Desperate Housewives: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
374 TOPLAM İNDİRME

Çözülmeyi bekleyen gizemli olaylarıyla dikkat çeken bir simülasyon oyunu

Desperate Housewives: The Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek hayatı başarılı bir şekilde mobil cihazlara taşıyan oyunda dramatik hikayelerin arasında kendinizi buluyorsunuz.

Simülasyon oyunu sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun olan Desperate Housewives: The Game, gizemli dostlukları ve çözülmeyi bekleyen olaylarıyla karşımıza çıkıyor. Birbirinden tuhaf olayların geliştiği oyunda gerçekleri keşfetmeye çalışıyorsunuz. Cinayet olayını çözmeye çalıştığınız oyunda dedikodu toplayarak kimin yalancı olduğunu ortaya çıkarmalısınız. İpuçları toplayarak ilerlemeniz gereken oyunda kendi hikayenizi oluşturabiliyorsunuz. Son derece keyifli bir deneyim sunan oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz. Simülasyon oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken oyunda dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Gerçek hayattaki her türlü olayı yaşayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Desperate Housewives: The Game oyununu sakın kaçırmayın.

Desperate Housewives: The Game oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Desperate Housewives: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
424 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli olayları aydınlığa kavuşturmanız gereken bir mobil oyun

Desperate Housewives: The Game, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir gerçek hayat simülasyonu olarak dikkatimizi çekiyor. Çözülmeyi bekleyen onlarca olayıyla karşımıza çıkan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eşsiz bir oyun olma özelliği taşıyan Desperate Housewives: The Game, gizemli olayların peşinden koştuğunuz bir mobil oyundur. Oyunda tuhaf olayları çözüme ulaştırmaya ve yalan söyleyenleri bulmaya çalışıyorsunuz. Dedikodu toplayarak ilerlediğiniz oyunda tüm ipuçlarını elde etmeniz gerekiyor. Cinayet vakasını aydınlatmanız gereken oyunda kimin suçlu olduğunu bulmanız gerekiyor. Keyifli bir oyun deneyimi sunan Desperate Housewives: The Game, özellikle simülasyon oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun diyebilirim. İpuçları toplayarak ilerlemeniz gereken oyunda kendi hikayenizi oluşturabiliyorsunuz. Gerçek hayattaki her türlü olayı yaşayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Desperate Housewives: The Game oyununu sakın kaçırmayın.

Desperate Housewives: The Game oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flip the Gun

    Mobilde en çok oynanan ateş etme oyunları arasında
  • Fitness Village - The Game

    Hem spor yapıp hemde oyun oynayabileceğiniz bir mobil oyun
  • The Secret of Cat Island APK

    The Secret of Cat Island APK ile oyuncular kedi adalarını keşfedecekler.
  • Game Dev Tycoon APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Game Dev Tycoon APK'da, kendi oyun şirketinizi kurun ve oyun piyasasında isminizi en üstlere taşıyın!
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Decurse - Magical Farming Game

    Renkli ve eğlenceli bir çiftlik oyunu
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Ultimate Fishing Simulator

    Mobildeki en gerçekçi balıkçılık oyunu