Dawn of Steel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
337 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Dawn of Steel, robotlardan ordu kurup enerji kaynaklarını ele geçirmeye çalıştığınız enfes bir oyun.

Dawn of Steel, Windows sistemli telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz AAA kalitesinde diyebileceğim savaş – strateji oyunu. Gelecekte geçen robotların başrolde olduğu oyunların başından kalkamıyorsanız tavsiye ederim.

Kaliteli görseller sunmasına karşın fazla yer kaplamamasıyla beğenimizi kazanan oyunda tamamen robotlardan oluşana güçlü bir ordu kurup düşman birliklerinin kaynaklarını ele geçirerek ilerliyorsunuz. Amacınız gezegenin tek enerji kaynağı Plasma’yı almak. Tabii ki herkes bu kaynağın peşinde olduğundan işiniz hiç kolay değil.

Bir yandan düşman üslerine ani baskınlar yapıp kaynaklarını ele geçirirken diğer yandan üssünüzü geçilmez yapmaya çalıştığınız oyunda robotlarınızı sürekli olarak geliştirmek, silahlarını değiştirmek, yeni robotları da dahil etmek zorundasınız. Hem savunma noktasında hem de saldırı esnasında kullanabileceğiniz çok sayıda robot var.

Erkan Calp

Dawn of Steel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Dawn of Steel mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Dawn of Steel ilk olarak iOS platformu üzerinde yayınlanan ve büyük beğeni kazanan strateji oyununun Android versiyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu strateji oyununda bizi uzak bir gelecekte geçen bir hikaye bekliyor. Bu gelecekte insanoğlu savaş teknolojisini tamamen değiştirmiş, artık silahlı piyadelerin yerini savaş robotları almıştır. Bu robotlar sayesinde insanoğlu uzak gezegenlerde egemenlik kurabilmiş ve kolonilerini bu gezegenlere yerleştirebilmiştir. İnsanoğlunun yeni hedefi ise Leviathan adlı gezegen. Oyun boyunca bu gezegenin hakimiyeti için mücadele vermekteyiz.

Dawn of Steel'de oyuncular kendi savaş robotlarını üreterek ordularını kuruyorlar. Üssümüzü inşa ettikten sonra robotlarımızı üretmeye başlıyoruz. Bir miktar robot yetiştirdikten sonra ise sıra savaşmaya ve kaynak toplamaya geliyor. Topladığımız kaynakları sahip olduğumuz teknolojiyi geliştirmek ve robotlarımızı güçlendirmek için kullanabilmekteyiz. Ayrıca üssümüzü düşman saldırılarına karşı korumamız da gerekiyor; bu iş için savunma sistemleri inşa ediyoruz.

Dawn of Steel yüksek kaliteli grafikleriyle kolayca beğeninizi kazanacaktır.

Can Erdil Şentürk

Dawn of Steel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
91.9 MB DOSYA BOYUTU

Dawn of Steel, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir strateji oyunu.

Dawn of Steel, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir strateji ve savaş oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulmasına rağmen üst düzey grafiklerle ve derinlemesine bir hikaye örgüsüyle sunulan bu oyun kısa sürede oyunseverlerin favorisi haline gelecektir.

Oyuna uzunca bir tanıtım evresinden sonra geçiyoruz. Açıkçası tutorial adı verilen bu kısım 15-20 dakika arası sürüyor ve bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Bir an önce kendi başımıza bir şeyler yapmak istiyoruz fakat tanıtım bitmeden bu mümkün olmuyor.

Oyunda kontrolümüze bir üs veriliyor. Saldırılarımızı robotumuz ile gerçekleştiriyoruz. Robotumuz savaşlarda hasar aldığından mütevellit bir sonraki savaşa girebilmek için robotu tamir ettirmek gerekiyor. Zamanla robota yeni silahlar alabiliyor ve kişiselleştirmeler yapabiliyoruz.

Onlarca seçeneğin sunuluyor olması oyuna dair hoşumuza giden detaylardan oldu. Hem görsel hem de işitsel olarak tatmin eden Dawn of Steel, strateji türünde kaliteli bir oyun oynamak isteyenlerin denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

Dawn of Steel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Dawn of Steel, robotların karşı karşıya geldiği savaş - strateji oyunu.

Dawn of Steel, Windows Phone platformunda son dönemde rastladığımız kaliteli oyunlardan biri. Oyunun grafik kalitesi, özel efektleri, müzikleri, atmosfer kısacası kaliteyi ortaya çıkaran tüm öğeler üst seviyede. Robotlu oyunlardan keyif alıyorsanız ekran başına kilitleneceğinizin garantisini verebilirim.

iOS ve Android’de de yer alan savaş – strateji oyununda tamamen robotlardan oluşan birlikler karşı karşıya geliyor. Üssümüzü kuruyor, robotlarımızı geliştiriyor ve hem savunma hem de saldırı gerçekletiriyoruz. Neyin savaşını veriyoruz? diye soracak olursanız Leviathan adlı bir gezegende bulunan gizemli enerji kaynağı Plasma’nın peşindeyiz. Tabii ki herkes bu kaynağın peşinde olduğundan savaş kaçınılmaz oluyor.

Robotlardan ordu kurup düşmanlarımızın kaynaklarını ele geçirip gezegen üstünde tek güç olmaya çalıştığımız oyunda geliştirme seçenekleri de oldukça fazla.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warhammer 40,000: Dawn of War 2

    Warhammer 40,000: Dawn of War II ile savaş kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunun başarısından sonra gelen Dawn of War II ile galaksiye hükmetmeye çalışın.
  • Warhammer 40,000: Dawn of War

    Warhammer 40,000: Dawn of War ile benzersiz bir strateji oyunu sizleri bekliyor. 41. milenyuma kendinizi hazırlayın ve ordularınızı yönetmeye başlayın.
  • Warhammer 40,000: Dawn of War III

    Warhammer 40,000: Dawn of War III güzel grafiklere sahip bir strateji oyunudur
  • 18 Wheels Of Steel Haulin Türkçe Yama

    Başarılı tır oyunu 18 Wheels Of Steel Haulin Oyununun Türkçe Yaması
  • Dawn of the killer zombies

    Dawn of the killer zombies FPS türünde bir zombi oyunudur
  • Survivors of the Dawn

    Bir uzay avcısını canlandırdığınız Survivors of the Dawn'da, yağmacı sürülerini öldürün ve muhteşem bir roguelike deneyimi yaşayın.
  • 18 Wheels of Steel Across America

    Heyecen Verici Güzel Bir Araba Oyunu
  • 18 Wheels of Steel : Pedal to The Metal Demo

    Dünyanın en çok tercih edilen kamyon similasyonu...