Descendants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
432 MB DOSYA BOYUTU

Descendants, Disney yapımı hit film Descendants'dan esinlenerek hazırlanmış eğlenceli bir oyun.

Descendants, Disney’in büyük ilgi gören yeni filminin resmi mobil oyunu ve telefonumuzun yanı sıra tablet – bilgisayarımızda da oynayabiliyoruz. Join Mal, Jay, Carlos, Evie ve daha nice Descendants dünyasının maceracı karakterleri yerine geçtiğimiz oyunda okul partileri organiz etme, oyunlar için özel kostüm hazırlama gibi görevler de karşımıza çıkıyor.

Disney Channel’da oynayan Descendants filminden esinlenerek hazırlanmış resmi oyun olarak karşımıza çıkan Descendants’da karakterlerimizi modaya uygun onlarca farklı kombinasyonla buluşturarak görünümlerini dilediğimizce değiştirebilmenin yanı sıra daha çok okul sınırları içerisinde çeşitli organizasyonlara katılıyor, özel ödülleri toplayarak okuldaki popülerliğimizi artırmaya çalışıyoruz. Çevremizi genişletmek te yapmaya çalıştıklarımız arasında.

Erkan Calp

Descendants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME

Descendants, Disney Channel'da oynayan filmden esinlenerek hazırlanmış resmi mobil oyun.

Descendants, Disney Channel’da oynayan filmden esinlenerek hazırlanmış, çocukların ilgisini çekecek renkli, eğlenceli bir Android oyunu. Filmin ana karakterlerinin yerine geçip onların dünyasına giriş yapmamıza izin veren oyun ücretsiz olarak geliyor ancak satın alım içerdiğinden çocuğunuza sunmadan önce satın alımı kapatmanızı öneririm.

Join Mail, Evie, Jay, Carlos başta olmak üzere filmin tüm karakterlerine rastladığımız oyunda karakterlerin imajlarını kendimiz çizebiliyoruz. Elbise, akseusar seçenekleri gerçekten fazla ve farklı kambinasyonlarla kendi eşsiz karakterimizi birkaç dakikada ortaya çıkarabiliyoruz. Stil belirlemenin yanı sıra okul partileri organize etme, kostüm hazırlama gibi çeşitli görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Özel ödülleri kapıp okulda popüler olmak ta hedefimiz arasında.

Erkan Calp

Descendants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Descendants, Disney Channel'da oynayan filmin resmi mobil oyunu.

Descendants, Disney çizgi filmleriyle büyüyen, telefon ve tablette oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için seçebileceğiniz harika bir iOS oyunu ve hem iPhone hem de iPad’le uyumlu. Ücretsiz olarak sunuluyor ancak tahmin edeceğiniz satın alım içerdiğinden çocuğunuzun beğenisine sunmadan satın alımları kapatmanızı tavsiye ederim.

Disney Channel’da oynayan Descendants filminin resmi mobil oyunu olarak aynı isimle karşımıza çıkan oyunda filmin ana karakterleri Join Mail, Evie, Jay, Carlos ve Descendants dünyasının macera dolu dünyasında yaşayan diğer karakterlerle tanışıyoruz. Onları onlarca farklı aksesuar ve giysiyle bambaşka görünüme sokabilmenin yanı sıra çılgın okul partilerini düzenlemelerine, kostüm hazırlamalarına yardımcı oluyoruz. Bir yandan da özel ödüllerü toplayarak okuldaki popülerliğimizi artırmaya çalışıyoruz.

Erkan Calp

Descendants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
182 MB DOSYA BOYUTU

Descendants, Disney'in popüler filminin resmi mobil oyunu olarak Windows Phone platformunda karşınızda.

Descendants, Disney kanalında oynayan popüler filmden esinlenerek hazırlanmış resmi mobil oyun olarak Windows Phone platformunda da karşımıza çıkıyor. Disney çizgi filmlerini izleyen oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için seçebileceğiniz harika bir oyun diyebilirim.

Aralarında Join Mail, Evie, Jay, Carlos’un da bulunduğu Descendants’ın eğlence dolu dünyasında yolculuğa çıktığımız oyun çocukların ilk bakışta seveceği ve bağlanacağı türde hazırlanmış. Filmin sevilen karakterlerinin stillerini belirlemenin yanı sıra okul partileri organize etme, oyun için kostüm hazırlama gibi heyecanlı görevlere katılıyoruz. Ben’in scooterına atlayrak ile birçok yer dolaşıyoruz. Bunların yanında okuldaki popürliğimizi artırmak adına özel ödüller topluyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!