DeviantArt

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

DeviantArt, 7/24 sanatsal çalışmalarınızı paylaşabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

DeviantArt, sanatçı ve sanat meraklılara özel açılmış en büyük sosyal ağ sitesi ve 7/24 çalışmalarınızı paylaşabildiğiniz bir platform. Amatör de olsanız bu platformda eserlerinizi paylaşabiliyorsunuz. Sanat sever kişilerle sürekli etkileşimde olabildiğiniz platformu web tarayıcınız üzerinden kullanabildiğiniz gibi resmi uygulamasını indirerek ister tabletinizden isterseniz de telefonunuzundan DeviantArt’ın tüm içeriğine erişebiliyorsunuz.

Sanatçıları ortak bir platformda buluşturan en büyük sosyal ağ DeviantArt’ın Wndows platformuna özel hazırlanmış uygulaması sitenin tüm özelliklerini kullanmanıza izin veriyor. Başkaları tarafından paylaşılan eserleri kategorilerden kolaylılkla takip edebilme, sanatçılarla eserleriniz üzerine özel sohbetler gerçekleştirme, çalışmalarını beğendiğiniz kişilere takibe alma, çalışmalarınıza yapılan yorumları takip etme ve yanıtlama gibi DeviantArt’ın can alııcı özellikleri kullanımınıza hazır.

Erkan Calp

DeviantArt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
340 TOPLAM İNDİRME
8.3 MB DOSYA BOYUTU

DeviantArt uygulaması ile Android cihazlarınızda kolayca resim ve fotoğrafçılık paylaşımlarını görüntüleyebilirsiniz.

DeviantArt uzun süredir sanat ve fotoğrafçılıkla ilgili paylaşımlar yapmak isteyen internet kullanıcılarının en büyük merkezlerinden bir tanesi ve biraz geç de olsa servisin mobil uygulamaları da ortaya çıktı. Android kullanıcıları için hazırlanmış olan DeviantArt uygulaması, tabii ki ücretsiz olarak sunuluyor ve site üzerinde bulunan içeriklerin en kolay yoldan görüntülenebilmesini sağlıyor.

İçerisinde bulunan araçları kullanarak hem en son üretilmiş olan eserleri görebiliyor, hem de özel olarak öne çıkarılmış içerikleri görüntüleyebiliyorsunuz. Bu sayede hem en yeniler hem de en iyiler arasında seçim yapmak mümkün hale geliyor.

Eğer aklınızda belli anahtar kelimeler ve konular mevcutsa, o konulara dair aramalar da yapabildiğiniz için ilgi duyduğunuz alanlarda üretilmiş olan resim çalışmaları ve fotoğrafları da inceleyebiliyorsunuz.

Sizi takip eden kullanıcılarla etkileşime girmek istiyorsanız tabii ki durum paylaşımları ve hesap yönetim işlemleri de yine uygulamanın sundukları arasında. Böylelikle uygulamayı kullanırken DeviantArt'ın sitesinde bulunan tüm işlemleri gerçekleştirmek mümkün. Bilgisayar başında durmayı sevmeyen kullanıcılar için bunun oldukça önemli olduğunu hatırlatmak gerek.

Önemli işlemler gerçekleştiğinde gelen bildirimler ve kendinize ait özelleştirilebilir bir haber akışı da DeviantArt Android uygulamasının kabiliyetleri arasında. Eğer servisi sık sık kullanıyor ve bunu cebinize de taşımak istiyorsanız uygulamaya göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

DeviantArt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
18.3 MB DOSYA BOYUTU

DeviantArt için hazırlanan iPhone ve iPad uygulaması sayesinde en son sanat eserlerine ücretsiz olarak erişebilirsiniz.

Not: Bu uygulama maalesef şimdilik sadece ABD'deki kullanıcılar tarafından kullanılabilmektedir.

DeviantArt son yıllarda her ne kadar eskisi kadar popüler olmasa da, özellikle resim sanatı ve fotoğrafçılık ile ilgilenen kullanıcıların en çok tercih ettikleri sosyal ağlar arasında yer alıyor. Zira bireylerin sanatlarını topluma sunabilmek için kullandıkları ağın hala bu konuda en geniş arşive sahip olduğunu belirtmek gerek. Yayınlanan yeni iPhone ve iPad uygulaması ise DeviantArt ile ilgili tüm işlemlerin mobil cihazlarınızdan ücretsiz olarak gerçekleştirilebilmesini sağlıyor.

Uygulamanın temiz ve kullanışlı hazırlanmış arayüzü sayesinde kullanırken pek bir zorluk çekeceğinizi sanmıyorum. Kendi profilinize, özel mesajlarınıza ve takipçilerinize dair işlemleri gerçekleştirebileceğiniz gibi servisin klasik görüntüleme işlemlerinden de uygulamayla faydalanabiliyorsunuz.

Arama opsiyonları, kategoriler, öne çıkan içerikler gibi sanata dair tüm içerikleri zorlanmadan tarayabiliyor ve böylece aradığınız konulara dair en güzel sanat eserlerini görebiliyorsunuz. Kendi zaman akışınızın varlığı ise uygulamayı her açtığınızda takip ettiğiniz kişilerin paylaşımlarını hemen görmenizi sağlıyor.

Önemli işlemler gerçekleştiğinde gelen bildirimler ise her defasında uygulamayı açmadan DeviantArt'ta olan bitenlerden haberdar olmanıza yardımcı oluyor. Eğer görsel sanatlarla ilgileniyor ve tüm yeni eserleri en kısa zamanda görmek istiyorsanız bu resmi uygulamaya göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

DeviantArt

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

DeviantArt, sanatsal çalışmalarınızı paylaşabildiğiniz bir Windows Phone uygulaması.

DeviantArt, bildiğiniz üzere sanatçı ve sanata meraklı kişilere buluşturan bir sosyal platform ve dünya genelinde oldukça popüler. Siz de sanatsal çalışmalarınızı paylaşmak için bu büyük platformu tercih ediyorsanız resmi Windows Phone uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim. Zira durum güncellemesi yapmaktan çalışmalarınızı takip etmeye, sohbet etmekten yeni eserleri görmeye pek çok şeyi telefonunuzdan yapmanızı sağlıyor.

Milyonlarca kullanıcısı bulunan sanatçı sosyal ağ sitesi DeviantArt’ın Windıws Phone platformuna özel uygulamasının da başarılı olduğunu söyeyebilirim. Genellikle bu platforma hazırlanan uygulamalar resmi nitelikte de olsa hem arayüz hem de kullanışlılık açısından beklentileri karşılamaz ancak DeviantArt uygulaması kesinlikle başarılı. Telefonunuza ücretsiz indirip mevcut hesabınıza giriş yaparak kullanabileceğiniz uygulamada sizin gibi 7/24 sanat sevgisiyle yaşayan kişilerle sohbetler gerçekleştirebiliyor, çalışmalarınızı sergileyebiliyor ve toplulukla etkileşime geçebiliyor, durum güncellemesi yapabiliyor, bildirimlerle çalışmalarınıza aldığınız tepkileri takip edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VK

    Dünyanın ikinci büyük sosyal ağ platformu VKontakte'ın Windows 8 uygulamasıdır.
  • Tumblast

    Tumblast, sosyal paylaşım sitesi Tumblr'ı Windows platformuna taşıyan evrensel uygulama.
  • Twitter

    Windows 10 için resmi Twitter uygulaması ile dünyada olan biteni takip edin.
  • Foursquare

    Foursquare’in Windows 8 sürümüdür.
  • phriz.be

    phriz.be, Windows cihazınızdan dosya ve belge paylaşmanın en kolay yoludur.
  • ChatON

    ChatON, Samsung'un popüler mesajlaşma uygulamasıdır.
  • FB Pages Manager

    FB Pages Manager uygulaması ile Facebook sayfalarınızı yönetebilirsiniz.
  • Tweetium

    Tweetium, Windows platformundaki en iyi Twitter istemcisi.