Dead in the Box

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
203 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Dead in the Box mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Dead in the Box heyecanlı bir FPS oyunu oynamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir zombi oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dead in the Box'ta zombiler tarafından istila edilmiş bir şehre konuk oluyoruz. Oyunda kontrol ettiğimiz kahraman ise bu şehri zombilerden arındırmak üzere görevlendirilmiş üstüne yeteneklere sahip bir asker. Bize verilen göreve bağlı olarak şehrin her noktasını gezmemiz ve tek bir zombi kalmayana kadar sokakları temizlememiz gerekiyor. Düşman konusunda sıkıntı çekmediğimiz oyunda her an her yerden zombi çıkabiliyor; bu nedenle sürekli tetikte olmamız gerekiyor.

Dead in the Box'da oyuncular farklı ateşli silahların yanısıra kılıçlar, baltalar gibi yakın mesafede etkili silahları da kullanabiliyorlar. Makinalı tüfekler, pompalı tüfekler, keskin nişancı tüfekleri, roket atarlar kullanabileceğimiz ateşli silahlar arasında. Dead in the Box'da oyuncular sabit durmak yerine serbestçe hareket edebiliyorlar, bu da oyunu sıkıcı olmaktan kurtarıyor. Oyun içindeki farklı yeteneklere sahip zombi türleri de oyuna heyecan katıyor.

Dead in the Box'un görünümü tıpkı Minecraft gibi. Akıcı ve hızlı bir şekilde oynanan oyun sahip olduğu yüksek aksiyon dozuyla kolayca beğeninizi kazancaktır.

Can Erdil Şentürk

Dead in the Box

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
77.7 MB DOSYA BOYUTU

Dead in the Box mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Dead in the Box eğer mobil cihazınız üzerinde heyecan dolu bir oyun tecrübesi yaşamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan Dead in the Box özel yeteneklere sahip askerlerden oluşan askeri time mensup bir kahramanın yerine geçiyoruz. Oyunda zombiler tarafından her köşesi istila edilmiş bir şehre konuk olmaktayız. Temel görevimiz ise bu şehri etrafta tek bir zombi kalmayana kadar temizlemek. Bu iş için silahlarımızı kuşanıyoruz ve savaş alanına dönmüş sokaklara çıkıyoruz.

Dead in the Box etrafı mermi gölüne çevirebildiğiniz yüksek tansiyona sahip bir oyun. Minecraft benzeri grafiklerle süslenmiş oyunda sabir kalmak yerine serbest bir şekilde gezinebiliyoruz. Dört bir yandan zombiler çıkabildiği için sürekli tetikte olmamız ve yeri geldiğinde kaçmamız gerekiyor.

Dead in the Box'ta birçok farklı silah seçeneğine sahibiz. Oyunda hem ateşli silahları hem de yakın mesafede etkili balta ve kılıç gibi silahları kullanabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • THE DEAD: Beginning

    THE DEAD: Beginning heyecan, adrenalin ve aksiyon dolu bir mobil FPS oyunudur
  • THE DEAD: Chapter One

    THE DEAD: Chapter One aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Kitty in the Box 2

    Kitty in the Box 2, Android telefonda keyifle oynayacağınız kedi oyunu.
  • The House of the Dead: Overkill - LR

    The House of the Dead: Overkill - LR heyecanlı bir FPS oyunudur.
  • Land of the Dead

    Land of the Dead oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Into the Dead 2 APK

    Into the Dead 2 APK, 70 milyondan fazla indirme ile mobildeki en popüler zombi oyunu. Into the Dead 2 oynaması ücretsizdir ve internetsiz de oynanır.