Dell Mobile Connect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,763 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı bir bağlantı uygulaması

Dell Mobile Connect, bilgisayarınız ile telefonunuz arasında bağlantı kurabileceğiniz bir uygulamadır.

Kolay bir kullanıma sahip olan Dell Mobile Connect, bilgisayarınız ile telefonunuz arasında bağlantı kurup telefonunuzu bilgisayarınızdan kontrol edebileceğiniz bir uygulamadır. Akıllı telefondaki tüm özellikleri bilgisayar üzerinden kontrol etme imkanı sunan Dell Mobile Connect, bilgisayarın faresini ve klavyesini kullanarak telefonunuzu kullanma imkanı sağlıyor. Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile basitce bağlantı kurabiliyorsunuz. Kablosuz bağlantı ile bilgisayarınızı ve akıllı telefonu birbirine bağlamanız gereken uygulama ile aramalara cevap verme, mesaj yazma, bildirimleri okuma ve ekranı yansıtma gibi özellikleri bilgisayar üzerinden kullanabiliyorsunuz.

Dell Mobile Connect uygulamasını bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dell Mobile Connect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı özelliklere sahip olan bir yardımcı uygulama

Dell Mobile Connect, akıllı telefon ve bilgisayar arasında kablosuz bağlantı kurarak kontrol rahatlığı sağlayan bir uygulamadır. Akıllı telefonunuzun tüm özelliklerini bilgisayar üzerinden kullanabileceğiniz uygulama ile verimli bir kullanım elde edebiliyorsunuz.

Telefon görüşmelerinizi ve telefondaki diğer işlemlerinizin hepsini bilgisayar faresi ve klavyesi kullanarak yapmanızı sağlayan bir yardımcı uygulama olan Dell Mobile Connect, mutlala denemeniz gereken bir uygulamadır. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan uygulamayı kullanabilmek için telefona ve bilgisayara indirerek bağlantı kurabiliyorsunuz. Aramalara cevap verme, mesaj yazma, bildirimleri okuma ve ekranı yansıtma gibi özellikleri bilgisayar üzerinden kullanmanızı da sağlayan Dell Mobile Connect mutlaka denemeniz gereken bir uygulamadır.

Dell Mobile Connect uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dell Mobile Connect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı özelliklere sahip olan yardımcı uygulama

Dell Mobile Connect, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz işlevsel ve kullanışlı bir yardımcı uygulamadır. Akıllı telefon ve bilgisayar arasında bağlantı kurup kontrol kolaylığı sağlayan uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

Akıllı telefon ve bilgisayar arasında kablosuz bağlantı kurarak kontrol rahatlığı sağlayan bir uygulama, verimli bir kullanım elde etmek için hizmet sunuyor. Akıllı telefondaki tüm özellikleri bilgisayar üzerinden kontrol etme imkanı sunan Dell Mobile Connect, bilgisayarın faresini ve klavyesini kullanarak telefonunuzu kullanma imkanı sağlıyor. Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile basitce bağlantı kurabiliyorsunuz. Kablosuz bağlantı ile bilgilsayarı ve akıllı telefonu birbirine bağlamanız gereken uygulama ile aramalara cevap verme, mesaj yazma, bildirimleri okuma ve ekranı yansıtma gibi özellikleri bilgisayar üzerinden kullanabiliyorsunuz. Dell Mobile Connect mutlaka denemeniz gereken bir uygulamadır.

Dell Mobile Connect uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dell 720 Printer Driver

    Dell 720 Yazıcı Sürücüsüdür.
  • Nvidia GeForce 8600M Ekran Kartı Sürücüsü

    Dell dizüstü bilgisayarlarda Windows Vista 32-Bit için gerekli olan Nvidia GeForce 8600M Ekran Kartı Sürücüsü.
  • Broadcom 440x 10/100 Ağ Bağlantısı Hata Tanımlama Sürücüsü

    Dell dizüstü bilgisayarlar için Broadcom 440x 10/100 Ağ Bağlantısı Hata Tanımlama Sürücüsü.
  • Broadcom 440x 10/100 Ağ Sürücüsü

    Dell dizüstü bilgisayarlar için gerekli olan Broadcom 440x 10/100 ağ sürücüsü.
  • Dell Photo All-in-One Printer 962

    Dell Photo All-in-One Printer 962 ürününe ait Windows vista işletim sistemi iç...
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Motorola Connect

    Motorola Connect, Motorola marka akıllı telefonunuzu Google Chrome internet tarayıcınıza bağlamanıza olanak sağlayan resmi Chrome eklentisidir.
  • Feedly

    Bir Firefox eklentisi olan Feedly, RSS'leri magazin dergi arayüzünde listeleyen ve bu arayüzü kişiselleştirme imkanı sunan bir RSS okuyucudur.