Dead Zed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu

Dead Zed, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve sürükleyici bir mobil oyundur.

Aksiyon dolu sahneleriyle ön plana çıkan oyunda zombileri öldürerek puan kazanıyor ve hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda üssünüzü koruyorsunuz. Farklı silahları kontrol edebileceğiniz oyunda nişancılık becerilerinizi ortaya koymanız gerekiyor. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda tüm zombileri en kısa sürede yok etmelisiniz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Dead Zed sizleri bekliyor.

Dead Zed oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dead Zed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
357 MB DOSYA BOYUTU

Bu zombi şehrinde hayatta kalabilir misin?

Bu aksiyon dolu savaş oyununda zombileri vur ve üssünü savun. Ölüler hayata geri dönüyor: Zombi saldırıları süresinden sonra orduda hayatta kalmak için savaşırken savaş becerilerinizi geliştirmenin zamanı geldi.

Elini boş bırakan zombi kıyametine girmeyeceksin. Tabancalar, makineli tüfekler, tatar yayları, keskin nişancı tüfekleri ve daha fazlasını içeren silahların kilidini aç ve yükselt. Kıyametin hayatta kalanlarının sahip olması gereken silah cephaneliğini inşa etmeye başla.

Hiçbir yer güvenli değil. Her yeri geliştirin ve güvenli bir sığınak ararken yeni yerlere geçin. İlk olarak banliyölerde başlayın ve ürkütücü çiftlikler, terk edilmiş bir şehir, endüstriyel bir semt ve ötesinde yeni yerlere geçin. Zombi kıyametinde hayatta kalmak kolay olmayacak. Zombi ordularını yenmek için gerekenlere sahip misin?

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • Dead Spreading: Survival APK

    Dead Spreading: Survival APK ile sürükleyici bir dünyaya giriş yapacaksınız.
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Dead Island: Survivors

    1 numaralı zombi oyun serisi mobilde!
  • Zombie Call: Dead Shooter FPS

    Zombie Call: Dead Shooter FPS bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunu
  • Dead Mist : Last Stand

    Zombilerin cirit attığı bölgede hayatta kalmaya çalışın ve kampı koruyun.
  • Dead Strike 4 Zombie

    Dead Strike 4 Zombie, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.