Devil May Cry HD Collection

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
664 TOPLAM İNDİRME

Devil May Cry HD Collection, içerisinde DmC serisinin ilk üç oyununu barındıran bir pakettir.

Devil May Cry HD Collection, daha önce konsollar için yayınlanan Devil May Cry paketinin bilgisayar sürümüdür. 

Bugüne kadar piyasaya çıkmış en başarılı hack-and-slash oyunlarından bazılarını bünyesinde barındıran Devil May Cry serisi gerek oynanışı gerekse hikayesiyle dünya çapında milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran oyunlardan bir tanesi. Oldukça karmaşık bir ilerleyişi olan seri tam olarak Devil May Cry 4 Special Edition, Devil May Cry 3: Dante's Awakening, Devil May Cry, Devil May Cry: The Animated Series, Devil May Cry 4  ve Devil May Cry 2 şeklinde devam ediyor. DmC: Devil May Cry ismiyle yayınlanan oyun ise alternatif evren olarak karşımıza çıkıyor. 

Devil May Cry HD Collection olarak adlandırılan pakette ise kronolojik olarak piyasaya sürülen üç oyunu barındırıyor. Yani Devil May Cry, Devil May Cry 2 ve Devil May Cry 3: Dante's Awakening isimli oyunlar pakette yer alıyor. Daha önce konsollar için piyasaya sürülen ve ilk oyunların elden geçirilmiş sürümlerinin yer aldığı Devil May Cry HD Collection, 1920x1080 çözünürlükle birlikte eski DmC oyunlarını tekrar PC üzerinde oynamak isteyenler için geliştirilen ve başarılı seriye tekrar göz atmak isteyen oyuncular için kaçırılmayacak bir fırsat. 

 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DmC Devil May Cry

    Hemen DmC Devil May Cry indirin ve bu efsanevi Hack’n’Slash oyununda karşınıza çıkan tüm yaratıkları yok edin!
  • Devil May Cry 5

    Devil May Cry 5, CAPCOM tarafından geliştirilen, Devil May Cry isimli aksiyon ve hack-and-slash türündeki serinin en son oyunudur.
  • Devil May Cry 3 Special Edition Türkçe Yama

    Devil May Cry 3 Special Edition Türkçe Yama, Devil May Cry 3 Special Edition oyunu için özel olarak hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • Devil May Cry 4 Türkçe Yama

    Devil May Cry 4 Türkçe Yama ile bu güzel oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz
  • Far Cry 4

    Hikaye odaklı bir FPS oyunu mu arıyorsunuz? Açık dünyaya sahip Far Cry 4'ü indirin ve aksiyonun içine dalın.
  • Far Cry 6

    Far Cry 6 İndir: Ubisoft'un açık dünya FPS oyunu Far Cry 6 PC'de Epic Games üzerinde ön siparişte! Hemen indir, gerilla mücadelesine katıl.
  • Far Cry 3 Blood Dragon

    Far Cry serisinin en sıra dışı oyunuyla tanışın. Far Cry 3 Blood Dragon ile 80’ler komedisini ve açık dünya FPS deneyimini bir arada yaşayın.
  • Far Cry New Dawn

    Far Cry New Dawn, Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin 2019 yılında piyasaya sürülen aksiyon oyunudur.