DeskTask

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
360 TOPLAM İNDİRME
0.57 MB DOSYA BOYUTU

DeskTask, Microsoft Outlook'a entegre olarak çalışarak takvim ve görev yönetiminizi basit bir şekilde yerine getirmenizi sağlar.

DeskTask, halihazırda kullanmakta olduğunuz Microsoft Outlook programı ile entegre olarak çalışarak, masaüstünüzde takvim ve görev etkinliklerinizi görüntülemenize ve düzenlemenize olanak sağlayan yardımcı bir programdır.

Masaüstünüzde Outlook üzerinde tanımlanmış, takvim etkinliklerini ve görevlerinizi görüntülemenize olanak sağlayan program yardımıyla, görüntülemekte olduğunuz tüm etkinliklerin üzerine tıklayarak düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

DeskTask ile gerçekleştirmeniz gereken tüm görevler ve takvim etkinlikleri gözünüzün önünde olduğu için her seferinde Outlook'u açmanız gerek kalmaz. Ayrıca yarın ve sonraki günlerde yapmanız gereken tüm görevler gözünüzün önünde olduğu için önceden hazırlıklı olmanızı sağlar.

Takvim etkinliklerini, görevleri ve yapılacak işler listesinin takibini sizin için çok daha kolay bir hale getiren ve ücretsiz bir program olan DeskTask'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Claws Mail

    Claws Mail e-postalarınızı ve RSS yayın akışlarınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir.
  • E-mail Generator

    Kolay kullanımı ve basit arayüzü ile E-mail Generator gelişmiş özelliklerle donatılmış e-posta listeleri ve aramaları sağlıyor.
  • Bounce Spam Mail

    Spam e-postalardan sıkıldıysanız Bounce Spam Mail sayesinde bu sıkıntılardan kurtulmanız mümkün.
  • Opera Mail

    Opera Mail programını kullanarak kolayca tüm e-postalarınızı yönetebilir ve işlerinizi hızlandırabilirsiniz.
  • Ay Mail 2.4

    Birçok mail adresine aynı anda mail gönderin!
  • Http E-Mail Spider v1.0.2b

    Http Email Spider programı, internet üzerinde belirtilen adres de bulunan e-mail veya kullanıcı tarafından belirtilen kriterler doğrultusunda bulunan linkleri listeler.
  • Reach-a-Mail

    E-posta ile yapacağınız işlerinizi artık USB bellekte saklayacağınız Reach-a-Mail programıyla kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Proder Mail Express

    Sistematik mail gönderme, mail list desteği, toplu ya da tek tek; metin ya da taslak mail gönderme imkanı, kusursuz tasarım.