Democracy vs Freedom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Democracy vs Freedom mobil chazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Democracy vs Freedom oldukça ilginç ve yeni bir oyun sistemine sahip olan bir mobil tank savaşı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Democracy vs Freedom'da demokrasiyi ve özgürlüğü temsil eden tarafların savaşına tanık oluyoruz. Bu iki taraf tanklarını kullanarak rakibini yenmeye çalışırken biz de bir tank kumandanı olarak oyuna dahil oluyoruz. Fakat oyundaki tek tank kumandanı biz değiliz; oyunda çok sayıda tank kumandanı aynı anda komut vererek karar almaya çalışıyor.

Democracy vs Freedom'ın geliştiricisi oyunu bir MOVA oyunu olarak tanımlıyor. Multiplayer Online Vote Arena yani çok oyunculu online oy arenası oyunu olan Democracy vs Freedom bir sıra tabanlı strateji oyunu gibi oynanıyor. Oyunda tnakınızın yapacağı her hamleyi verilen oylar belirliyor. Bu nedenle oyunu oynamak için internet bağlantısına ihtiyaç duyuyoruz.

Democracy vs Freedom'da 6 farklı arenada düşmanlarınızla savaşabiliyorsunuz. Galibiyet kazandıkça ordunuzda yükselebiliyor ve rütbenizi artırabiliyorsunuz. Eğer farklı ve değişik bir strateji oyunu denemek isterseniz Democracy vs Freedom hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Democracy vs Freedom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Democracy vs Freedom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tank savaşı oyunudur

Democracy vs Freedom yeni bir oyun türünü oyunculara tanıtan farklı bir tank savaşı oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Democracy vs Freedom, galibiyet için savaşan 2 tarafın hikayesini konu alıyor. Demokrasi ve özgürlük tarafları hakimiyeti ellerine geçirmek için tanklarını savaş meydanına sürüyorlar ve çarpışmaya başlıyorlar. Fakat bu tankları kontrol etme kısmında biraz karışıklık yaşanıyor. Çünkü oyunda çok sayıda tank komutanı aynı anda bir tankı yönetmeye çalışıyor. Biz de oyuna bu komutanlardan biri olarak dahil oluyoruz.

MOVA türünde yani multiplayer online vote arena - çok oyunculu online oy arenası türünde bir oyun olan Democracy vs Freedom'da savaşan şeyler aslında oylar. Savaş alanındaki tankın nasıl hareket edeceğine ve hangi eylemleri yapacağına oylar karar veriyor. Biz de tankın bir sonraki hareketi çin oy verdikten sonra diğer oyuncuların oy vermesini bekliyoruz. En çok alınan oy sonucu tank harekete geçiyor. Oyun bu yönüyle bir sıra tabanlı strateji oyununa benziyor; fakat aynı tankı aynı anda çok sayıda oyuncu kontrol ediyor.

Democracy vs Freedom eğer yeni bir oyun deneyimi yaşamak isterseniz denemekten keyif alabileceğiniz bir oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plants vs Zombies 2 APK

    Plants vs Zombies 2 APK Android oyunda bitkilerle zombilerin savaşı devam ediyor! Bitkiler Zombilere Karşı 2 oyunu strateji gerektirir.
  • Plants vs Zombies Free APK

    Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!
  • Heroes of War: Orcs vs Knights

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • Colonies vs Empire

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Plants vs. Zombies 3

    Plants vs. Zombies 3 Android İndir: Mobildeki en iyi kule savunma oyunlarından biri
  • Samurai vs Zombies Defence 2

    Samurai vs Zombies Defence 2, samurai olarak köyünüzü zombi saldırılarına karşı koruduğunun oyunun ikinci sürümü.
  • Humans vs Zombies

    2048 yılında insanlar ve zombiler savaş içerisinde.
  • HAWK: Freedom Squadron

    HAWK: Freedom Squadron, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay savaş oyunu.