Dead Venture

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Dead Venture aksiyon dolu bir araçlı savaş oyunudur

Dead Venture aracınıza atlayarak zombi avına çıktığınız bol aksiyon dolu bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Dead Venture'da aynı anda yüzlerce zombiyle savaşarak etrafı birbirine katabiliyoruz. Zombiler dünya üzerinde ortaya çıktıktan sonra insanlar hızla yaşayan ölülere dönüşüyorlar ve her köşeyi istila ediyorlar. Hayatta kalan bir grup insan ise uzak bir adada yer alanaskeri bir üsse sığınmak için yola çıkıyorlar. İşte biz de bu yolculuğa katılıyoruz ve yolumuza çıkan zombilerle savaşıyoruz.

Dead Venture'da zorlu şartlar için özel olarak modifiye edilmiş araçlar kuyllanmaktayız. Aracımızla zombilerin üzerinden geçebilir ve onları parçalayabilir veya aracımıza monte edilmiş silahlarla onları uzaktan yok edebiliriz. Oyunun hikaye modunda 8 bölüm yer alıyor. Oyun boyunca farklı arabaları ve ilginç silahları kullanabiliyor, aracımızı ve silahlarımızı oyunda ilerledikçe geliştirebiliyoruz.

Farklı oyun modlarına da yer veren Dead Venture oldukça güzel grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

Dead Venture

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
56.1 MB DOSYA BOYUTU

Dead Venture heyecan dolu bir arabalı savaş oyunudur

Dead Venture hem görsel, hem de oynanış anlamında kaliteli bir içeriği birleştiren bir mobil zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir arabalı savaş oyunu olan Dead Venture'da post apokaliptik bir dünyaya konuk oluyoruz. Dünyaya salınan bir biyolojik silah insanlara salgın halinde bulaşan bir virüs yayıyor ve bu virüs nedeniyle insanlar kısa sürede yaşayan ölülere dönüşüyor. Salgın nedeniyle insan nesli neredeyse tükeniyor, zombiler ise hemen hemen her sokağı istila ediyor. Bir avuç hayatta kalan insan ise güvenli bir sığınak aramakta. Biz de uzak bir adada yer alan bu askeri üsse ilerlemeye çalışan insanlara katılarak maceraya atılıyoruz.

Dead Venture'da zombiler arasında yol alabilmek için aracımıza atlamakta ve zombilerle savaşmaktayız. Silahlar döşeyebildiğimiz aracımızla zombi sürülerinin üstünden geçebiliyor, ateş ederek onları temizleyebiliyoruz. Oyunun senaryo modunda 8 bölüm yer alıyor. Zombileri yok ettikçe para kazanıyoruz ve bu parayla aracımızı geliştirebiliyor, yeni silahlar alabiliyoruz. Ayrıca oyun içerisinde heyecan dolu bölüm sonu canavarı savaşları da yer alıyor. 

Dead Venture'da bizim gibi hayatta kalan diğer insanları da kurtararak ve onlara farklı görevlerde yardımcı olarak para kazanabilmekteyiz. Dead Venture içerisinde farklı oyun modları da bulunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Dead Spreading: Survival APK

    Dead Spreading: Survival APK ile sürükleyici bir dünyaya giriş yapacaksınız.
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • THE DEAD: Beginning

    THE DEAD: Beginning heyecan, adrenalin ve aksiyon dolu bir mobil FPS oyunudur
  • THE DEAD: Chapter One

    THE DEAD: Chapter One aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Dead And Again

    Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dead Earth: Counter Offensive

    Dead Earth: Counter Offensive FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur