DemirSoft Rot-Balans Servis Müşteri Takibi Programı

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,609 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Rot-balans servisleri için özel olarak hazırlanmış olan DemirSoft Rot-Balans Servis Müşteri Takibi Programı müşteri kayıtları, alacak-verecek hesapları gibi raporlamalar yapmak için özel olarak hazırlanmış bir programdır.

DemirSoft tarafından geliştirilen Rot-Balans Servis Müşteri Takibi Programı, rot - balans servislerinin müşteri kayıtlarını, alacak - verecek hesaplarını, kullanılan malzemeleri ve yapılan teknik işlemleri kaydedebilme özelliğine sahiptir. Programda Cari Müşteri Takip, Veresiye Defteri, Kasa modülleri bulunmaktadır.

Önemli!Programın şifresi "1"dir.

Ahmet Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oto Teknik Servis ve Müşteri Takibi Programı

    Otomobil teknik servisleri için geliştirilmiş olan Oto Teknik Servis Programı ile servisinize gelen araçların kayıtlarını tutabilir, araçlara kullanılan malzeme ile yapılan teknik işlemleri kayıt altına alabilir, stok takibi yapabilir ve mu
  • Optik Gözlük Takip

    Optik Gözlük Bilgileri ve Müşteri Takibi
  • Piramit Fırın Otomasyonu

    Prof Fırın ile günlük yaptığınız müşteri servis işlemleri, toplu irsaliye kesimi işlemlerini çok hızlı ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz.
  • OtoMix Professional v1.0 - [ Araç Servis Takip Sistemi ]

    Özel servisler için tasarlanmış müşteri takip sistemi programının tanıtım versiyonudur. Egzost emisyon, trafik sigortası ve kasko bitiş tarihlerinin takibide vardır.
  • A-Müşteri Sipariş ve Satış Programı

    Siparişlerinizi saatlere göre ayarlayabileceğiniz bir program
  • 2008 Oto Servis Programı

    Stok girişi, satış ve servis işlemlerinizi yapabileceğiniz oto servis programı...
  • Göz Hasta Takibi Programı

    Pratik Göz Hasta Takibi Programı , göz doktoru uzmanları ile yapılan ortak çalışmalar sonucunda ortaya çıkmış , çok kullanışlı ve detaylı bir hasta takibi programıdır.
  • Firma-müşteri Çek Takip Programı 1.2

    Firmalar bu program sayesinde müşterilerine verdikleri çekleri takip edebilecek...