Deadlight

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
321 TOPLAM İNDİRME

Deadlight zombilerle dolu bir platform oyunudur

Deadlight oyunculara heyecanlı anlar yaşatmayı hedefleyen aksiyo - platform oyunu türünde bir zombi oyunu.

Post apokaliptik bir dünyaya konuk olduğumuz Deadlight'ta Randall Wayne adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. 80'li yıllarda ortaya çıkan bir zombi kıyameti Amerika'yı kısa süre içerisinde yüzlerce yıl geriye götürüyor. Medeniyet çökerken temel ihtiyaçları karşılamak bir ölüm kalım mücadelesi haline dönüşüyor. Kahramanımız ise bu kıyamet içinde izini kaybettiği ailesini bulmak için mücadele ediyor. Bize düşen görev ise hayatta kalmasını sağlamak.

Deadlight, klasik 2 boyutlu platform oyunlarındaki yapıyı biraz değiştiriyor ve 3 boyutlu sahnelere de yer veriyor. Bu nedenle oyun kendisini 2.5 boyutlu bir oyun olarak tanımlamakta. Oyunda zombilerle savaşabilsek de her zaman için en akıllıca çözüm savaşmak olmayabiliyor. Gizlice hareket ederek zombileri atlatabiliyor, önemli kaynakları kullanmaktan kaçınabiliyoruz.

Deadlight'de karşımıza çeşitli bulmacalar çıkıyor, bu bulmacaları çözerek hikaye boyunca ilerliyoruz. Oyunun çok uzun sürmediğini belirtmekte fayda var. Deadlight'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- 2.4 GHz Intel Core 2 Duo işlemci

- 2 GB RAM

- 512 MB video belleğe ve Shader Model 3 desteğine sahip ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 5 GB boş depolama alanı

- DirectX 9 uyumlu ses kartı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deadlight Türkçe Yama

    Deadlight Türkçe Yama, heyecanlı ve aksiyon dolu bir zombi oyunu olan Deadlight'ı Türkçe oynayabilmeniz için hazırlanmış olan Türkçe dil paketidir.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

    UNCHARTED Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ile PlayStation markasının en hit oyunu artık Steam’de. 
  • Yakuza Kiwami

    Yakuza Kiwami ile eski oyun geri dönüyor. Bir yeniden yapım projesi olan bu oyun ile ilk Yakuza oyununu modern sistemlerde tekrar deneyimleyin.