dhIMG Twitter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,461 TOPLAM İNDİRME
0.07 MB DOSYA BOYUTU

dhIMG Twitter, Twitter hesabınız ile paylaştığınız tüm fotoğrafları kolayca yedeklemenizi sağlayan ücretsiz ve basit bir program.

dhIMG Twitter, Twitter'a bir süre ara vermek isteyen ya da Twitter hesabında temizlik yapmak isteyenlerin kullanabileceği yararlı bir fotoğraf indirme programı. Twitter hesabınızı kapamak istiyorsunuz fakat içindeki fotoğları da almak istiyorsanız dhIMG Twitter kullanmanız gereken bir program.

Program son derece basit bir arayüz ile geliştirildiği için kullanması da oldukça kolay. Twitter hesabınızdaki tüm fotoğraflrı indirmek için ilk olarak Twitter kullanıcı adınızı giriyor ve sonrasında maksimum kaç adet fotoğraf indirmesi gerektiğini belirtiyorsunuz. bu seçeneği hesabınızda çok fazla resim varsa kullanmanız yararınıza olabilir. Daha sonra ''Find Images'' tuşuna basıp fotoğraflarınızı bularak ikinci adıma geçmeniz gerekiyor. İkinci adımda indirilecek fotoğrafların bilgisayarınızda nereye kaydedileceğini seçtikten sonra son adım olarak "RUN!" tuşuna bastıktan sonra tüm fotoğrafların indirildiğini göreceksiniz.

Tumblr ve Instagram için de benzer programlar sunan yazılımcı, basit ama oldukça yararlı olan bir iş çıkarmış diyebilirim. Çünkü sosyal ağlardan bir süre uzak kalmak ya da tamamen bırakmak isteyenler en azından fotoğraflarını bu yöntem ile indirip yedekleyebiliyor. Sadece hesabınızı donduruken ya da kapatırken değil, aynı zamanda hesabınız üzerinde temizlik yaparken de bu program ile fotoğraflarınızı yedekleyerek, Twitter hesabınız üzerinde dilediğiniz fotoğraflarınızı silebilirsiniz.

İhtiyaç duyulduğunda oldukça yararlı olabilecek program sayesinde tüm Twitter fotoğraflarınızı hem çok kolay hem de zahmetsizce indirmek mümkün. Bu nedenle bu tür bir programa ihtiyacınız varsa, dhIMG Twitter programını ücretsiz olarak indirip kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • dhIMG Instagram

    dhIMG Instagram, sadece 3 adımda Instagram hesabınızdaki tüm fotoğraf ve videoları indirmenizi sağlayan ücretsiz bir program.
  • dhIMG Tumblr

    dhIMG Tumblr, Tumblr hesabı üzerinde temizlik yapmak ya da hesabını kapamak isteyen kullanıcıların hesaplarınki tüm resimleri kolayca yedeklemesini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir program.
  • Twitter

    Windows 10 için resmi Twitter uygulaması ile dünyada olan biteni takip edin.
  • TweetDeck

    Twitter tarafından üretilen TweetDeck, Facebook ve Twitter hesaplarını masaüstünüzden kontrol etmek için hazırlanmış şık ve pratik bir uygulama.
  • Twitter Archive Eraser

    Twitter Archive Eraser sayesinde tüm eski tweetlerinizi veya sadece seçtiklerinizi silebiliyorsunuz.
  • MetroTwit

    MetroTwit, Twitter hesabınızı masaüstünüzden kontrol edebilmeniz için geliştirilmiş güçlü bir Twitter istemcisidir.
  • MASS Twitter Account Creator

    MASS Twitter Account Creator ile aynı anda birden fazla Twitter hesabı oluşturabilirsiniz.
  • SocialBro

    SocialBro, Twitter hesabınızı detaylı bir şekilde inceleyebilen ve raporlar sulabilen uygulamadır.