DEER HUNTER 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,538 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

DEER HUNTER 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

DEER HUNTER 2016 oyuncular tarafından keyifle oynanan ve büyük başarı yakalayan Deer Hunter serisinin son oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir avcılık oyunu olan DEER HUNTER 2016'da oyunun isminin aksine sadece geyik avlamıyoruz. DEER HUNTER 2016'da dünyanın farklı noktalarına yolculuk ederek farklı iklim şartlarında avlanmaktayız. Kimi zaman buzullarla kaplı kutuplarda av ararken kimi zaman da Afrika'nın sıcak ve kurak düzlüklerinde avlanmaya çalışıyoruz. Bu mücadelelerde dikkatli olmazsanız avcı yerine av olabilmeniz de mümkün. Oyunda dev timsahlar ve güçlü kutup ayıları gibi yırtıcılar sizi yem olarak görmekteler. Bu tehlikelere karşı nişan alma yeteneklerinizi konuşturmanız gerekiyor.

DEER HUNTER 2016 FPS türünde bir avcılık oyunu; yani oyunda kahramanınızı birinci şahıs bakış açısından yönetiyorsunuz. Oyunda temel amacımız en büyük avları yakalamak. Bu iş için farklı silahları kullanabiliyorsunuz. Klasik tüfeklerden uzun mesafeli keskin nişancı tüfeklerine kadar birçok seçeneğe sahibiz. Avlardan kazanacağımız parayla yeni silahların kilidini açabiliyoruz. Ayrıca kullandığınız silahları farklı dürbünler, namlular, şarjörler ve dipçiklerle daha güçlü hale getirebilmenize de izin veriliyor.

DEER HUNTER 2016 oldukça kaliteli grafiklere sahip. Oyundaki yüksek detaylı av hayvanları göze hoş görünen çevresel grafiklerle birleşiyor.

Can Erdil Şentürk

DEER HUNTER 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME
97.4 MB DOSYA BOYUTU

DEER HUNTER 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir avcılık oyunudur

DEER HUNTER 2016 oyuncularaüst kalite bir av deneyimi yaşatmak için tasarlanmış FPS türünde bir mobil avcılık oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir avlanma oyunu olan DEER HUNTER 2016'da farklı kıtalara ve farklı ülkelerin topraklarına yolculuk ederek en ihtişamlı hayvanları avlamaya çalışıyoruz. Deer Hunter serisinin son oyununda sadece geyikleri avlamıyoruz. Dev timsahlar ve heybetli kutup ayıları da oyunda yer alan diğer av hayvanları. Fakat bu yırtıcılar pek de av olmaya niyetli değiller; çünkü acıkmış yırtıcılar karşısında bir avcı olmaktan çıkıp av olabilmemiz mümkün. Bu tehlikeli yırtıcıların bizi avlamaması için nişan alma yeteneklerimizi kullanmamız gerekiyor.

DEER HUNTER 2016'da bizi farklı iklim şartları ve coğrafi şartlar altında farklı avlanma tecrübeleri bekliyor. Oyunda Arizona çölleri, kutuplar, Afrika düzlükleri ve çam ormanları gibi alanlarda avlanıyoruz. Oyunda birinci şahıs bakış açısı kullanılıyor. Avlar sırasında kullanmamız için farklı silah seçeneklerine sahibiz. Klasik tüfeklerin yanısıra uzun menzilli keskin nişancı tüfekleri gibi silahlar oyunda bizi bekliyor. Bu silahları av görevlerini tamamladıkça kazanacağımız parayla satın alabiliyoruz. Ayrıca silahlarımızı farklı dürbün, namlu, dipçik ve şarjör seçenekleriyle geliştirebiliyoruz.

DEER HUNTER 2016 yüksek kaliteli grafikleriyle tatmin edici bir görsel tecrübe yaşatmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deer Hunter

    Deer Hunter 2014, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir avlanma ve avcılık oyunudur.
  • Dead Forest Zombie Deer Hunter

    Dead Forest Zombie Deer Hunter, Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz heyecan dolu bir zombi oyunudur.
  • Deer Hunter Classic

    Açık sezon avcılığa katıl ve birinci ol.
  • Deer Hunter 2017

    Deer Hunter 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi avcılık oyunu.
  • Deer Hunter 2014

    Deer Hunter 2014, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir vahşi doğa simülasyonu olarak öne çıkıyor.
  • Deer Hunter Reloaded

    Deer Hunter Reloaded, özellikle av merakı olanların ilgisi çekebilecek hemen her açıdan başarılı bir mobil oyundur.
  • Deer Hunting

    Deer Hunting ücretsiz bir avcılık oyunudur.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur