DF Youtube

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
641 TOPLAM İNDİRME
0.07 MB DOSYA BOYUTU

Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz bir YouTube eklentisidir.

DF YouTube, Google Chrome tarayıcılarınızda yükleyip kullanabileceğiniz bir YouTube eklentisidir. DF'in açılımı Distraction Free, yani bu eklenti ile dikkat dağıtıcı şeyler olmadan YouTube'da gezinebiliyorsunuz.

Bildiğiniz gibi YouTube'un büyüme prensibi ne kadar çok tık alırsam o kadar iyi üzerine kurulu olduğu için YouTube üzerinde herhangi bir şey izlerken her yerden çeşit çeşit reklam ve resim çıkıyor.

Öylesine boş vakitlerini geçirmek isteyenler için bu belki iyi bir şey olabilirken, müzik dinleyip rahatlamak, eğitici videolar izlemek veya araştırma yapmak isteyenler içinse bu zaman zaman tam bir kabusa dönüşebiliyor.

Bununla birlikte YouTube'un en önemli özelliği size sürekli video önermesi. Hatta hepimizin bildiği bu konuyu hafiften eleştiren "Arif'in Manchester'a attığı golü ararken buraya geldim" diye komik bir tabir bile var.

DF YouTube ise bu döngüyü kırmanızı ve sadece kendi istediğiniz şeye odaklanmanızı sağlıyor. DF YouTube eklentisi ile isterseniz video önerilerini, yorumları, videonun sonunda çıkan video önerilerini ve kenar çubuğunu ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Gerçekten yaptığınız işe odaklanmanızı sağlayacak çok kullanışlı bir eklenti olan DF YouTube'u herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YouTube Lyrics

    YouTube Lyrics, Chrome tarayıcısı ile birlikte YouTube üzerinden izlediğiniz video kliplerin şarkı sözlerini gösteren etkili bir eklentidir.
  • Youtube Video and Audio Downloader

    Youtube Video and Audio Downloader, adlı Firefox eklentisi sayesinde Youtube videolarını ve seslerini bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • SmartVideo For YouTube

    SmartVideo for YouTube eklentisini kullanarak YouTube'un pek çok ince ayarına kolayca erişebilir ve videolarınızı daha kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.
  • Easy YouTube Video Downloader

    Easy YouTube Video Downloader ile YouTube videolarını yüksek kalite video ve ses formatlarında indirebileceğiniz gibi desteklenen formatlara dönüştürebileceksiniz.
  • Enchancer for YouTube

    Enchancer for YouTube, Microsoft Edge üzerinde kullanabilen ve YouTube üzerinde çeşitli değişilikler yapan bir eklentidir.
  • YouTube Lyrics by Rob W-For Opera

    YouTube İçin şarkı Sözlerini Gösteren Opera Eklentisi ile izlemekte olduğunuz video klipte şarkı sözlerini anlamadığınızda ayrıca arama yapmaya gerek duymayacaksınız.
  • YouTube Playlist Maker

    Google Chrome web tarayıcınızı kullanarak en hızlı şekilde oynatma listeleri yaratmak için bu eklentiyi kullanabilirsiniz.
  • Streamus

    Streamus, Google Chrome tarayıcı kullanıcılarının YouTube üzerinden tıpkı Winamp gibi şarkı listeleri oluşturarak dinleme fırsatı sunan başarılı bir eklenti.