Dead Effect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,419 TOPLAM İNDİRME
314 MB DOSYA BOYUTU

Dead Effect bol aksiyon s8unan ücretsiz bir Android oyunudur

Dead Effect eğer zombi oyunu hayranıysanız oldukça hoşunuza gidebilecek FPS türünde ücretsiz olarak oynanabilen bir Android oyunudur.

Eğer Dead Trigger gibi FPS oyunlarını sevdiyseniz oldukça hoşunuza gidebilecek bir oyun olan Dead Effect bilim-kurgu tabanlı özel bir hikayeye sahiptir. 2045 yılında uzayı ziyaret ettiğimiz Dead Effect'de ESS Meridian adlı uzay gemisine yolculuk yaparak bu uzay gemisinin sessizliğinin nedenini araştırıyoruz ve gizemli ve korku dolu bir maceraya yelken açıyoruz.

Dead Effect'de Unit 13 adlı bir ekibin elit bir üyesi olarak hayatımız için mücadele vermekteyiz. Yolculuğumuz boyunca birbirinden güçlü ve dehşet verici zombilerle karşılaşarak birer birer yok etmeye çalışıyoruz. 5 saatlik oyun süresi vaad eden tek kişik senaryo modunda birçok yeni silah bulabiliyor ve para toplayabiliyoruz. Bu parayı silahlarımızı kuveetlendirmek için kullanabilmekteyiz.

Oyunun oldukça yüksek kalite sunan grafkleri gözler için bir ziyafet sunmakta. ESS Meridian'ı dolaşırken etkileyici sahnelerle karşılaşabilmekteyiz. Dead Effect'de oynanış da renkli öğelere sahiptir. Kahramanımızın sahip olduğu özel yetenek olan zamanı yavaşlatma özelliği sayesinde kritik anlarda kendimize bir çıkış yolu yaratabiliyoruz. Dead Effect'de standart senaryo modunun haricinde hayatta kalma arenalarında yeteneklerimizi test edebiliyor ve kupalar kazanarak silahları açabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Dead Effect

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

Dead Effect bol heyecan ve korku sunan bir iOS oyunudur.

Dead Effect eğer FPS türündeki oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek korku ve heyecan dolu bir iOS oyunudur.

Dead Effect, Dead Trigger gibi benzerlerinin aksine uzayda geçen ve bilim-kurgu altyapısına sahip bir zombi oyunudur. 2045 yılında insanoğlunun uzay üslerinden biri olan ESS Meridian uzun süren gizemli bir sessizliğe bürünmüştür. Durumu araştırmak için bu üsse Unit 13 adlı özel bir ekip gönderilmiştir. Unit 13 ekibinin elit bir üyesi olarak biz de bu uzay üssündeki gizemi araştırmalı ve neyin bu büyük sessizliğe neden olduğunu deşifre etmeliyiz.

Dead Effect oldukça yüksek kaliteli grafiklere sahip bir oyundur. Etkileyici çevre tasarımlarına sahip ESS Meridian görsel bir ziyafet sunarken zombilerin detaylı modellemeleri oyunun atmosferini kuvvetlendiriyor.

Oyunun tek kişilik senaryo modu aralıksız oynandığında 5 saatlik bir oynanış süresi sunmaktadır. Bu korku dolu yolculuk boyunca farklı silahlar bularak silah koleksiyonumuzu genişletebiliyoruz ve para toplayarak bu koleksiyonumuzdaki silahları daha da geliştirebiliyoruz. Oynanışta da heyecan verici özellikler sunan Dead Effect bu tür oyunlarda bu anlamda farklılık yaratıyor. Kahramanımızın özel yeteneği olan zamanı yavaşlatma özelliği sayesinde yüksek tansiyona sahip anlarda oyunun kontolünü elimize geçirebilmekteyiz.

Dead Effect sunduğu ek oyun modu olan hayatta kalma arenaları sayesinde yeteneklerimizi test etmemize de olanak veriyor. Kazanacağımız kupalar sayesinde yeni silahları açabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Mass Effect Infiltrator

    Mass Effect hikayesi Android cihazlarda devam ediyor. Mass Effect Infiltrator, seriyi seven oyuncuları memnun eden grafik ve ses özellikleriyle Mass Effect 3 deneyimine katkıda bulunuyor.
  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • Dead Spreading: Survival APK

    Dead Spreading: Survival APK ile sürükleyici bir dünyaya giriş yapacaksınız.
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Dead And Again

    Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dead Earth: Counter Offensive

    Dead Earth: Counter Offensive FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • DEAD LOOP -Zombies-

    DEAD LOOP -Zombies- FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur