Dinamik Ticari Yazılım

DENEME SÜRÜMÜ
x
2/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
7,031 TOPLAM İNDİRME
0.08 MB DOSYA BOYUTU

KOBİ'lerin hesap kitap işlerini kolaylıkla yapmalarını sağlayan, ticari kayıtları tutan bir yazılımdır. Dinamik Ticari Yazılım veritabanı olarak Microsoft SQL Veri tabanını kullanmaktadır.

KOBİ'lerin hesap kitap işlerini kolaylıkla yapmalarını sağlayan, ticari kayıtları tutan bir yazılımdır. Dinamik Ticari Yazılım veritabanı olarak Microsoft SQL Veri tabanını kullanmaktadır. Sıkıştırılmış rar dosyasını bir klasöre açarak içerisindeki kur programını çalıştırınız. Programımız siparişlerin kaydını takiben ilgili mal ve hizmetlerin sevkedilmesi için irsaliye girişi sağlanmakta ve yasal süresi içinde faturalama yapılabilmektedir. Fatura bedelleri kasa-banka-çek-senet veya kredi kartı olarak cari hesaplara aktarılmakta oluşan bu hareketler sonucunda cari ve stokların takibi yapılmaktadır. Üretim modülü ile reçeteli veya reçetesiz üretim yapılabilmektedir. Ürünler taksitli satış modülü yardımı ile kurum kredisi ile veya taksitli kredi kartları ile satılabilmektedir. Parekende satış otomayonu (POS) onaylı veya onaysız Pc-POS cihazları ile hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Tüm bu kayıtların raporlaması kolaylıkla gerçekleşebilmektedir. Programımızın en büyük özelliği kullanıcılardan gelen yapılabilir isteklerin en kısa sürede programımıza yansıtabilmemizdir. Bu özelliği nedeni ile programımıza Dinamik adını vermiş bulunuyoruz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apex Ticari Sistem

    Barındırdığı 20 ayrı modül ile çok kapsamlı bir ticari yazılım.
  • Tek Soft Kts - Kolay Ticari Set

    Birçok ticari yazılım var. Ancak kullanımı zor ve uzun eğitimler almak gerekiyor. Ayrıca muhasebe bilgisine de sahip olmanız gerekiyor.ancak Tek Soft Kts - Kolay Ticari Set öyle değil.
  • Usb Ticari CallerID Tüp Su Sipariş Programı

    Müşteri ve sipariş takibini ücretsiz olarak yapabileceğiniz kullanışlı bir yazılım arıyorsanız, CallerID özelliği bulunan Usb Ticari Tüp Su Sipariş Programı'nı deneyebilirsiniz.
  • Usb Ticari Kırtasiye ve Kütüphane Programı

    Kırtasiye ve kütüphane yönetimini kolaylaştırmak için hazırlanan Usb Ticari Kırtasiye ve Kütüphane Programı kullanıcı dostu, hızlı ve ücretsiz bir yazılım.
  • Usb-Ticari Ön Muhasebe Market Stok Barkod Programı

    Barkod desteğinin yanısıra özel çip sistemiyle üst düzey veri güvenliği sağlayan Usb-Ticari Ön Muhasebe Market Stok Barkod Programı ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Türkçe bir yazılım.
  • Avantaj Yazılım Kurumsal Kaynak Yönetimi 6.1

    Avantaj Yazılım ekipleri tarafından uzun sürede hazırlanan, Şirketinizin hesaplarını daha rahat bir şekilde tutarak, kullanabileceğiniz kolay ve şık bir otomasyon programı .... Avantaj Yazılım Yeni Versiyonu 6.1 Günümüzdeki Ticari Otomas
  • Banka Hesap Takip

    Adı üstünde banka hesaplarınızı takip etmenizi sağlıyacak bir yazılım...
  • HTS 2 Ticari Yazılım

    Stok, fatura, çek senet, cari hesap, kasa, banka, personel, kargo sevkiyat yönetimi, muhasebe hertürlü kurumsal kaynak yönetimi için kullanılır bir yazılım ...