Dead Union

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Dead Union oyununda acımasızca üstünüze gelen zombileri öldürerek onlardan kaçmanız gerekli.

Android platformunda ücretsiz olarak indirilme imkanı sunan Dead Union, oldukça başarılı bir strateji oyunu. Strateji oyunu olarak oyuncularını bol aksiyona ve bitmeyen bir maceraya davet ediyor.

Dead Union, etrafınızda bulunan zombileri öldürerek oradan kaçmanızı amaçlıyor. Kaçarken sürekli yeni zombiler oyuna ekleniyor ve onlar sizin yeni bölümlere geçmemeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. Tabii 3D grafikleriyle oldukça gerçekçi bir oyun olan Dead Union, gerilimi de zirveye çıkarıyor. Şahsen biz gece ve tek başınıza oynamanızı önermiyoruz.

Bir oyundan isteyebileceğiniz her şeyi düşünen geliştiriciler size zombileri öldürmek için çeşitli silahlar veriyor. Tabii bölüm atladıkça bu silahları güçlendirmeniz ve her defasında daha fazla zombi öldürmenizde böylelikle mümkün hale geliyor. 29 farklı silah içerisinde en güçlüsünün hangisi olduğuna isterseniz oyunu oynayarak siz karar verin.

Bireysel veya çoklu olarak da Dead Union'u oynayabilmeniz mümkün. Çoklu oyun modunda silahla zombilere yetişmeniz mümkün olmadığından onları çeşitli tuzaklar ile engellemeniz gerekiyor. Hadi ne duruyorsunuz dişinize göre olan oyun etabını seçin ve hemen Dead Union'un keyfini çıkarın! 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Dead Spreading: Survival APK

    Dead Spreading: Survival APK ile sürükleyici bir dünyaya giriş yapacaksınız.
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Dead And Again

    Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dead Earth: Counter Offensive

    Dead Earth: Counter Offensive FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Dead Effect

    Dead Effect bol aksiyon s8unan ücretsiz bir Android oyunudur
  • DEAD LOOP -Zombies-

    DEAD LOOP -Zombies- FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur