Devilian

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
744 TOPLAM İNDİRME

Devilian ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online aksiyon RPG oyunudur

Devilian fantastik bir hikayeye sahip olan online altyapıya sahip aksiyon RPG türünde bir MMORPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Devilian'da kaosa sürüklenmekte olan bir dünyaya yolculuk etmekteyiz. Oyunumuzun hikayesi karanlığı seçen bir tanrının oyunumuzun fantastik dünyasını yok etmeye karar vermesiyle başlıyor. Bu tanrı bu iş için iblisleri dünya üzerine salıyor ve hizmetkarlarıyla etrafa terör ve korku salıyor. Bu tehdidin karşısında ise bir grup kahraman gönüllü olarak savaşmaya karar veriyor. Bu kahramanların ortak noktaları ise içlerinde uyumakta olan bir şeytan barındırmaları ve ihtiyaç duyduklarında savaş sırasında bu şeytanı uyandırarak büyük yıkım gücüne sahip olabilmeleri.

Devilian'da bize 4 farklı kahramandan birini seçebilme imkanı veriliyor. Bu kahramanlar kendilerine has yetenek ağaçlarına ve oyun stillerine sahipler. Kahramanlarımızı görevleri tamamladıkça, zindanları temizledikçe ve bölüm sonu cnaavarlarını yok ettikçe geliştirebiliyor, yeni yetenekler öğrenmelerini sağlayabiliyoruz. Devilian'ın Diablo tarzı aksiyon RPG oyunlarını online MMORPG oyunlarıyla birleştirdiğini söyleyebiliriz. Geniş bir dünya üzerinde oyuncular birbirleriyle etkileşim kurabiliyorlar ve birlikte zindanları yağmalayabiliyorlar. Bunun yanında oyundaki PvP karşılaşmalarında oyuncular 3'e 3 veya 20'ye 20 olarak takımlar halinde savaşabiliyorlar.

Devilian'ın tatmin edici bir grafik kalitesi sunduğu söylenebilir. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows Vista işletim sistemi
  • Çift çekirdekli 2 GHZ işlemci
  • 3 GB RAM
  • Nvidia 9800 GTX veya AMD HD 5670 ekran kartı
  • 7 GB boş depolama alanı
  • İnternet bağlantısı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Devilian

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Devilian, karanlık güçlerle savaştığınız aksiyon rpg türünde ücretsiz Android oyunu.

Devilian, karanlık tarafta mı yoksa iyilik tarafında mı olduğunuzu bir an düşüneceğiniz sürükleyici bir rol yapma (rpg) oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan aksiyon rpg türüne giren mobil oyunda yarı şeytan kahramanlarla ölümcül yolculuğa çıkıyoruz.

Fazla detay içerdiğinden büyük ekranlı telefon veya tablette oynanması gerektiğini düşündüğüm fantastik rpg oyununda amacımız öbür dünyadan gelen kahramanlardan oluşan ordumuzla karanlık güçleri cehenneme sürüklemek.

Öbür dünyadan gelen sevimli Elin, savaş büyücüsü Ayla ve intikam ateşiyle yanıp tutuşan şövalye Kylar arasından seçimimizi yapıp savaşa giriyoruz. Saldırı, arena, cehennem kulesi, zindan ve daha nice savaş modunda şeytani birliğe karşı savaşıyoruz. Oyun esnasında karşımıza çıkan şeytan taşları gibi karanlık güçlerimizi açığa çıkartan özel objeleri de toplamamız avantaj sağlıyor. Tabii ki birçok silah da bizleri bekliyor.

İlerledikçe daha da güçlendiğimiz oyunun tek eski yanı Türkçe dil desteği olmaması. Desteklenen diller arasına Türkçe de eklenirse bu türden hoşlanan çoğu oyuncunun favorisi olacaktır.

Erkan Calp

Devilian

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Devilian, farklı savaş modlarında şeytani güçlere karşı mücadele ettiğiniz sürükleyici bir iOS oyunu.

Devilian, yarı şeytan kahramanlardan ordu kurup şeytani birliği parçalamamızı isteyen, aksiyon rpg türüne alabileceğimiz kaliteli bir yapım. iOS platformunda da – sürpriz şekilde – ücretsiz indirilmeye açılan oyunda farklı savaş modlarında karanlık güçleri ait oldukları yere; cehenneme göndermek için mücadele ediyoruz.

Orta kalite görsellerine rağmen yüksek boyutlu olmasıyla şaşırtan Devilian, bizleri yarı insan yarı şeytan kahramanlarla intikam yolculuğuna çıkarıyor. Yerine geçebildiğimiz karakterler oldukça ilgi çekici. Öbür dünyadan geldiği söylenen sevimli Elin, büyücü Ayla ve şövalye Kylar Devilian savaşçıları arasında. Savaştıkça kendilerini geliştiren, daha da güçlenen kahramanlarınız belli bir varlıkla savaşmadıklarından işleri oldukça zor. Bu noktada devreye giren kişi tabii ki biziz.

Sefer, akın, arena, zindan, cehennem kulesi ve daha birçok savaş modunda şeytani birliğe karşı tek başımıza veya diğer oyuncularla birlik olup savaştığımız oyunun bence önemli eksisi Türkçe olmaması. Desteklenen birçok dil arasında Türkçe olmaması kötü.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!