Disguise Folders

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
362 TOPLAM İNDİRME
0.04 MB DOSYA BOYUTU

Disguise Folders programını kullanarak kolayca bilgisayarınızdaki özel dosyalarınızı yabancılardan gizleyebilirsiniz.

Disguise Folders programı, Windows işletim sistemli bilgisayarlarınızda saklamak istediğiniz dosyalarınızı gizli dosya seçeneğinden çok daha verimli bir şekilde saklamakta kullanabileceğiniz ücretsiz bir program. Hem kolay kullanılır hem de etkili yapısı nedeniyle şifre koruması gibi çok radikal önlemlere ihtiyaç duymayanlar fakat dosyalarını göz önünden kaldırmak isteyenler programı seveceklerdir.

Program temel olarak dosyalarınızın sistem dosyaları gibi algılanmalarına neden oluyor ve Windows'un sistem dosyalarını gizleme seçeneğini kişisel dosyalarınızı da korumak için kullanabiliyorsunuz. Herhangi bir kurulum gerektirmemesi sayesinde indirdiğiniz gibi kullanmaya başlayabilir ve hemen dosyalarınızı saklayabilirsiniz.

Programın arayüzü dosya işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlayabileceğiniz basit bir yapıda hazırlanmış ve oldukça modern görünüyor. Kullanırken gizlemeyi seçtiğiniz dosyaya tıklandığında, o dosyanın hangi sistem aracına yönelmesi gerektiğini belirliyorsunuz ve böylece başka bir kullanıcı kişisel dosyanıza tıklandığında bir sistem aracıyla karşılaşıyor.

Dilerseniz daha sonra bu kilidi kaldırabilir ve orijinal dosyayı da döndürebilirsiniz. Ancak bilgisayarınızda hangi sistem araçlarının gizli olduğunu bilmeyen birisi dosyalarınıza erişmekte oldukça zorlanacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Secure Folders

    Bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri koruma altına almak için bu şifreleme ve güvenlik programını kullanabilirsiniz.
  • Rainbow Folders

    Rainbow Folders, bilgisayarınız üzerinde yer alan farklı klasörlerin rengini değiştirebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Files&Folders Pro

    Files&Folders Pro uygulaması ile yerel ve bulut hesabınızdaki dosya ve klasörleri yönetebilirsiniz.
  • Handy Folders v3.0.2

    Handy Folders sık kullandığınız dosya ve klasörlere hızlı bir şekilde ulaşmayı sağlayan bir programdır.
  • Large Files And Folders Finder

    Large Files and Folders Finder programıyla bilgisayarınızda çok yer kaplayan klasör ve dosyaları bulabilirsiniz.
  • Tags 2 Folders

    Tags 2 Folders, ses dosyalarınızı bulundukları klasör içerisinde etiketlerine göre düzenleyebileceğiniz yardımcı bir programdır.
  • Access Folders

    Klasörlere kolay ulasın...
  • Rainbow Folders Program

    Bu küçük program ile Windows klasörlerini renklendirin.