Delphi Türk KodBank 2.2

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31,319 TOPLAM İNDİRME
2.18 MB DOSYA BOYUTU

Delphi Türk KodBank 2.2 versiyonu

Delphi Türk`e otomatik olarak bağlanarak kod örneklerinin internetten alınması. - KodBank uygulaması ile otomatik olarak Delphi Türk`e bağlanılarak kod örneklerinin paylaşılması. - KodBank verilerinin Microsoft © Word uygulamasına, HTML yapısındaki dosyaya aktarımı. - KodBank verilerinin yazıcıdan dökümünün alınabilmesi, ön izleme yapılabilmesi. - Kategorisel gösterim. - Proxy desteği. - Delphi Türk`e eklenen kategorilerin otomatik olarak algılanması. - Kod örneğinin sahibi, kategorisi, eklenme tarihi bilgilerinin lokal olarak saklanması. - Pascal dil yapısına uygun olarak rezerve kelimeler, numerik ve alfa-numerik değerler ve belirleyicilerin farklı renklerde gözükmesi. - Gelişmiş ve hızlandırılmış arama mekanizması. - Editör yazı tip ve arka plan renginin özelleştirilebilmesi - Verilerin CDS yapısında BDE gerektirmeden güvenli olarak saklanması. - Yenilenmiş kullanıcı ara yüzü, Windows XP desteği. - Önceki sürümlerde bulunan hataların giderilmesi.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Delphi Türk Toplu e-Posta Gönderici 1.0

    Delphi Türk Toplu e-Posta Gönderici 1.0
  • FTP Client Engine for Delphi

    Delphi ile FTP programi yapar.
  • Delphi Component Help Builder 2.0

    Delphi bileşenleri ile yardım dosyaları yaratır.
  • Sistem Kurulumu [BDE]

    Borland Delphi'de Paradox Veri Tabanı ile yapılmış Uygulamaları için gerekli bir yazılımdır
  • Professional Notepad

    İleri düzeyli ve HTML, CSS, JavaScript, PHP, PERL, SQL, Delphi, C++ ve diğer programlama dillerinde çalışmalar ve düzenlemeler yapabileceğiniz gelişmiş bir not defteri.
  • Kodbank

    Kodbank programından faydalanarak yazdığınız programlama veya web tasarım kodlarını yedekleyebilir, daha sonra kolayca bulabilirsiniz.
  • KodBank v2.0

    Öğrendiğiniz bilgileri veya kod parçalarını kategorileyerek kod bankanızı oluşturabilirsiniz.
  • Muratsoft Asp Kodbank 2.0

    Asp ye yeni başlayanlar, Asp web programlama dili ile daha önce uğraşıpta unutanlar, Asp Ustaları için hazırlanan bu program...