DEAD TARGET

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
5,651 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

DEAD TARGET kaliteli grafiklere sahip bir FPS oyunudur

DEAD TARGET grafik kalitesiyle öne çıkan ve bolca heyecan sunan bir mobil FPS oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan DEAD TARGET'de gelecekte geçen bir 3. DÜnya Savaşı senaryosu konu alınıyor. 2040 yılında patlak veren bu dünya savaşı sonrası ülkelerin sınırları değişmiş, modern savaş yeni bir çağa geçmiştir. Savaşta yer alan taraflardan biri ise savaşın gidişatını değiştirebilmek için gizli bir projeyi hayata geçirmiştir. Bu projede esirler üstün savaş yeteneklerine sahip ölüm makinalarına dönüştürülecektir. Fakat projeyi yürüten şirket projeyi kendi çıkarları için kullanma kararı alarak dünyayı bir zombi salgını başlatmakla tehdit etmiştir. Bu nedenle bir şehri zombiye dönüştüren CS Corporation adlı bu firmaya karşı harekat yürütmek için bir komando timi görevlendirilmiştir.

Bu komando timi operasyona başladıktan sonra herşey yanlış gitmiş ve timde sadece 2 asker hayatta kalmıştır. Biz de bu hayatta kalan kahramanlardan birini yönetiyoruz ve zombiler karşısında hayatta kalmaya çalışıyoruz.

DEAD TARGET bolca gerilim yaşayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Ses ve müzik kalitesinin yüksek grafik kalitesini tamamladığı oyunda zombileri öldürmek için birçok farklı silah seçeneğine sahibiz. Oyunda silahlarımızı ve ekipmanlarımızı bölümleri tamamladıkça ve para kazandıkça geliştirmemize de imkan veriliyor. Farklı zombi türleriyle karşılaşacağımız oyunda çevredeki öğelerle de etkileşime girebilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

DEAD TARGET

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
231 TOPLAM İNDİRME
71.4 MB DOSYA BOYUTU

Dead Target 3. Dünya Savaşı esnasında meydana gelen zombi saldırısını konu alan bir FPS oyunu.

Dead Target, 2040 yılında meydana gelen 3. Dünya Savaşı'nı konu alan bir FPS oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunu hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde sorunsuzca oynayabiliyoruz.

Sınırların değiştiği, gezegenin adeta bir savaş alanına döndüğü bu karamsar atmosferde özel bir şirketle anlaşma imzalannır ve taraflardan biri tüm düşmanlarını yok etmek için harekete geçer. Bu anlaşma çerçevesinde tutuklular ölüm makinelerine dönüştürülecek ve bu şekilde savaşta üstünlük elde edilecektir. Bunu engellemek için özel birimlerden oluşan bir askeri takım kurulur ve saldırının önüne geçilmeye çalışılır.

Konu itibariyle ilginç bir yol izleyen Dead Target, aynı başarıyı aksiyon konusunda da sergiliyor. Gelişmiş görseller ve akıcı animasyonlarla zenginleştirilen oyun gayet sürükleyici.

Oyun esnasında dikkatimizi çeken birkaç nokta var;

  • Çok sayıda ekipman var ve bunların hepsini upgrade edebiliyoruz
  • Görseller ve animasyonlar kaliteli bir şekilde tasarlanmış
  • Hikaye sürükleyici bir atmosfer yaratma konusunda başarılı
  • Çevre birimleriyle etkileşime girebiliyoruz
  • Başarımlar ve mini görevler mevcut

Farklı türden zombiler oyunun gerçekçiliğini artırıyor

Dead Target, zombi temalı aksiyon oyunlarından hoşlanan herkesin severek oynayabileceği oyunlardan biri. Siz de bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız Dead Target tam size göre.

Emircan Erdoğan

DEAD TARGET

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,574 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

DEAD TARGET, FPS türünde bir zombi oyunudur

DEAD TARGET, Windows Phone cihazlar için geliştirilmiş olan FPS türünde bir zombi oyunudur.

Windows Phone 8 işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan DEAD TARGET'ta alternatif bir gelecek senaryosu konu alınıyor. 3. Dünya Savaşı çoktan gerçekleşmiş, sınırlar değişmiş ve dünya genel olarak bir savaş alanına dönüşmüştür. Savaşa katılan taraflardan biri ise özel bir şirketle anlaşarak savaşta avantaj elde etmeye çalışmıştır. Anlaşmaya göre bu şirket anlaştığı tarafında elindeki esirleri süper yeteneklere sahip canavarlara dönüştürecektir. Bu sayede bu ülke düşmanları üstünde üstünlük sağlayacak ve savaşı sonlandıracaktır. Fakat işler umulduğu gibi gitmez ve bu şirket anlaştığı ülkeye ihanet ederek o ülkeyi kontrolü altına almaya çalışır. Bu nedenle küçük bir şehirde zombi salgını başlatan şirket ciddi olduğunu kanıtlamaya çalışmıştır. Biz de oyuna bu aşamada dahil olmaktayız.

DEAD TARGET'da zombi salgınını durdurmaya çalışan bir kahramanı yönetmekteyiz. Kahramanımızı birinci şahıs bakış açısından yönetiyoruz ve farklı silah seçeneklerini kullanarak zombilere nişan alıyoruz. Zombileri onlar bizi ısırmadan vurmamız gerekiyor. Bölümleri tamamladıkça silahlarımızı ve ekipmanlarımızı geliştirebiliyor, yenilerini satın alabiliyoruz. Oyunun grafiklerinin oldukça kaliteli olduğu söylenebilir. Eğer güzel grafikli ve bolca aksiyon içeren bir FPS oyunu denemek isterseniz DEAD TARGET'i indirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Dead Spreading: Survival APK

    Dead Spreading: Survival APK ile sürükleyici bir dünyaya giriş yapacaksınız.
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • THE DEAD: Beginning

    THE DEAD: Beginning heyecan, adrenalin ve aksiyon dolu bir mobil FPS oyunudur
  • THE DEAD: Chapter One

    THE DEAD: Chapter One aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Dead And Again

    Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dead Earth: Counter Offensive

    Dead Earth: Counter Offensive FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur