deleted Me on Facebook

    Who Deleted Me on Facebook, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde sizi Facebook üzerinde arkadaş listesinden çıkaran kişileri gösteren yararlı ve ücretsiz bir sosyal medya uygulaması.
  • Ask Me Anything

    Ask Me Anything Android uygulaması ile sorularınızı pek çok ünlüye çekinmeden sorabilir ve cevap alabilirsiniz.
  • Connected2.me

    Connected2.me, Türkiye’de özellikle genç kesim tarafından kullanılan popüler bir anonim sohbet uygulamasıdır.
  • Kiss Kiss APK

    Kiss Kiss APK şişe çevirmece, doğruluk mu cesaret mi oyunudur. Flört, arkadaşlık, date uygulamaları ile aşk oyununu birleştiren sosyal oyun, yetişkinlerin favorisi.
  • Date Master - Love Simulator APK

    Date Master Love Simulator APK’yı indirerek sanki gerçek bir flört uygulaması kullanıyormuş gibi hissedin ve doyasıya eğlenin.
  • Auto Date Time Stamp on Photo

    Auto Date Time Stamp on Photo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir resim düzenleme uygulamasıdır.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.