Diet Theraphy

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,480 TOPLAM İNDİRME

Diet Theraphy, diyete girip dayanamayanları motive etmek amacıyla geliştirilen hem komik hem de yararlı bir motivasyon programı.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif programlar için sağlık ve beslenme programları kategorisine göz atabilirsiniz.

Diet Theraphy ile dieti bozmayacaksınız çünkü sizi sürekli motive ediyor. Bu sayede terapi görüyorsunuz. Programı ücretsiz olarak sitemizden indirip yükledikten sonra tek yapmanız gereken gerkeli fiziksel değerleri girmek ve programın çalışmasını sağlamak.

Diyete girenlerin en büyük destekçilerinden bir tanesi olması amacıyla geliştirilen program çok eski ve çok kötü bir tasarıma sahip. Yinede günümüzde diyet motivasyonu için kullanılabilir. Program içerisindeki veriler arasından gerekli kısımları doldurarak sizi motive etmesini sağlayabilirsiniz.

Diyete girenlerin üzerine giderek yüklenmeyi seven bir milletiz. Bu nedenle arkadaşların yada yakın çevreniz moralinizi bozsa bile siz Diet Theraphy ile keyfinizi yerine getirebiliyorsunuz. Kullanımı çok basit olan bu yazılımı denemek için tek yapmanız gereken ücretsiz olarak indirmek.

Cem Ertem

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Perfect Diet Tracker

    Perfect Diet Tracker, sizin için en uygun beslenme düzenini bulan ödüllü bir diyet yazılımıdır.
  • Easy Calorie Counter

    Windows için Easy Calorie Counter programı, USDA beslenme veri tabanını kullanarak bulut tabanlı kullanıcı gönderilerinde arama yapmanızı ve kendi girişlerinizle veri tabanını popüler hale getirmenizi sağlayan bir programdır.
  • JXCirrus CalCount

    JXCirrus kalori hesaplama programı, kilo kaybetme sürecine olanlar, egzersizlerini takip etmek isteyenler ya da sadece ne yediğini izlemek isteyenler için tasarlanmış beslenme ve egzersiz günlüğüdür.
  • Health Tracker

    Health Track yazılımı sağlık durumunuzu takip etmenizi sağlayan bir programdır.
  • BMI Calculator

    BMI Calculator vücut kitle endeksinizi hesaplayarak ideal kilonuzu öğrenebileceğiniz yararlı bir uygulamadır.
  • Rhythm & Bio 2.1

    Vücudunuzdaki hücreleri kontrol edererek bioritminizi size açıklayan yararlı bir program.
  • Sofra Pro Gıda Yemek Tarif Takip Programı

    İki yüzden fazla yemek tarifinin yapıldığı programa, siz de kendi tariflerinizi ekleyebilirsiniz.
  • Genel Hasta Takip Programı

    Genel Hasta Takip Programı, hastalarınızın muayene ve reçete takibi rahatlıkla yapmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir yazılım.