DHMİ Genel Müdürlüğü

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
232 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

DHMİ Genel Müdürlüğü Windows 8 uygulaması ile 50'den fazla havalimanının anlık olarak uçuş bilgilerine ve hava durumuna ulaşabilirsiniz.

DHMİ Genel Müdürlüğü, Windows 8 tablet veya bilgisayarınızdan uçuşları anlık olarak takip edebilmeniz için geliştirilmiş resmi bir uygulama. Sadece uçuş numarasını yazarak uçağın inip inmediğinden rötar veya iptal durumu olup olmadığına kadar oldukça detaylı bilgiye anında ulaşabileceğiniz uygulama tamamen ücretsiz ve Türkçe arayüze sahip.

DHMİ Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığınca hazırlanmış resmi uygulamada en can alıcı özellik şüphesiz ki 50’den fazla havalimanına ait uçuşları ve hava durumunu anlık olarak takip edebilme kolaylığı sunması. Uçuş numarasını yazarak durum bilgisi (Uçak indi mi?, Uçuş iptal mi edildi?, Uçak rötar yaptı mı? gibi), ineceği havalimanı, iniş saati, hareket tarihi gibi detaylara ulaşmanız oldukça basit. Öte yandan havalimanına indiğinizde nasıl bir hava ile karşılaşacağınızı da öğrenebiliyorsunuz.

DHMİ Genel Müdürlüğü’nden haber ve videolara da ulaşabileceğiniz uygulama, Windows Mağazası’nda uçuş bilgilerini anlık olarak takip edebileceğiniz tamamen Türkçe ve ücretsiz yegane uygulama.

Erkan Calp

DHMİ Genel Müdürlüğü

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
340 TOPLAM İNDİRME
1.7 MB DOSYA BOYUTU

DHMİ Genel Müdürlüğü, 50'den fazla havalimanın uçuş bilgilerine anlık olarak ulaşabileceğiniz resmi bir uygulama.

DHMİ Genel Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığınca hazırlanmış resmi mobil uygulama olarak karşımıza çıkıyor ve Android telefon ve tabletlerimiz üzerinden 50’den fazla havaalanının uçuş bilgilerini takip edilme kolaylığı sunuyor.

DHMİ Genel Müdürlüğü uygulamasını Android cihazınıza indirerek aralarında İzmir Adnan Menderes Havalimanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı’nın da bulunduğu onlarca havalimanının uçuş bilgilerini anlık olarak takip edebiliyorsunuz. Uçuş Bilgi sekmesine gidip uçuş numarasını yazdığınızda uçağın geliş yeri, iniş tarihi, hareket tarihi gibi detaylara anında ulaşabiliyorsunuz. Tabii ki seferde gecikme, iptal gibi bir durum olması durumunda da haberiniz oluyor.

DHMİ Genel Müdürlüğü uygulaması, havalimanlarına ait hava durumunu öğrenmenize de yardımcı oluyor. Havalimanını seçerek sıcaklık, rüzgar, yağış durumu, pist apron taksi yolu durumu gibi detaylara ulaşabiliyorsunuz. Ancak sağlanan bu bilgiler anlık değil, genellikle sabah saatlerinde yapılıyor.

DHMİ Genel Müdürlüğü uygulamasında uçuş bilgileri ve hava durumu dışında tahmin edeceğiniz üzere video ve haber içerikleri bulunuyor. DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan içerikler sürekli olarak güncellenerek karşımıza çıkıyor.

DHMİ Genel Müdürlüğü, uçuş bilgilerini kontrol etmek adına tüm havayollarının uygulamalarını tek tek indirme derdinden bizleri kurtarıyor. Uçakla sık sık seyahat eden biriyseniz kesinlikle cihazınıza yüklemelisiniz.

Erkan Calp

DHMİ Genel Müdürlüğü

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

DHMİ Genel Müdürlüğü'nün iPhone ve iPad uygulaması ile uçuş bilgilerine ulaşmak tek dokunuşla mümkün.

DHMİ Genel Müdürlüğü, iPhone ve iPad’inizden uçuş bilgilerini anlık olarak takip edebilmenize imkan tanıyan resmi bir uygulama.

Üç büyük şehrin havalimanı dahil 50’den fazla havalimanına ait uçuş bilgisini detaylı olarak sunan DHMİ Genel Müdürlüğü uygulamasının tüm içeriği ücretsiz olarak sunuluyor. Uçuş Bilgisi sekmesinden ulaşabileceğiniz sorgulama ekranına uçuş numarasını yazarak uçağın ne zaman hareket ettiğini, ne zaman ineceğini, rötar yaşanıp yaşanmadığını, uçuşun iptal edilip edilmediğini kolaylıkla öğrenebiliyorsunuz. Bunun yanında havalimanına indiğinizde sürpriz hava koşulları ile karşılaşmamak adına havalimanın sıcaklık, rüzgar, yağış durumu detaylarına ulaşabiliyorsunuz.

DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan haber ve video içeriklerine de ulaşabileceğiniz uygulama internet bağlantısı olmadan çalışmıyor. Uçuş bilgilerini ve hava raporunu alabilmeniz için aktif bir internet bağlantınızın olması şart. İnternete bağlı olmadığınızda durumda ise sadece haberleri okuyabiliyorsunuz.

Erkan Calp

DHMİ Genel Müdürlüğü

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

DHMİ Genel Müdürlüğü uçuşları Windows Phone telefonunuzdan takip edebileceğiniz resmi bir uygulama.

DHMİ Genel Müdürlüğü, 50’den fazla havalimanına ait uçuş bilgilerini Windows Phone telefonunuz üzerinden takip etme kolaylığı sunuyor ve resmi uygulama olma özelliğini taşıyor. Uçuşların gerçekleşme, iptal, rötar gibi anlık durum bilgilerini mobil cihazınıza taşıyor.

DHMİ Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığınca geliştirilmiş uygulama, uçuş bilgilerine ulaşmak için havayollarının resmi uygulamalarını tek tek kurma derdinden kurtarıyor. Havalimanı seçiminizi yaptıktan sonra sadece uçuş numarasını yazarak uçağın hareket tarihinden iniş durumuna kadar pek çok bilgiye anında ulaşabiliyorsunuz. Bunun yanında dilediğiniz bir havalimanına ait hava durum bilgisini de alabiliyorsunuz.

DHMİ Genel Müdürlüğünce hazırlanmış video, haber ve duyuru içeriklerine rastladığımız uygulama uçuş bilgilerini ve hava durumunu anlık olarak sunduğundan WiFi veya 3G bağlantınızın aktif olması gerekiyor. Çevrimdışı olduğunuzda sadece haberleri okuyabiliyorsunuz.

Uçuş bilgilerini takip etmek için birden fazla uygulama kullanıyorsanız veya yararlandığınız uygulamalarda Türkçe dil seçeneği yoksa DHMİ Genel Müdürlüğü Windows Phone uygulamasını kesinlikle öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Karayolları Genel Müdürlüğü

    Karayolları Genel Müdürlüğü uygulaması ile yol tarifi alma, şehirler arası mesafeyi ölçme, otoyol geçiş ücretlerini öğrenme gibi pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Kimlik Bildirim 2007

    Kimlik Bildirim 2007, Emniyet Genel Müdürlüğü / Giykimbil ve Jandarma Genel Komutanlığı / Kimlik Bildirim Sistemi (KBS) projelerinde belirtilen standartlara uygun, gönderme programlarıyla uyumlu, daha önce bilgisayar kullanmamış kişilerin bi
  • TRSoft T.C.Kimlik No,Vergi No Sorgulama

    T.C. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Web sitesinden T.C. Kimlik numarası sorgulaması yapan programdan aynı zamanda T.C. Kimlik no doğrulaması da yapılabilmektedir.
  • 3T Kimbil Kimlik Bildirim Yazılımı

    Üreticiden; 300 ün üzerinde Otel, Motel, Pansiyon ve Hastanede kullanılmakta olan Kimlik Bildirim Yazılımımız Emniyet Genel Müdürlüğü GiyKimBil projesi....
  • TripAdvisor

    TripAdvisor uygulaması ile en iyi otel ve restoranları keşfedebilir, uçuş kampanyalarını takip edebilirsiniz.
  • Atlasjet

    Türkiye'nin en çok tercih edilen havayollarından Atlasjet'in Windows 8 uygulamasıdır.
  • TAV Mobile

    TAV Mobile uygulaması ile TAV bünyesindeki 8 havalimanı hakkında tüm bilgilere hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • MSN Travel

    MSN Travel, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken yardımcı olacak bir rehber uygulama.