Desktop Movie Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,856 TOPLAM İNDİRME
0.28 MB DOSYA BOYUTU

Desktop Movie Player, masaüstü arka planında istediğiniz videoları oynatmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir video oynatma programıdır.

Desktop Movie Player, kullanıcıların sevdiği videoları Windows masaüstü arka planında oynatmalarına olanak sağlayan ücretsiz ve oldukça kullanışlı bir video oynatma programıdır.

DirectShow tabanlı bir yazılım olan Desktop Movie Player ile DirectShow codecleri yardımıyla oynatabileceğiniz tüm video dosyalarını sorunsuz bir şekilde oynatabilirsiniz.

Herhangi bir kurulum gerektirmeyen programı ilk kez çalıştırdığınız zaman yapmanız gereken tek şey Windows arka planında oynatmak istediğiniz videoyu seçmektir. Sistem tepsisi üzerinde çalışan Desktop Movie Player ile isterseniz kendi oynatma listenizi oluşturabilir ve sevdiğiniz videoları sırayla duvar kağıdıymış gibi izleyebilirsiniz.

Windows arka planında sevdiğiniz videoları oynatmak için kullanabileceğiniz oldukça basit ve kullanışlı bir program olan Desktop Movie Player'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Readon TV Movie Radio Player

    Readon TV Movie Radio Player bilgisayarlarınızdan televizyon izlemenize ve radyo dinlemenize yardımcı olan bir programdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • Ant Movie Catalog

    Film arşiv yöneticisi..
  • Movie Snapshot 1.0

    Bu proğramla filmlerin görüntülerini alın
  • Xt Media Player

    Xt Media Player basit ve kullanışlı bir medya oynatıcıdır
  • ROSA Media Player

    ROSA Media Player ile favori videolarınızı oynatabilirsiniz
  • Rox Player

    Rox Player ile tüm medya dosyalarınızı sorunsuzca oynatabilirsiniz.